- 24 Nisan 2016
- 1.327
- 2.248
- 133
- Konu Sahibi All is well
-
Evet özel de iş olduğunu duyunca insanlar yadırgıyor başka şehire gitmeyi ama ha deyince atanacgim bir bölümüm yok yıllarca boşta kalamam resmen bütün koca gün yalnız boş geçiyor bu şehire onun y.lisansı için gelmiştik oda bitti şükürCnm bence düşünme git eşin özelde çalışıyormuş gittiğin şehirde de iş bulabilir sen onun memleketinde durmuşsun fedakarlık sırası onda. Hem iş bu. Bu devirde herşeyden önemli
Evet o konunda ramazanda olmuştu zaten üzerine iş teklifi gelince fevri davranmaktan korktum.konuştuk meseleyi zaten babası eşyalarımızı kendi almıştı eşimde heray yuksek taksitle ödüyordu kışın babasının işleri aksayınca zorlanmış eşimde geri kalan borcu kredi çekip toplu vermiş ben duyunca çok yıprandım tabi. Bana söylememe sebebi sınava hazırlanıyorum kafaya takacağım içinmiş ki doğru çok takıyorum.ama benden habersiz olunca güvenim zedelendi.eski konuya da yorum yapmıştım
eşiniz size sormadan ailesine büyük bir miktarda yardım yapabiliyorsa
size onu düşünmeden bu güzel işi kabul edebilirsiniz
işsizlik is bulamamak çok kötü bir psikoloji o açıdan bile rahatlarsiniz
tabi ki ha deyince evimi yuvamıza bırakıp gitmesi çok zor ama evde kendimi tanımaz oldum çık gez vs.bir yere kadar çalışmak çok başka.çalışmak para kazanmak hayatın içinde olmak istiyorum.Uzun süre ayrı kalınmamalı.
Söyleyeceklerim acı şeyler olacak.
Kabul etmekte zorlanıyor çoğu kadın ama benim birebir gördüklerim gözlerimi açtı.
Mesela görev yaptığım şehirde eşinden ayrı kalan adamlar hep aldatıyor.
Eşlerini takmıyorlar.
Ayrı kalmayın.
Ayrı kalırsanız da size sadık kalacağına inanacak kadar saf olmayın.
Evlilik ayrı şehirlerde sürdürülemez.
Sürdürenler de ancak kendini kandırarak sürdürüyor.
Bir araya gelince her şey müthiş olabilir ama erkekler arkadan öyle işler çeviriyor ki ayrı kalınca inanamazsınız.
Herkes aynı olmaz demeyin lütfen. İstisnalar kaideyi bozmaz.
Bunları da göz önünde bulundurmalısınız.
çok şükür sadakat konusundan şüphem yok onun dışında korkum daha ziyade yıpranmamızEşinize güveniyorsanız ayrı kalmak özlemi, aşkı, sevgiyi canlı tutan şeyler.
Ama eşinizin önceden vukuatı varsa gözünüz arkada kalır.
Kısaca sorduğunuz bu soru kişilere, ilişkilere ve evliliğe göre değişir.
bir seneye yakın sürecek nasip olursa mayıs ayına kadar en azından kalacağım evet özlem zor olur nişanlı lık dönemimizİ ayrı şehirlerde yaşadık ama evlilik çok farklıdır mutlaka siz doğru karar olduğuna nasıl karar verebildiniz yani eşim gönüllü değil gitmemde sorumluluk bana ait bir anlamdaBiz 8 aydir ayri sürdürüyoruz
Bundan once de 1.5 -2 seneye yakin ayri durduk
Cok uzayinca yipratici bir surec
Ama aski canli tuttugu bir gercek
Biraz açık olacak ama birbirimizi o kadar özlüyoruz ki cinsel hayatimiz cok daha iyi oldu.
Onun disinda zor oldugunu söyleyebilirim
1 seneye kadar ayri kalınabilir bence sonrasi sıkıntı
Benim belki de 2 -3 sene kadar daha ayri kalma durumum olabilir
bir seneye yakın sürecek nasip olursa mayıs ayına kadar en azından kalacağım evet özlem zor olur nişanlı lık dönemimizİ ayrı şehirlerde yaşadık ama evlilik çok farklıdır mutlaka siz doğru karar olduğuna nasıl karar verebildiniz yani eşim gönüllü değil gitmemde sorumluluk bana ait bir anlamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?