E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
evet sürer mi arkadaşlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duruma Bağlı...
Eğerki ilişkinizin temeli sağlam ise elbette devam eder...
Ama araya özlem hasret girer,Gerçi O zamanda ilşkiniz daha tutkulu olur..
Neden olmasınki!!
eğer karşılıklı güven varsa ve sağlam bir ilişkiyse sürer elbet
en azından benimki 4 senedir sürüyo :)
benim de olmuştu başka şehirden erkek arkadaşım
büyük konuşmak gibi olmasın ama bir daha asla farklı şehir olayına girmem :1no2:
aldatma vs olmadı ama
sevgilinin yanında olması gibi de olmuyor, insan istediği zaman görmek, dokunmak ister coksekeriremsu coksekeriremsu
benim de olmuştu başka şehirden erkek arkadaşım
büyük konuşmak gibi olmasın ama bir daha asla farklı şehir olayına girmem :1no2:
aldatma vs olmadı ama
sevgilinin yanında olması gibi de olmuyor, insan istediği zaman görmek, dokunmak ister coksekeriremsu coksekeriremsu
orası ayrı tabiki canım bazen o kadar yoğun yaşıyosunki bazı duyguları hatta tlf da sesini duydukça özledim diye ağladığımı hatırlıyorum aynı şekilde onunda
ama bide haftada birde olsa hatta bazen ayda 2 defa da olsa her geldiğinde ayrı bir heyecanla beklemenin ve buluşmanın tadı da bambaşka :asigim:
orası ayrı tabiki canım bazen o kadar yoğun yaşıyosunki bazı duyguları hatta tlf da sesini duydukça özledim diye ağladığımı hatırlıyorum aynı şekilde onunda
ama bide haftada birde olsa hatta bazen ayda 2 defa da olsa her geldiğinde ayrı bir heyecanla beklemenin ve buluşmanın tadı da bambaşka :asigim:
kesinlikle öyle canım hatta şimdi msn de beni bekliyo bitanem coksekeriremsu rabbim ayırmasın kimseyi sevdiğinden ...cok guzel ıfade etmıssın canım bizde aynen öyle oluyoruz telefonla konusurken ya da msnde cam ile konusurken ekranı elledıgım oluyor:çok üzgünüm:
ama kavusmakta bir o kadar guzell, herseye degiyor:asigim:
canım benim inşallah nice 4 yıllar devirirsiniz![]()
herkesinki kötü olacak diye birşey yok tabii ki önemli olan insanların karakteri ve birbirlerine olan aşkları a.s.