Uzak ve imkansız ilişki..

Çünkü aynı evin içinde aynı hayatı paylaasamadıktan sonra bu kadar emek fedakarlık değermii sırf sevdiğimm insan için

İştee benimm düşündüğüm üzüldüğümdee bu kadermii şansmıı bilemyorumm kimi sevdysemm yakında başlayıp uzak oldularr ben soğumam asla ama bi erkeği uzaktan tutmakta zot insan yetmediğini düşğnüyo hep kuruntuu şu cevaba okadar mutlu oldum ki

Ama eşinizin işi bu ve eşim diyorsunuz bizde evlilikte olmayacakk devam ettirmek ne kadar mantıklii diye sormak istemiştim konu sadece kıskançlık değil

Hayırr mesele kıskançlık değil ben bu adamla aynı şehirde iki ay yaşadımm hiç böyle bi şey olmadı benim meselem uzakta olduğum için kavuşmamızın zor ve imkansız olduğunu bildiğim için oşmayan şeylere kuruntulanmam ve bu beni kötü etklyo ssdece bunu izah etmeye calıstım

Özgüveniniz mi yok nedir?
Adama bi de tasma taksaydiniz keske, kameradan izlemek ve bunun icin ayrilmak nedir!

Özgüveniniz mi yok nedir?
Adama bi de tasma taksaydiniz keske, kameradan izlemek ve bunun icin ayrilmak nedir!
Benim ayrılma sebebim kıskançlık değil ben bı adamla aynı şehirde iki ay yasadım ama öyle bi şey hissetmedim talepte etmedim. Ama şimdi uzağız ve iki üç sene uzaktan bi ilişki yürütme olcakk ve brn şimdiden uzak olduğum için kafamda çeşitli şeyler var çünkü daha önce yürüttüğğm uzaktan ilişkimdee zamanla soğuduk koptuk ve baskasına aşık oldu ızaktan olunca bunda da böyle olur diye korkuyorum sadece. Mesele sadece kıskançlık değil yanyanayken kıskanmyodum bile

İlla evlenmek zorunda mısınız yani allah allah daha beş ay olmuş çıkalı hemen evlilik imkansız bilmem ne diyorsunuz.

Uzaktan iliskilerde ay yok olmicak yapamicam gibi dusunceler cok normal. 2 3 yil uzaktan iliski yuruttuk ve simdi evliyiz cok sukur. Evlenmeniz neden imkansiz? Coook buyuk engeller yok ise biraz daha deneyip daha sonra ilerisi icin bir adim atabilirdiniz. Sonu mutlu evlilikle biten uzak iliski ornekleri cok fazla ben de dahil olmak uzere.

Biz kadar imkansız olamazsınız. Din, siyaset, yemek, adetler, aileler ve daha aklıma gelmeyen birçok konuda düşünceleri hiç ama hiç uymayan iki insan olarak tam beşinci yıl dönümünden üç ay sonra evlenme kararı alıp toplamda altı ay içinde evlendik. Aramızdaki 900 km mesafeye inat her an birbirimize çok yakındık. Sürdürmek isteyene sebep çok, ayrılmak isteyene bahane çok. Bir mesajda sormuşsun 2-3 yıl beklemeli miyim diye. Az önce eşim büyüyen karnıma masaj yaparak kızımızla konuşa konuşa nemlendirici sürdü ve işine gitti. Bence değil beş yıl, onbeş yıl beklesem değermiş.

Neden yazık dediniz?

yazik adama esir gibi. güven yoksa neden iliski. yapmak isteyen burnumuzun dipinde her halti yio. ayni evde yasayip neler yapanlar var kadinlarin ruhu duymuyor.

yazik size, güvensizlikte ettginiz kendinize eziyet

Bir şey sorabilir miyim ? Kadın mini etekli olmasaydı da bitirecek miydiniz ? Yani bir kız gelmiş işte mini etekli sarışın vs vs bunlara ne gerek var ki ?

Siz zaten o ad

Bir şey sorabilir miyim ? Kadın mini etekli olmasaydı da bitirecek miydiniz ? Yani bir kız gelmiş işte mini etekli , güzel vs vs bunlara ne gerek var ki ? Kız kapalı , çirkin olsaydı ayrılmayacak mıydınız ?

Siz zaten o adam sizinle evlenmeyeceği veya evlenemeyeceği için ayrıldınız.

Sen 23 o 35.imkansizda aşk.adam evli olabilirmi? Evli olmasa bile yaş farkı çok fazla ve uzaklıkta var.icine sinmeyen durumlarda var.bence bitirmekle iyi yapmışsın

Yas farki cokmus: ( cok sacma bi sekilde bitmis ayrica..uzak iliski zordur tabii..bu kadarcik seyi neden kiskandin? Adam zaten yapiyosa yapiyodur kameraya gerek var mi?

İştee bizde evlilikk imkansız bu yüzden insanın hevesi şefki kaçıyo biraz. Sevgi var ama her şey sevgi mi uzaktan kuru kuru sevmekk yanında hiçbi zaman olamayacagını bilmekk bunlarıı bilmek ve öyle yaşamak ne kadar mantıklı ya da mantıksızmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…