uzaklaşan sevgili

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
ekim ayından bu yana süregelen bir ilişkim oldu.beyfendi başlarda ilgili kırknaç bir mizaca sahipti.bu durum beni etkiledi alıştım da.

Bir anda ilgisi azaldı aramaları azaldı.ben şaşkınlıkla sorunları olabileceği için sordum .bazı maddi sıkıntılarım var dedi.
anlayışla karşıladım.Sonra görüşme sıklığımız azaldı.arada şehir dışına çıkması gerekti araç getirip götürdü vs .Benim yanımda olmadığı zamanalarda kuzenleri ile dükkan da vs .kendince eğlendiği bi ortamda değil.kafe bar vs .

AGeçen hafta ise ipler koptu .arıyorum asla açmıyor mesğule alıyor.ben daha önce aldatıl mış olmanın psikoljik etkisi ile şüphelendim yirmi kez aradım.Sonra yetmedi kuzenini aradım.ardından bana iş yerinden bir beyfendi ile tartıştığını yaşanan gerilim sonucu küçük bir ilde yaşıyoruz büyüklerinin aracılığı ile bu barışma evresi için oturduklarını söyledi.
bende anlayışşız paranoyak kadın oluverdim.

Arkasından gelen iki gün boyunca aradım meşgule aldı aradım cevap vermedi tersledi beni.

Sonra bir kez yüzyüze geldik benim ısrarlarımla .Böyle olacaksa adı konsun ayrılalım dedim.
Hayır dedi toparlayacağız söz veriyorum dedi

Ve gelelim dün akşama yine ortada yok .kalabalık canım açamıyorum ailesel sıkıntı var dedi artık tabiki inanamadım .
Yine beni aramadı.
Ben sabah aradım bugun görüşelim mutlaka diye bana iş cıkısı bakalım duruma göre haberleşiriz diyip yine beni geçiştirdi.

ben hırs diyelim sinirimden ölüyorum.bu kadar mutsuz olacağımı düşünmemiştim.
Nasıl davranmam gerektiğini inanın bilmiyorum.

aramayınca arayacak bir adam da değil inadından aramaz denedim asla aramıyor.

Ya obsesif hareketler niye yapılıyor anlamıyorum..Şu takmayan sürekli işim var triplerine giren tiksinç tavırları yapan adamı ısrarla neden arıyorsunuz?Neyi anlatıcak size?Adam bir saniye bile size ayırıp teli açmıyor, sizi aramıyor..Aramayın lütfen rica ediyorum..Ararsada açmayın yada çok bişey yazmak istiyorsanız kısa ve öz bana vakit ayırmayana benimde ayıracak vaktim yok deyin o kadar..Gerçekten problem varsa sizi çok seviyorsa zaten arıcak yada yanınıza gelicektir.Kendinizi küçük düşürmeyin...

Aynen canım arama sorma o yokmuş gibi davran hatta direk engeleyebilirsin hiçte yedek olmadığını göster
Aynısını yaşadım aramyorum açmıyor msj atmıyor ama ayrılmıyor da sonra gitdim başka numardan slm yazdım hemen verdi sonra sevgilisi msj attı bana hesab sordu beni aldattigi kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…