- 30 Kasım 2019
- 6.938
- 13.741
- 198
- Konu Sahibi Sirine_4553
-
Ne yazık ki artık sevgiliniz sizinle vakit geçirmek istemiyor ama bir yanda da sizi bırakmaya cesaret edemiyor.
Adam hep saygısız hem ilgisiz hemde daha önceden sizi aldatmış anladığım kadarı ile.ekim ayından bu yana süregelen bir ilişkim oldu.beyfendi başlarda ilgili kırknaç bir mizaca sahipti.bu durum beni etkiledi alıştım da.
Bir anda ilgisi azaldı aramaları azaldı.ben şaşkınlıkla sorunları olabileceği için sordum .bazı maddi sıkıntılarım var dedi.
anlayışla karşıladım.Sonra görüşme sıklığımız azaldı.arada şehir dışına çıkması gerekti araç getirip götürdü vs .Benim yanımda olmadığı zamanalarda kuzenleri ile dükkan da vs .kendince eğlendiği bi ortamda değil.kafe bar vs .
AGeçen hafta ise ipler koptu .arıyorum asla açmıyor mesğule alıyor.ben daha önce aldatıl mış olmanın psikoljik etkisi ile şüphelendim yirmi kez aradım.Sonra yetmedi kuzenini aradım.ardından bana iş yerinden bir beyfendi ile tartıştığını yaşanan gerilim sonucu küçük bir ilde yaşıyoruz büyüklerinin aracılığı ile bu barışma evresi için oturduklarını söyledi.
bende anlayışşız paranoyak kadın oluverdim.
Arkasından gelen iki gün boyunca aradım meşgule aldı aradım cevap vermedi tersledi beni.
Sonra bir kez yüzyüze geldik benim ısrarlarımla .Böyle olacaksa adı konsun ayrılalım dedim.
Hayır dedi toparlayacağız söz veriyorum dedi
Ve gelelim dün akşama yine ortada yok .kalabalık canım açamıyorum ailesel sıkıntı var dedi artık tabiki inanamadım .
Yine beni aramadı.
Ben sabah aradım bugun görüşelim mutlaka diye bana iş cıkısı bakalım duruma göre haberleşiriz diyip yine beni geçiştirdi.
ben hırs diyelim sinirimden ölüyorum.bu kadar mutsuz olacağımı düşünmemiştim.
Nasıl davranmam gerektiğini inanın bilmiyorum.
aramayınca arayacak bir adam da değil inadından aramaz denedim asla aramıyor.
Naptınız düzeltebildiniz mi ?ekim ayından bu yana süregelen bir ilişkim oldu.beyfendi başlarda ilgili kırknaç bir mizaca sahipti.bu durum beni etkiledi alıştım da.
Bir anda ilgisi azaldı aramaları azaldı.ben şaşkınlıkla sorunları olabileceği için sordum .bazı maddi sıkıntılarım var dedi.
anlayışla karşıladım.Sonra görüşme sıklığımız azaldı.arada şehir dışına çıkması gerekti araç getirip götürdü vs .Benim yanımda olmadığı zamanalarda kuzenleri ile dükkan da vs .kendince eğlendiği bi ortamda değil.kafe bar vs .
AGeçen hafta ise ipler koptu .arıyorum asla açmıyor mesğule alıyor.ben daha önce aldatıl mış olmanın psikoljik etkisi ile şüphelendim yirmi kez aradım.Sonra yetmedi kuzenini aradım.ardından bana iş yerinden bir beyfendi ile tartıştığını yaşanan gerilim sonucu küçük bir ilde yaşıyoruz büyüklerinin aracılığı ile bu barışma evresi için oturduklarını söyledi.
bende anlayışşız paranoyak kadın oluverdim.
Arkasından gelen iki gün boyunca aradım meşgule aldı aradım cevap vermedi tersledi beni.
Sonra bir kez yüzyüze geldik benim ısrarlarımla .Böyle olacaksa adı konsun ayrılalım dedim.
Hayır dedi toparlayacağız söz veriyorum dedi
Ve gelelim dün akşama yine ortada yok .kalabalık canım açamıyorum ailesel sıkıntı var dedi artık tabiki inanamadım .
Yine beni aramadı.
Ben sabah aradım bugun görüşelim mutlaka diye bana iş cıkısı bakalım duruma göre haberleşiriz diyip yine beni geçiştirdi.
ben hırs diyelim sinirimden ölüyorum.bu kadar mutsuz olacağımı düşünmemiştim.
Nasıl davranmam gerektiğini inanın bilmiyorum.
aramayınca arayacak bir adam da değil inadından aramaz denedim asla aramıyor.
şimdi beyfendi ile aramalarımı azalttım.o ararsa açıyorum.bir dün akşam aradım akşam 10 gibiydi ama canımlı vs değil normal arkadaşım gibi.Naptınız düzeltebildiniz mi ?
Zaten başka bi insanın karşına çıkmasını istiyosan kafanda bitirmişsin bence. Tamamen alakayı kes kendini yıpratma. Seni avcunun içinde bilmesin nasılsa bekler affeder diye düşünmesine izin vermeşimdi beyfendi ile aramalarımı azalttım.o ararsa açıyorum.bir dün akşam aradım akşam 10 gibiydi ama canımlı vs değil normal arkadaşım gibi.
bugun öğlen o aradı sesin bozuk geliyor dedi.
şakaya vurdu yo iyiyim ben dedim .
haftasonu bir şeyler yapalım dedim sakince tamam olur .dedi.
ki zaten yine bir bahane bulur ya anası ya bacısı ya babası.
çok üzüldüm .çok kırgınım.tek duam karşıma kıymet bilen düzgün bir insan çıkması
Yahu bence hic arama sorma haftasonu icin birsey planlama. Direk hayatindan cikar. Üzülürsün ama 1 haftaya gecer yahu. Bu adamın bir haltlar karıştırdığı belli zaman kaybetme onunla.şimdi beyfendi ile aramalarımı azalttım.o ararsa açıyorum.bir dün akşam aradım akşam 10 gibiydi ama canımlı vs değil normal arkadaşım gibi.
bugun öğlen o aradı sesin bozuk geliyor dedi.
şakaya vurdu yo iyiyim ben dedim .
haftasonu bir şeyler yapalım dedim sakince tamam olur .dedi.
ki zaten yine bir bahane bulur ya anası ya bacısı ya babası.
çok üzüldüm .çok kırgınım.tek duam karşıma kıymet bilen düzgün bir insan çıkması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?