- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi Sirine_4553
-
siz çok güzel görün inşallah o kadar güldüm ki:)bak cok net konusucam simdi.
senden sıkılıp yeni arayışlara girmiş eşşek suratlı adam.
güzel yorumunuz için teşekkür ederimAdamin ayrilmak istediyi o kadar belli ki.
Neyin israri bu
Salin ipini gitsin.
güzel yorumunuz için teşekkür ederim
en azından biraz kırılan gururum toplanır belki
konuşmama bile fırsat vermedi .günlerdir kendimi ifade edemiyorum.bu nasıl bir saygıszılık yüzüne bunları tek tek söylemek isterdim başka biri var belli .aldatıldığım için de hazmedemiyorum.ama konuşşam da faydasız .anlamaz .en iyisi uzak kalmak ayrılmakSiz aramakta israr ederseniz sizden iyice uzaklasir.
Ama kacarsaniz sizi yedekte tutmak icin o koşar pesinizden.
Kacan kovalanir misali.
Ama pesinizden filan da dusmesin.
Birakin gitsin.
Hayatiniza kaldiginiz yerden devam edin, daha guclu olun.
Ararsa acmayin, numarasini engelleyin.
Karsiniza cikarsa miktiri basin gitsin.
Adamin ayrilmak istediyi o kadar belli ki.
Neyin israri bu
Salin ipini gitsin.
Bence de baskasi var hayatinda. Tam dayaklik...konuşmama bile fırsat vermedi .günlerdir kendimi ifade edemiyorum.bu nasıl bir saygıszılık yüzüne bunları tek tek söylemek isterdim başka biri var belli .aldatıldığım için de hazmedemiyorum.ama konuşşam da faydasız .anlamaz .en iyisi uzak kalmak ayrılmak
Bayıldım yoruma ya memleketini çözdüm direkDe get hele kurban olduğum o dengesize mi hırs yaptın hayat kısa zaten yol ver başka başka insanlar elbet tanıyacaksın zamanına değecek kişilerle muhattap ol
AngaraBayıldım yoruma ya memleketini çözdüm direk
Bir kere arardım. İkinciye para verseler aramazdım. Çok abartmışsınız. Peşimde nasıl olsa diye adam rahat.. kaybetme korkusu yok. Neden düşürdünüz kendinizi bu kadar? Aile sıkıntısı olsun iş sıkıntısı olsun. İnsan sevdiği kadını arar sesini duyar rahatlar.. kaçmış sizinki köşe bucak.ekim ayından bu yana süregelen bir ilişkim oldu.beyfendi başlarda ilgili kırknaç bir mizaca sahipti.bu durum beni etkiledi alıştım da.
Bir anda ilgisi azaldı aramaları azaldı.ben şaşkınlıkla sorunları olabileceği için sordum .bazı maddi sıkıntılarım var dedi.
anlayışla karşıladım.Sonra görüşme sıklığımız azaldı.arada şehir dışına çıkması gerekti araç getirip götürdü vs .Benim yanımda olmadığı zamanalarda kuzenleri ile dükkan da vs .kendince eğlendiği bi ortamda değil.kafe bar vs .
AGeçen hafta ise ipler koptu .arıyorum asla açmıyor mesğule alıyor.ben daha önce aldatıl mış olmanın psikoljik etkisi ile şüphelendim yirmi kez aradım.Sonra yetmedi kuzenini aradım.ardından bana iş yerinden bir beyfendi ile tartıştığını yaşanan gerilim sonucu küçük bir ilde yaşıyoruz büyüklerinin aracılığı ile bu barışma evresi için oturduklarını söyledi.
bende anlayışşız paranoyak kadın oluverdim.
Arkasından gelen iki gün boyunca aradım meşgule aldı aradım cevap vermedi tersledi beni.
Sonra bir kez yüzyüze geldik benim ısrarlarımla .Böyle olacaksa adı konsun ayrılalım dedim.
Hayır dedi toparlayacağız söz veriyorum dedi
Ve gelelim dün akşama yine ortada yok .kalabalık canım açamıyorum ailesel sıkıntı var dedi artık tabiki inanamadım .
Yine beni aramadı.
Ben sabah aradım bugun görüşelim mutlaka diye bana iş cıkısı bakalım duruma göre haberleşiriz diyip yine beni geçiştirdi.
ben hırs diyelim sinirimden ölüyorum.bu kadar mutsuz olacağımı düşünmemiştim.
Nasıl davranmam gerektiğini inanın bilmiyorum.
aramayınca arayacak bir adam da değil inadından aramaz denedim asla aramıyor.
Bence boşver baksana inadından aramayan adamı napıcan evlı olsan bıle adam ömrunu yer.ekim ayından bu yana süregelen bir ilişkim oldu.beyfendi başlarda ilgili kırknaç bir mizaca sahipti.bu durum beni etkiledi alıştım da.
Bir anda ilgisi azaldı aramaları azaldı.ben şaşkınlıkla sorunları olabileceği için sordum .bazı maddi sıkıntılarım var dedi.
anlayışla karşıladım.Sonra görüşme sıklığımız azaldı.arada şehir dışına çıkması gerekti araç getirip götürdü vs .Benim yanımda olmadığı zamanalarda kuzenleri ile dükkan da vs .kendince eğlendiği bi ortamda değil.kafe bar vs .
AGeçen hafta ise ipler koptu .arıyorum asla açmıyor mesğule alıyor.ben daha önce aldatıl mış olmanın psikoljik etkisi ile şüphelendim yirmi kez aradım.Sonra yetmedi kuzenini aradım.ardından bana iş yerinden bir beyfendi ile tartıştığını yaşanan gerilim sonucu küçük bir ilde yaşıyoruz büyüklerinin aracılığı ile bu barışma evresi için oturduklarını söyledi.
bende anlayışşız paranoyak kadın oluverdim.
Arkasından gelen iki gün boyunca aradım meşgule aldı aradım cevap vermedi tersledi beni.
Sonra bir kez yüzyüze geldik benim ısrarlarımla .Böyle olacaksa adı konsun ayrılalım dedim.
Hayır dedi toparlayacağız söz veriyorum dedi
Ve gelelim dün akşama yine ortada yok .kalabalık canım açamıyorum ailesel sıkıntı var dedi artık tabiki inanamadım .
Yine beni aramadı.
Ben sabah aradım bugun görüşelim mutlaka diye bana iş cıkısı bakalım duruma göre haberleşiriz diyip yine beni geçiştirdi.
ben hırs diyelim sinirimden ölüyorum.bu kadar mutsuz olacağımı düşünmemiştim.
Nasıl davranmam gerektiğini inanın bilmiyorum.
aramayınca arayacak bir adam da değil inadından aramaz denedim asla aramıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?