uzaklaşan sevgili

Adam hep saygısız hem ilgisiz hemde daha önceden sizi aldatmış anladığım kadarı ile.
Hem telefonları açma zahmetinde bulunmuyor ki söylediği hiç bir sebep açmamak için yeterli bir sebep değil seni tekrar aldatmadığı ne malum? yedekte tutuyor gibi geldi bana. Kendini bu kadar küçük düşürmeden sen ayrıl

Uzerine hic düşmüyorum artik yoruldum .is cikisi bir aradi isim var dedi kolay gelsin dedim .Canim yansa da umrumda degilmis gibi davranicam aramicam.

20 kez aramak nedir? Sonrasinda kuzenini aramak nedir? Kusura bskma da yapiskan gibi olmussun

Naptınız düzeltebildiniz mi ?

Naptınız düzeltebildiniz mi ?
şimdi beyfendi ile aramalarımı azalttım.o ararsa açıyorum.bir dün akşam aradım akşam 10 gibiydi ama canımlı vs değil normal arkadaşım gibi.
bugun öğlen o aradı sesin bozuk geliyor dedi.
şakaya vurdu yo iyiyim ben dedim .
haftasonu bir şeyler yapalım dedim sakince tamam olur .dedi.
ki zaten yine bir bahane bulur ya anası ya bacısı ya babası.
çok üzüldüm .çok kırgınım.tek duam karşıma kıymet bilen düzgün bir insan çıkması

Zaten başka bi insanın karşına çıkmasını istiyosan kafanda bitirmişsin bence. Tamamen alakayı kes kendini yıpratma. Seni avcunun içinde bilmesin nasılsa bekler affeder diye düşünmesine izin verme

Allah sorsun diyorum basta defalarca kez istememe ragmen guven asiladi ilgisi alakasi sevgisi .sonunda demiştim ama sonunda bu kadar degersiz onemsiz hissedecegimi düşünmemiştim. Calisamaz hale geldim uzuntumden yikimimdan

Yahu bence hic arama sorma haftasonu icin birsey planlama. Direk hayatindan cikar. Üzülürsün ama 1 haftaya gecer yahu. Bu adamın bir haltlar karıştırdığı belli zaman kaybetme onunla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…