• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzakta olan bir sevgliyle ilişki sürer mi her zaman?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Duruma Bağlı...
Eğerki ilişkinizin temeli sağlam ise elbette devam eder...
Ama araya özlem hasret girer,Gerçi O zamanda ilşkiniz daha tutkulu olur..
Neden olmasınki!!

Duruma Bağlı...
Eğerki ilişkinizin temeli sağlam ise elbette devam eder...
Ama araya özlem hasret girer,Gerçi O zamanda ilşkiniz daha tutkulu olur..
Neden olmasınki!!

katılıyorum temel saglamsa ve gercek ask varsa karsılıklı sonuna kadar devam eder :1hug:

duruma gore surer duruma gore surmez,
sen cok sevıyor co kf fedakarlık edıyorsan o etmnıyorsa surmez aldatır cunku

eşşeğe bıle at muamelesı yaparsan yakında anırmaya da baslar

Her ikisi birbirini seviyorsa ,karakterleri sağlam ise kilometrelerin önemi olmaz.sengözlerimebaksanab

barzeye ve lirik e katılıorum...
suan bizde ayrı sehirlerdeyiz ama cok mutluyuz allah bozmasın inşallahŞeniz:asigim:

geneli erkek belki kafada belki gerçtken aldatır diyorum bende uzak olamz erkek bence

eğer karşılıklı güven varsa ve sağlam bir ilişkiyse sürer elbet
en azından benimki 4 senedir sürüyo :)

neden sürmesin ki:uhm:
cogunluga katılıyorum, kişiden kişiye göre değişir, insanların karakterine baglı
nişanlımla farklı sehırlerde yasıyoruz ve aramızda 892 km var
zor olmuyor mu evet oluyor, ama bu birbirini cok seven iki insanın sırf uzaklık yuzunden ayrılması anlamına gelmez

benim de olmuştu başka şehirden erkek arkadaşım
büyük konuşmak gibi olmasın ama bir daha asla farklı şehir olayına girmem :1no2:
aldatma vs olmadı ama
sevgilinin yanında olması gibi de olmuyor, insan istediği zaman görmek, dokunmak ister coksekeriremsu coksekeriremsu

büyük konuşmak gibi olmasın ama bir daha asla farklı şehir olayına girmem :1no2:
aldatma vs olmadı ama
sevgilinin yanında olması gibi de olmuyor, insan istediği zaman görmek, dokunmak ister coksekeriremsu coksekeriremsu

orası ayrı tabiki canım bazen o kadar yoğun yaşıyosunki bazı duyguları hatta tlf da sesini duydukça özledim diye ağladığımı hatırlıyorum aynı şekilde onunda
ama bide haftada birde olsa hatta bazen ayda 2 defa da olsa her geldiğinde ayrı bir heyecanla beklemenin ve buluşmanın tadı da bambaşka :asigim:

Gerçek sevgi olduktan sonra mesafenin ne önemi var..Allahım yardım ediyor bence..
Ancak azıcık bile şüphe varsa olmaz bu iş..
Hem karşınızdakine eziyet edersiniz hem de siz üzülürsünüz..
Güvendikten sonra gerisi öyle kolay ki..

aldatma vs olmadı ama

sana katılıyorum.ben yaklaşık 4 senedir böle bi ilişki yaşıyorum.2.senenin sonun da nişanlandık.ama arkadaşlar inanın ki hayatımda bir şey hiç bu kadar zorlandığımı,acı çektiğimi hatırlamıyorum.yani yürüyo yürüyo ilişki ama insandan çook şey alıp götürüyo.her istediğinde görmek ve görememek arasında bir tercih gibi bişi.zor yani çok zor

ama siz beni korkutuyosunuz senağlama

orası ayrı tabiki canım bazen o kadar yoğun yaşıyosunki bazı duyguları hatta tlf da sesini duydukça özledim diye ağladığımı hatırlıyorum aynı şekilde onunda
ama bide haftada birde olsa hatta bazen ayda 2 defa da olsa her geldiğinde ayrı bir heyecanla beklemenin ve buluşmanın tadı da bambaşka :asigim:

cok guzel ıfade etmıssın canım bizde aynen öyle oluyoruz telefonla konusurken ya da msnde cam ile konusurken ekranı elledıgım oluyor:çok üzgünüm:
ama kavusmakta bir o kadar guzell, herseye degiyor:asigim:

canım benim inşallah nice 4 yıllar devirirsiniz :nazar:
herkesinki kötü olacak diye birşey yok tabii ki önemli olan insanların karakteri ve birbirlerine olan aşkları a.s.

ben dibimde duran adamla bulamadıgım mutlulugu 5 saatlik uzakta olanda buldum yanımda olsun cok isterdim ama demekki bölesi nasipmiş üniversiteyi kazanırsa inşallah tek umudumuz o artık inşallah hep bu güzelliktede gider diye dua ediorum

cok guzel ıfade etmıssın canım bizde aynen öyle oluyoruz telefonla konusurken ya da msnde cam ile konusurken ekranı elledıgım oluyor:çok üzgünüm:
ama kavusmakta bir o kadar guzell, herseye degiyor:asigim:
kesinlikle öyle canım hatta şimdi msn de beni bekliyo bitanem coksekeriremsu rabbim ayırmasın kimseyi sevdiğinden ...
canım benim inşallah nice 4 yıllar devirirsiniz :nazar:
herkesinki kötü olacak diye birşey yok tabii ki önemli olan insanların karakteri ve birbirlerine olan aşkları a.s.

çok sağol canımm tabiki bende çok şükür bugünlerimize diyorum 8 aydırda nişanlıyız ve kısmetse ekimde düğünümüz var ama böyle sonuçlanmayabilirdide herşeyin başı kısmet
inşallah hepimizin karşısına karakteri sağlam ve düzgün insanlar çıkarır
:1hug:

Back
X