Uzak mesafe ilişkisinde görüşme sıklığı sizce ne olmalıdır aranızda uzak mesafe ilişkisi yaşayan var mı ?

Şanslı olduğunuzu düşünüyorum Allah mutluluğunuzu daim etsin bana nasip olmadı bizimde uzak mesafeydi sizinki kadar mesafe ama yılda bir yada iki kez geliyordu o da akrabalarınin düğün münasebetiyle onu sevdiğim için çok pişmanım kendime öfke duyuyorum

Değseydi onun için bende ailemi geride bırakırdım keşke adam olsaydı sevseydi

Sizin kadar ilgi görseydim ayrılık kararı almazdım sanırım şanslısınız

Ünıversite son sınıfta 8 yıllık birliktelik haa.

Ben baştan uzak mesafe olarak başlayan ilişkilerin yürüyebileceğine inanmıyorum. Yürüse bile sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. İnsanlar birbirlerini iyi tanıyamıyorlar, bir yaşanmışlık olmuyor.

Ama uzun süreli bir birliktelik, uzak mesafeye döndüğünde yürütülebiliyor. Bir yorumda gördüm cinsellik varsa zor diye ancak birbirimizi çok özlemek dışında herhangi bir eksisi olmadı.

Erkek arkadaşımla üniversitedeykenbbirlikte yaşıyorduk sonra o atandı. Ben okumaya devam ediyordum. Öğretmenlikte izin alma şansı yok, sadece tatillerde şehir dışına çıkılabilir. Erkek arkadaşım gelemediği için Eskişehir’den Van’a gittim kaç kez. Çoğunlukla da en az bir uçak biletimi o aldı. Babam da diğer biletimi aldı. Erkek arkadaşım bana arada ihtiyacım olduğunda para da gönderirdi. Biz onları çalışmaya başladığımda ödeyeceğim borç olarak saydık. Maddi manevi çok destek oldu bana, asla da lafını etmedi. Ben atanınca da ödedim hemen .

2021’de atandım, Ağrı Doğubayazıt’tayım. Aramızda 2 saat kadar mesafe var. Her hafta sonu görüşmeye çalışıyoruz, bazen 2 haftada bir oluyor. Bu yaz nişanlandık, önümüzdeki yaz da evlenip ben onun yanına gideceğim diye planlıyoruz.

Sizi hatırladım. Adınıza sevindim erkek arkadaşınıza yakın yere atanmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…