- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
Ya şimdi evham yapıyorum bu kişi hakkımda uzaklastirma alırsa memuriyete engel olur.mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naptın kız ozana?Ya şimdi evham yapıyorum bu kişi hakkımda uzaklastirma alırsa memuriyete engel olur.mu?
Yok canım sadece parami ver iktidarsız yazdımNaptın kız ozana?
Kötü bir şey yaptıysan uzaklaştırma kararına şükret.
Kimden bahsediyorsunuz? Siz kimsiniz?Ya şimdi evham yapıyorum bu kişi hakkımda uzaklastirma alırsa memuriyete engel olur.mu?
Malesef dava sonuçlandı o haklı çıktıParanı versin tabi :) Adam uzaklaştırma çıkarttırcam dedi mi? dediyse ondan önce davran savcılığa şikayet et paramı dolandırdı, paramı versin diye.
Dürüst olayım mı?Yok canım sadece parami ver iktidarsız yazdım
Uzaklastirma alma durumunuz olursa karara uyarsaniz sorun olmaz, uymazsaniz sorun olabilir ceza sekli zaten uymadiginiz takdirde degisirYa şimdi evham yapıyorum bu kişi hakkımda uzaklastirma alırsa memuriyete engel olur.mu?
Siz iktidarsız dediniz, o da hiç çekinmeden gidip uzaklaştırma almak istedi ve uzaklaştırma kararı mı çıktı?Yok canım sadece parami ver iktidarsız yazdım
Yok hayır alırsa eger diye yazdımSiz iktidarsız dediniz, o da hiç çekinmeden gidip uzaklaştırma almak istedi ve uzaklaştırma kararı mı çıktı?
Malesef dava sonuçlandı o haklı çıktı
EvetBaktim önce ki konusmalara galiba yeni sevgilisiyle mutlu diye dayanamayip yazdiniz o mesaji
Uzaklaştırma kararı için canına kastediyor olmanız lazım, tehdit ediyor olmanız lazım. Bu kadarını bilmeyecek kadar da dünyadan bihaber misiniz?Yok hayır alırsa eger diye yazdım
HaklsinzUzaklaştırma kararı için canına kastediyor olmanız lazım, tehdit ediyor olmanız lazım. Bu kadarını bilmeyecek kadar da dünyadan bihaber misiniz?
Ayrıca bir erkeğe iktidarsız demeyi çok büyük gözü karalık olarak görüyorum.
Bir de hangi erkek böyle bir konuda gidip şikayette bulunur?
Erkek dünyasıyla ilgili fikriniz yok mu?
"Eski sevgilim bana iktidarsız diyor" diye bir şikayette bulunur mu?
Bunlar erkekliklerine b*k sürdürürler mi sizce?
Hayır sadece bunlar için uzaklaştırma kararı alınmıyor. En ufak örnek ev sahibi yasal oran üzrinde zam yapmak istiyor ama siz yasal oranda yaptınız ve hala sizi arayıp zam arttırmak istiyor bunun için dahi uzaklaştırma kararı alınıyor. Avukat tan öğrendim. Burada bir dava açılıyor karşı taraf kazanıyor ama hanım efendi paramı ver diye yazdığı için hakaret de içinde olduğu için uzaklaştırma alabilir.Uzaklaştırma kararı için canına kastediyor olmanız lazım, tehdit ediyor olmanız lazım. Bu kadarını bilmeyecek kadar da dünyadan bihaber misiniz?
Ayrıca bir erkeğe iktidarsız demeyi çok büyük gözü karalık olarak görüyorum.
Bir de hangi erkek böyle bir konuda gidip şikayette bulunur?
Erkek dünyasıyla ilgili fikriniz yok mu?
"Eski sevgilim bana iktidarsız diyor" diye bir şikayette bulunur mu?
Bunlar erkekliklerine b*k sürdürürler mi sizce?