bu hayatta kimse kimsenin iyiligini kendinden once dusunmez bunu bil ogren kafandan cikarma. Kocan rahatini bozmaya ailesinden ayrilmaya yenden is aramaya hic niyetli degil, kendi anasinin yaninda iside guzel ohhh sen bir kere basta kabul etmissin. Simdi cok ciddi ugrasman lazim bu duzeni bozman icin, cunku ben is buldum gidecegim dediginde herkes sana uzayliymissin gibi bakacak, halbuki okumus emek vermis bir yetiskinin etkeginin pesinden gitmesi kadar normal ne olabilir. Yok ama kulturel sapkinliklarimiz var bizim vazgecemedigimiz isler sikistigindan arkasina saklandigimiz " kadinin yeri kocasinin yani" Kocasinin yerine omur boyu anasinin dizinin dibi oldugunda, sonucu siz cikarn kendiniz artik..
Bizde bu kafada adamlar oldugu surece biraz zor islerimiz. Evlenmeden once koca meraklisi gibi olmadan beyninizle dusunupo kendinizi garantiye almadan adamlarin pesinde gitmeyin.
Kesinlikle isinizin pesinden gidin o hayata mecbur degilsiniz, kocanizda kararli oldugunuzu gorunce mecbur pesinizden gelecektir.
Ben evliyim 1 yildir kocamla ayri ulkelerdeyiz ve enazindan 1.5 sene daha bu sekilde gidecek sonrasi icin ise belli bir planimiz yok turkiyede esimin etrafindaki herkes ona uzayliymis gibi bakiyorlar cunku adamlarin akli almiyor boyle bir evliligi. Ama artik ulke sinirlari diye birsey kalmadi insanlar is icin egitim icin baska ulkelere kitalara gidiyorlar bunu turk insanininda kafasina sokmasi lazim. Ozelikle turk erkeklerinin dunyanin kendi kucuk memleketlerinden ibaret olmadigi gercegini gormeleri gerek.