• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzakta olan bir sevgliyle ilişki sürer mi her zaman?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
korkma kendine sevgine güveniyorsan ve hasrete,ayrı kalmaya dayanabileceksen hiç düşünme.ben dayandım dayanmasına da bi de bana sor gel de:)kavuşmalar tabi ki çok hoş oluyor ayrı yerlerde olanlar için.ama ayrılamalar da bir o kadar zor.seni korkutmak deil sadece kendi yaşadıklarımızı yazıyoruz biz.

iki tarafta bunu samimi bir sekilde istiyor ve inaniyorsa neden olmasin ki??

Hersey sabir isi hayatimizda..:nazar:

:lepi:

arkadaşım sürmesinie sürüyür ilişki ama insan çok zorlanıyor.çok özlüyor yaaaacoksekeriremsu

sevgi hiçbir engel tanımaz ama gerçek sevgiyse...
karşılıklı güvende olduğu sürece mesafenin hiçbir önemi yok bence...
sevgiler...

Sürer, sürüyor ama daha sürer mi bilmem. Tabi bizim durumumuz farklı. Eğer bundan sonra devam etmezse bu uzaklıktan olmaz. Biz 7 ay ailevi sebeplerden dolayı birbirimizi görmedik, duymadık, haber alamadık. Ama 7 ay sonra ilk defa dayanamayıp konuştuğumuzda bile kaldığımız yerden devam ettik, değişen hiç birşey olmadı, daha çok aşk daha çok özlem vardı.
Kimi de der gözden uzak gönülden uzak diye.. Onada inanırım aslında ama gerçekten sevgi, aşk, saygı , özlem varsa, aradaki mesafe bir kere sesini duyunca hissedilmiyorsa; sürer tabiki Allah'ın izniyle. Allah mesafelerden başka dert vermesin inşallah. Kavuşunca unuturuz inşallah çektiğimiz acıları, yada daha sıkı sarılırız birbirimize biz birbirimizi kolay kazanmadık diye..inşallah..senağlama

ilişkinin temeli sağlamsa ve karşılıklı güven varsa tabii ki sürer ama şöylede bir söz var gözden uzak olan gönülden de ırak olurmuş.fisfisfis

mesafe dediğini şey km'lerle ifade edilen cinstense sürer elbette,
yok beyinde ve yürekte ise mesafe adam dibinizde olsa bile yürümez o ilişki ..
belki özlersiniz, belki çok özlersiniz ama bilirsiniz ki özlenen kişi beklediğiniz kişidir..
bunu bilerek beklemek bile dünyanın en güzel olayıdır bence...

kesınlıkle surer benım esım askere yenı gıtmıstı tanıstıgımızda coksekeriremsu
hatta askerde tanıstık yuzunu bıle gormedım oda benım :1rolleyes:
bı kere ızne geldı o kadar sonra 1 sene sadece mektuplastık ve telefonla gorustukgamyoncuiremsu
sonuc evlı bır ciftız
naniknanik

Sürer karsilikli saygi ve güven varsa.. E tabi birde gercekten seviyorsan sürer..
Bizim 5 senedir iliskimiz var 1 senedirde nisanliyiz.. Nisanlim trde ben hollandada düsünün yani kac bin km mesafe var :)

benim erkek arkadaşımla aramda 600 kilometre vardı.
ayrıldık.

güvenle sevgi birbiriyle paralelmidir bilmiorum ama güven tam oturmassa bence yürümüyor..yasakkelime

büyük konuşmıyım ama bana göre değil
nerden biliyim kimdir nedir
burnunun dibindekine gün geliyo ne kadar yanılmışım diyosun güvenemiyosun
kaldı ki ayda yılda bir gördüğüm birine güveniyorum seviyorum diyesin

Bunun iki cevabı olabilir heralde...
Birincisi;eğer sevgi ve güven varsa uzak ta olmak özlemeye sebep olur ve ilişki daha da güçlenebilir.
İkincisi;sevgi ve güven yine vardır ama çok sağlıklı olmayan bi ilişkiyse mesafeler bu ilişkiyi yıpratabilir.

bence de duruma bagli. ben esimle 3 yil kitalar arasi yasadim askimi. ama hemen hemen 2 ayda bir geliyordu. hatta bazen sadece haftasonu icin gelip 1 gununu de yolda geciriyordu. acikcasi o bukadar fedakarlik yapmasaydi olmayabilirdi.

belirli bi zaman surdurmek mumkun benim bi arkadasim 1 yil fln bi cocukla surdurdu hic gormeden etmeden kisiye bagli biraz ama bi zaman sonra skiyo bence cunku sevgilinin yaninda olmak ister insan elini tutmak fln onlar olmuyunca konusup yazinca surekli nereye kadar şakkıdı

sevgi varsa aşk varsa sürer tabi niye sürmesin

kesınlıkle surer benım esım askere yenı gıtmıstı tanıstıgımızda coksekeriremsu
hatta askerde tanıstık yuzunu bıle gormedım oda benım :1rolleyes:
bı kere ızne geldı o kadar sonra 1 sene sadece mektuplastık ve telefonla gorustukgamyoncuiremsu
sonuc evlı bır ciftız
naniknanik

kızzz yüzünü görmeden nerde tanıstınız net temi jeyyar

benim 4 yıl sürdü ama benim çabalarımla o da.en sonunda ayrıldım kurtuldum iyikide ayrılmışım

genellikle ancak ilişkinin bir öncesi, bir temeli varsa sürebiliyor, kısa süre önce başladıysa bitiyor..

uzakta olan sevgiliyle iliski sürer arkadasim..
ben esimle tanistim.. 3 gün sonra almanyaya döndüm.. bir yil hasret özlem.. herseyi mesajlara telefona msne sigdirmaya calistik..
tekrar geldim türkiyeye.. nisanlandik.. yine ayrilik.. yine yollar.. bir yil daha ayni derdi cektik.. ama özledikce ve özlendikce sevgimiz dahada körüklendi.. dahada artti.. ve gecdi bir yil daha..
kopardik dananin kuyrugunu evlendik..:asigim:
vizesi cikmadi.. girdi araya ayrilik 2bucuk ay daha.. ve sabirla bekledik.. muradimiza erdik. cikti vizesi.. simdi yanimda.. :asigim::asigim:

imkansiz degil yani.. ama bence herkesin altindan kalkabilecegi bi sorumluluk yükde degila.s

Back
X