:1hug:Ne kadar guzel bir iliski yasiyorsun en azindan sevdigin erkegin sana sadik oldugundan eminsin.Peki bu 7 ay deyilde bir iki sene olsaydi sence ayni sadiklik olabilirmiydi.Ben inaniyorumki seven birinin zaman diye bir sorunu olmaz her bir zaman farkinda beklemesini bilir ama dedigim gibi bazi arkadaslarimizin cevaplarinda gozden irak gonulden irak kelimesine sanki siddetle katiliyorlar.Bu da bizleri dusundurmuyor deyil tabiki.Canim cok sanslisin bu arada sende pes etme sakin sabret mukafatini bir gun elbet Yuce Rabbim sana gosterecektir.Umarim sevgilinle sonsuza deyin mutlu bir beraberliginiz olur.
Gercekten cok haklisiniz ben gercek seven bir erkegin kesinlikle aldatma deyil aldatma fikrini bile tasimiyacagina inaniyorum zaten ama bunun icin gercekten seven bir erkek olmali sadece seviyorum sandigi bir kadini rahatca aldatabilen erkek cok.Bence mesafeler ne olursa olsun seven biri sevdigine kavusmayi istiyorsa onu beklemesinide bilmeli zaten.Ama su varki biz boyle dusunup kesin kez konusarak ve bazi arkadaslarimizin bunun tam tersi fikirleri bizim bu dusuncemizde soru isareti getiriyor acaba yaparmi gercekten deyip tam emin olamiyoruz.Peki siz gunumuzde seven sadik erkekler var demissiniz bu sadece bir dusunce tabiki varsayim ama boyle bir olaya hic sahit oldunuzmu hic duydunuzmu gercekte olanini???Fikirlerin harika en azindan pozitif dusunuyorsun canim tesekkur ederimmmmm.
Amin:Saruboceq: canım çok teşekkürler.:1hug:Ne kadar guzel bir iliski yasiyorsun en azindan sevdigin erkegin sana sadik oldugundan eminsin.Peki bu 7 ay deyilde bir iki sene olsaydi sence ayni sadiklik olabilirmiydi.Ben inaniyorumki seven birinin zaman diye bir sorunu olmaz her bir zaman farkinda beklemesini bilir ama dedigim gibi bazi arkadaslarimizin cevaplarinda gozden irak gonulden irak kelimesine sanki siddetle katiliyorlar.Bu da bizleri dusundurmuyor deyil tabiki.Canim cok sanslisin bu arada sende pes etme sakin sabret mukafatini bir gun elbet Yuce Rabbim sana gosterecektir.Umarim sevgilinle sonsuza deyin mutlu bir beraberliginiz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?