a.s.WOWWWWW gercektende bravo ben bir iki yillik uzaklik iliskiyi oldururmu derken sizden 7 yil ve boyle guzel bir iliskiden soz etmissin>gercektende taktir edilmiyecek ve ozenilmiyecek bir iliski deyil Allah agzinizin tadini bozmasin.Umarim sonsuza deyin boyle olur.Peki size bir sorum var arkadasim bu 7 yilda neler yasadiniz tam olarak yani su an canli sahit var karsimda cok merak ediyorum iyi gunleri kotu gunleri ne hissettiginizi yasamis biri olarak .Sakin yanlis anlama ozellerin vardir mutlaka anlatmak istemessen sakin anlatma ozelinde kalsin ama ben burda sadece fikir olarak deyil gercekte bunu yasamis arkadaslarimizdan duymak istiyorum .Bu konu aslinda gercekte boyle bir iliski yasayan ve hissettikleri yararlari zararlari bize verdigi guzellikleri yada cirkinlikleri yani gercek neyse bunu gercektende yasamis olanin daha iyi fikir sahibi olduguna inanaraktan sadece rica ediyorum anlatmak istersen eger canim okish:)) ve bu arada ilgin ve destegin icin cok cok tesekkur ederim .
kaydirigubbakcemile5 Vallahide billahide ne diyeyim bilmiyorumki o kadar guzel ifade etmisinki bunu ben kelimelerime sigdiramiyorum bulamiyorumki ne diyeyim bilmiyorum ama bildigim tek gercek varsa bu iliskiyi yasamis biri olarak bu yaziyi yazan Sensible arkadasim sizi gercektende taktir ediyorum cunki o kadar cok onem verdigim ve hassas olan bir konuya deyinmisinizki oda (SABIR) biliyormusun ayni seyi dusunuyoruz kim ne derse desin sabir sabir nereye kadar diye kestirip atanida cok gordum ben ama sabirin meyvasininda ne kadar tatli oldugunuda size katilmamak elde deyil bence mukemmel ve ornek bir yazi uzaklarda olupta sevgilisi olanlara gercekten okuyup ders almalari gereken yasanmis gercek bir olay iste benim icin anlami o yuzden cok buyuk.cunki ben dusunceden cok insanlarin bazi seyleri yasayarak bilerek bunlari bizlere burda nakletmeleri bizler icin her zaman guzel bir ornek olarak zor durumlarimizda yazinizi hatirliyarak direnmemizi bile sagliyor bir nevi bu bir iyliktirde ayni zamanda tabiki bu benim gorusum ama sizi taktir ediyor sevginizi sonsuza deyin verdiginiz sabrin gosterdigi zorluklari yenerek sabirla ustesinden gelen biri olarak size omur boyu mutluluk dileklerimi temenni ediyorum umarim her zaman yuzun guler verdigin sabrin mukafatida Yuce Rabbim hic bir zaman karsiliksiz birazmaz tesekkur ederim arkadasim ilgin ve destegin icin ve harika yazin icin:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?