Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşayan yaşar valla benim öyle tanıdıklarım var. Mesela kadın atanmış gitmiş kaç yıldır ayrı ama hiç sorun yok. Hata yapacak olan evde dizinin dibinde olsun yine yapar
Eğer öğretmezseniz neden 2.atamayi beklemiyorsunuz Ki? 2.atama da büyük ihtimalle istediğiniz yer açılacak zaten
Üzüldüm sizin adınıza belki bizim de sonumuz böyle kim bilir ama kendimi garantiye almak zorundayımBen geçmişte buna benzer bir şey yaşadım. Evli olduğum dönemde ben Türkiye’de yaşarken eşim yurtdışında çalışmak durumundaydı. Değil 4 sene sadece 1 sene bile maalesef çok şey fark ettirdi. Aldatır aldatmaz meselesi değil bu. O kadar süre ayrı kalınca iki insanın alışkanlıkları, gündemi farklı yöne doğru değişiyor. O dönem aramızda başlayan sorunlar bizi boşanmaya götürdü. Sizi korkutmak ya da illa caydırmak da değil amacım ama koskoca 4 yıl boyunca farklı illerde yaşamanın evliliğe hiç bir kötü etkisinin olmayacağını ummak bence biraz fazla iyimser bir düşünce. Çocuğunuzun üzerindeki etkilere hiç girmiyorum bile.
Şimdi şöyle siz kendi sevgili olduğunuz dönemden örnek verince ikisini aynı kefeye koymuş oldunuz. Yazıyla ikisi aynı şey dememişsiniz evet ama madem iki farklı örnek bunlar o zaman neden birbirinden bağımsız iki farklı örneği karşılaştırdınız? Yapmadım diyerek yine aynı şeyi yapıyorsunuz evlilik ve sevgililik çok farklı durumlar o yüzden sevgi biter örneği açısından bile olsa ikisini karşılaştırmak uygun değil bence.
Bi komşum var burda.2 çocuguyla gelen.Eşi gelemiyor.2 yildir uzaklar.Devlete ataninca mecbur oda.
Ama özellikle şuan 4 yasindaki cocugu çok zor.Surekli baba diyor.Kadin dayanamiyor artik.
Esinin bulundugu sehre gidip geldi geçen.donuste cocuk otobuste krize girmis gitmeyecegim diye.
4 sene cok uzun cocukla cok zor olacak .
Nasıl hala sözleşmeli? 3 yılın sonun da sözleşmemi yeniledier?Çok iyiymiş. Bizimkilere galiba idare kadro açmadı, 3 yılı dolduranlar hâlâ sözleşmeli 3+1 olmasına rağmen. İleride bizim de ihtiyacımız olabilir eş durumuna öğrenmeye çalışıyorum ben de![]()
Detayını bilmiyorum, kadro idareye bağlı diye duydum. 4 yıl dolunca kesin alacaklarmış kadroyu ama okulda çok iyi geçinilen bir öğretmen değilmiş.Nasıl hala sözleşmeli? 3 yılın sonun da sözleşmemi yeniledier?
Şöyle,kadın yıllarca ücretli öğretmenlik yapmış ve bir oglu liseye gidiyor diğeri 2 yaşındayken atanmıs,Bir çocuğa bunu yaşatmak kac para için değer ki? Evet para çok gerekli ama bence bir taraf kazandığı paradan biraz feragat edip daha az paraya calisip çocuğunu düşünebilir. Bir taraf bulunduğu yere taşınmalı durum sinir krizi geçirecek kadar ciddiyse. Çocuk içinde kimbilir ne duygular yaşıyor. Yazık günah ayrilik travmalarıyla dolu büyüyor ve bunu büyüyünce en pahalı psikologa da gitse tamamen halledemeyecek![]()