• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzakta olan bir sevgliyle ilişki sürer mi her zaman?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tabi iki tarafta gerçekten birbirlerini seviyor ve ilişkilerini yürütmek istiyorsa, ki bizde 1 senedir ayrı şehirdeyiz(konya ankara yakın ama gene uzak)...
İnşallah aynı şehirde tekrar olacağız ve o zaman bir cüzdanımız daha olacak:)

4 yıl yan yana idik
1.5 yıldır ayrı şehirlerdeyiz bu yaz da evleniyoruz:23:
aşk uzak yol nedir bilmez:nazar:

bizde ayrıyız eskişehir istanbul ben ne yazık ki gidemiyorum yanına ama o çok sabırlı ayda ikikez bile geldiği oluyo onu çok seviyorum 2 yıldır böyle askerlik bitsin evleneceğiz inşallah:))

Karşılıklı güven ve sağlam bir aşksa evet ilişki yürüyor.
Bizde farklı şehirlerdeyiz ve gayet güzel yürüyor Allah'ım nazar değmesin.

5 yıl ayrı şehirlerdeydik..aynı şehirde yaşamamıza rağmen üni.ydi askerlikti bilmem neydi derken 5 yıl yaşadığımız şehirde bi arada olamadık..sonra herşey tamamlandıı ve evlendik..zor günler geçirmedik mi kavgalar etmedik mi? ettik...ztn o kdr yıl o kdr mesafe asla güllük gülistanlık olmaz ama olacağı zmnda oluyo..yani sürmez diye bişi yok..sürer

lisede tanıştık.. lise bitti üniye geçtik... ayrı şehirlere üdştük.. iki yıldır ayrı şehirlerdeyiz... 4 yıldır birlikteyiz... üninin bitmesine kaldı iki yıl zaten... yani sürer tatlım temeliniz sağlamsa... biz kavga etmedik mi ettik... kıskançlıklar oldu zaman geldi özlemden oturup ağlarım ben.. ama Rabbim sabrını veriyo onun... :nazar: :16:

arada sevgi saygı varsa yürür bizde uzaktayız 3 yıllık birlikteyiz arada sorunlarımız oluyo bi kaç aya bi görüşüyoruz ama bence sabır gerektiren bi durum insan sevdikten sonra sabırlı olmayıda biliyo bence yürür

Back
X