• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzakta olan bir sevgliyle ilişki sürer mi her zaman?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimki zar zor 2,5 yıl sürdü...ama şimdi iyiki bitmiş diye düşünüyorum..bir daha uzak olan bir sevgili asla istemiyorum. sürdürebilenler şanslı azınlık bence.

Sürer... Gerçek sevgi, aşk ve güven varsa neden sürmesin... coksekeriremsu
Ama... Uzak olmak çok zor senağlama
Sevgilim geldi yanıma görüştük bayadır çok alıştım onu görmeye senağlama
Ama geri gidecekler ailesiyle, nasıl içimde bi huzursuzluk var gidicek diye anlatamam senağlama Bi ağlama hissi var ahh ahhh senağlama

Surer tabiki niye surmesin..
Askin uzagi yakini yoktur.
Sevdiginiz basucunuzda olur ama yemedigi halt kalmaz.
Onemli olan kisilerin birbirlerine olan sevgi ve saygisidir.
Benim sevdigim benden kilometrelerce uzakta ve gorusmemize yaklasik bir yil var.
Ama ben bunu sorun etmiyorum, Rabbim yeter ki saglik versin ikimize, sabir versin, seneler su gibi akip geciyor.
Ayrica benim bir arkadasim 2 yil boyunca uzak oldu nisanlisina. Bu ay evleniyorlar ve insallah bir omuru paylasacaklar. Cocukla konusmaya basladigi ilk gunu hatirliyorum, koskoca 2 yil nasilda gecmis carcabucak.

Uzaktaktaki biriyle ask yasamak mumkun..

yani o uzaktayken acı çekecek onu çok özleyecek olsan da iki taraf da çaba sarfederse tabiki sürebilir :teselli:

bir konum yine kapanmış neden?
bu sefer cinsellikte yok.
bu sefer tartışma olmuş..benim konum kaynamış ve kapanmış bazıları beni ben kızları kalça kıvırdığı için suçladığımı düşünmüş :))) biraz mantıklı konuşursanız sevinirim ve kavga edilcek bir konu bile yokken ortada böyle bir başlığı bile kapattırıyorsunuz ya bravo.konum kaynadı ben ona yanıyorum..konumun tekrar açılmasını istiyorum..

turizm falan bence farketmez .seviyorsanız yürür ilişki

bu kişiye ve ilişkiye göre değişir...
eğer oturmuş bir ilişkiyse sürer tabi neden sürmesin...
yeni başlayan ilişkiler için zor olur...daha tanımadan güvenmeden öğrenmeden ayrı kalmak zordur...
çeşitli sıkıntılar da yaratır tabi...çok fazla ah keşke yanımda olsaydı denilebilir, mutlulukta da hüzünde de...bu insanı hırçınlaştırabilir...
eğer cinsellik ön planda bir ilişkiyse yürümez...daha bildiğimiz eski ilişkiler gibiyse yürüyebilir...
şahsi fikrim...istemem ben...sevdiğim adamın istediğim zaman gözlerine bakamayacaksam hayatımda olmasının anlamı da yok...

bence de duruma bağlı. benim 2 yıl okulum, aşkımın 15 ay askerliği derken bizde baya uzak kaldık ama hiç sorun olmadı bizim için. uzaktayken bile hiç yalnız bırakmadık birbirimizicoksekeriremsu

aradaki sevgi gerçek sevgiyse mesafeler yıldırıcı olamaz . özlemek çooook güzel hatta sevgiyi daha fazla pekiştiriyor . en azından benimki öle yanımda olmadığı zaman daha fazla özlüyorum . yakında askerede gidecek 15 ay dayanmak çok zor olacak ama kader işte .aradaki uzaklığı takmam hiç bi zaman gönüllr bi olsun yeter . ayrıca asker yolu gözleyenleri allah kavuştursun.kısaca uzaklıklar sevgiyi bitirmez çoğaltır.

aradaki mesafeler gerçek aşkı her zman alevler ama gerçek aşk değilse gittiği gün biter

arkadaşım eğer yaşadığınız gerçek aşksa emin ol mesafenin hiç önemi yok benim sevgilimde farklı bir şehirde ama çok güzel bi lişkimiz var (çok şükür) hem bişey söylüyüm mü özlem aşkı alevlendiriyor

arkadaşım benim de sevgilim benden çok uzakta ve çok şükür ki hiç bir sorun yok karşılıklı anlayış ve güven olduktan sonra mesafenin bir önemi kalmıyor.ee hasret çekmek zor ama kavuşunca da onun mutluluğu hiçbir şeye değişilmiyor

uzakta genelde bıtıyor be gülüm sölemesı ayıp
bak zaten kuşkun var kı yazmışsın
kolay degıl uzaktan uzaga
gözden uzaaaak gönüldeeeen...

İlişkilerini sürdüren arkadaşlar sizi tebrik ederim. Bana da moral oldunuz açıkçası.

Ben yeni yeni alışıyorum uzaktan ilişkiye.. Çevremdede çok ''olmaz, biter, gözden uzak gönülden ırak, ben hiç gelemem böyle şeylere'' diyenler çıktı. Ama kulağımı tıkadım ve devam ediyor şu an. 2 ay görüşmememize rağmen hiçbişi kaybetmedik aşkımızdan, tutkumuzdan. Hatta hergün görüşürken yaptığımız saçma sapan kavgaların hiçbiri kalmadı şu anda. Gerçekten ''saygı'' duyuyoruz birbirimize.

Eğer ilişkinizde Güven, Sevgi Ve Saygı yoksa Yürümez. Ama bunlar yoksa bu ilişki sevgiliniz yanınızdaysada yürümez zaten. Bunlar varsa her ilişki yürür.

Son düzenleme:
sürüyor ama görmedigim için kıskanıorum deli olcam ben bugun bu gidisle =( senağlama

Back
X