Tehdit ve darp etti. Çocuklarına zarar vermez.Sizi mi tehdit etti, tehlikeli biri mi? Çocuklarına zarar verme durumu olur mu?
1 ay dolmak üzere zaten, ben şikayet edince direk tutukladılar. Şimdi mahkeme yaklaştı çıkacak ve çocukları görmek isteyecektir.1 ay sıksın dişini.
Polis eşliğinde görür diye biliyorum(Emin değilim) burada benzer bir konuda okumuştum uzaklaştırma kararı çıktıktan hemen sonra dahi eşyalarını almaya polis eşliğinde geliyor diye. Tabi eşya ile çocuk görüşü aynı değil,ama mantık olarak kimseye zarar veremesin diye polis eşliğinde gelmesi gerekiyor olabilir
Tutuklu olduğu için size diş bileme durumunu da göz önüne alın ve bunun cezasını çocuklardan çıkarmaz İnşaAllah1 ay dolmak üzere zaten, ben şikayet edince direk tutukladılar. Şimdi mahkeme yaklaştı çıkacak ve çocukları görmek isteyecektir.
Tutuklu olduğu için size diş bileme durumunu da göz önüne alın ve bunun cezasını çocuklardan çıkarmaz İnşaAllah
Çocuklarınız görüşmek istiyor mu ?
Eğer görmek isterse de yanınızda başka insanlar da olsun .
Adam size olan sinirini çocuklardan çıkarmasın .
Aman Allah korusun, zor geldim bu aşamaya zaten. Tekrar başa dönmek hayatta istemem. Boşanma davamı da açtım mis gibi. Donuna kadar da alıcam.Benim bi arkadas aldirdi adam isyerinde yatti kalkti 30 gun sonra gorustuler 3 ayda barıştılar. Onlarda da darp vardi. Dunyanin civisi cikmis bi de benden akil almistiuzaklaştırma ve darp raporunda
1 ay dolmak üzere zaten, ben şikayet edince direk tutukladılar. Şimdi mahkeme yaklaştı çıkacak ve çocukları görmek isteyecektir.
Direk savcıya gittim avukatımla, şikayet ettim zaten. Denetimli serbestlikteydi kendisi aynı zamanda bu nedenle tutuklandı..Ya emin misiniz uzaklaştırma aldırdığınıza?
Uzaklaştırma alınınca hapse girilmiyor, sadece size yaklaşması yasak.
Cikamama ihtimali var mı.Direk savcıya gittim avukatımla, şikayet ettim zaten. Denetimli serbestlikteydi kendisi aynı zamanda bu nedenle tutuklandı..
İnfazı bilmiyorum başka Bi şikayetten dolayı adli kontrolle serbest kalmıştı. Üzerine benim olay tutuklandı. İnşallah çıkmaz. Uzaklaştırmayı da uzatıcam zaten o da bitiyor.Cikamama ihtimali var mı.
İnfazı varsa yanmis olabilir.
Uzaklaştırma ve koruma kararı alın.İnfazı bilmiyorum başka Bi şikayetten dolayı adli kontrolle serbest kalmıştı. Üzerine benim olay tutuklandı. İnşallah çıkmaz. Uzaklaştırmayı da uzatıcam zaten o da bitiyor.
Uzaklaştırma ve koruma kararı alın.
Koruma kararı alırsanız polisler rutin sizi gozetler etrafta dolaşır.
Daha önce cezaevi geçmişi yada mahkemesi yoksa infaz olmayabilir.
Uyao vatandaş portal üzerinden dosyanızı ve evrakları inceleyin.
Ne gibi dilekçeler vermiş talep de bulunmuş mu yada bir gelisme var mı bakın.
Avukatınız var mı bu hükmün geri bırakılmasına bı baksın oradan alabileceği ceza olabilir.Daha önce hükmün açıklanması geri bırakma geçmişi var yine hakaretten dolayı. Sonra en son tehdit vardı başka birine. Bide benim darp. Bu ikisi üst üste geldi. Koruma kararını veriyor mu mahkeme kolay, uzaklaştırmayı bile 1 ay verdi.
Uyaptan inceliyorum, en son itiraz etmiş tutukluluğa red edilmiş. Boşanma da da delil vs için ek süre istemiş.
Avukatınız var mı bu hükmün geri bırakılmasına bı baksın oradan alabileceği ceza olabilir.
Koruma kararı kolay veriliyor ama çok yeri gezip imza almanız gerekiyor.
Valilik,polis,adliye gibi.
1 günde çıkartılır yan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?