......................................yani ne bileyim şimdi kimsenin erkek arkadaşına kocasına kötü bakmasını da istemem de
benim daha aldatmayan erkek çıkmadı karşıma, erkek arkadaşlarım da öyle anlatırlardı yani nasıl aldattıklarını falan (normal erkek arkadaştan bahsediyorum ) kız arkadaşlarını nasıl aldattıklarını falan, sonra kız arkadaşlarımdan daha bir tane aldatılmayan çıkmadı, hatta ben babamda bile gördüm aldatma olayını daha ne diyim, ne bileyim belki vardır dünya yüzünde aldatmayan erkek arkadan iş çevirmeyen versiyonu, ne aldatmaz asla yapmaz diyenleri gördük, ne işler karıştırdıklarını, ama inşallah aldatmayanı da vardır, ne diyim
cnm aranizda bunu yasayan var mi diye sormussun?olmaz olur mu?BEN!ben esimle 3 YIL ayri kaldim...1 degil,2 degil yaaa ...3 KOCA YIL...vede asla allaha sükür aldatma gibibisey yasamadim...o tr deydi,ben almanyada..benim okulumun bitmesini bekledik 3 yil,ondan hemen evlenemedik...zor olmadimi? olmaz olur mu...bizde ayri kalmanin stresiyle tartistik,bazen bitme noktasina geldik ama bu sadece birbirimizi görememezlgin verdigi biseydi...yani sorun aldatma yada güven degildi...zaten o isten eve,evden ise giden birisiydi...beni hic üzmezdi..kavgalari falanda ben cikartirdimmonu cok özledigim icin ,ona sarardim kendimce öyla sakinlesirdim iste...delilik..bide biz birbirimizi senede 3 hafta görürdük yaz tatilinde biz tr ye gidince düsün artik...ama genede cok sevdik,güvendik.....simdki durumu soruyosan:evliyiz 3 yildir vede 1 oglumuz var:82:
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler bu arada dün beni aldatan erkekten evlenme teklifi aldım zafer benim:)))
seven erkek aldatmaz ......!
her erkek aldatır genellemesi yanlış bence bu karakter meselesi ...kadınlar aldatmıyor mu sanki? kadını erkeği yok bu işin .....mesafe aşka iyi gelir ,özlem tutkuyu arttırır ...gerçek sevgi varsa ortada bişeycik olmaz ....
erkekler aldatma hikayelerini anlatır ya diğer kızlara 1 tanesi doğruysa 5 tanesi uydurmadır ..........akıllarınca vay be dedirtecek karşıdakilerevardır böyle tipler....
maip arkadasimiz baya bi seyler yasamis galiba aldatmayla alakali...yarali kendisi ki herkesi ayni kefeye koyuyor..kusura bakmada dünya senin cevrenden ibaret degil...senin cevren,arkadaslarin yad aailende bizim bu konuda ölcü kaynagimiz olamaz..onlara göre mi karar vericez aldatip aldatmayacaklarini...ben sahsen esimden örnek verdim,vede aldatmayan VAR dedim..sende aldatan var diyosun,cevrenden örnekler veriyosun..ama sen HER erkek ALDATIYO diyosun..fark bu...buda önyargidan baska bisey degil...sen hep onlara denk geldiysen bizim sucumuz ne??benimde sahsen simdiye kadarki hic bi erkek arkadasim beni aldatmadii...benden mi kaynaklandi yoksa onlarin mi icinde yoktu bilmiyorum..ama yasamadim sükür
yani burda herkesin morelini bozma lütfen,yok bi sekilde aldatiyolar diyeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?