• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzakta olan bir sevgliyle ilişki sürer mi her zaman?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zor olsa bıle surer bence ıkı tarafın ozverısıne baglı olarak
ozlemek de guzel kavusmak ondan cok cok daha guzel

Şunu gördüm ki bu imkansız...
Kadınlar beklese bile erkekler beklemiyor.
Nankörlük böyle bir şey işte!

ılişkisine göre değişir! (:
Bizimki sürüyor uzakta olduğumuz halde. Az kaldı kavuşmamıza yani inşallah. (:

tam 4 sene sürdü ben ankara o istanbul ancak malum son tabiki bitti. Uzakta ilişkinin tek avantajı ayrılma süreci kolay her gün görmüyorsun.

Şu an yaşıyorum bu durumu
Gerçekten çok zor..
Ama temeli sağlamsa ilişkinin hiç önemi yok uzaklığın
Güvensizlik varsa şüphe varsa asla sürmez. Zaten yan yana olsan da sürmez.
Zorluk sadece özlemine dayanamaktan kaynaklanıyorsa sonuna kadar gider.
Kavga edince halledemiyorsun olayına bir taraftan katılıyorum ama bir taraftan da katılmıyorum.
Mesela biz yan yanayken ufacık bir şeyden trip atabiliyordum ama artık çok dikkatliyim kavga etmeye korkuyorum neden barışacağımızı halledeceğimizi bile bile tadımız kaçsın diyorum. Nişanlım da öyledir. Baktı güzel güzel konuşamayacağız yarın konuşalım bebeğim der. Ertesi güne zaten sinirlerin yatışmış onu daha çok özlemiş bir şekilde uyanınca, o olay aklının ucuna bile gelmez.
Ama bu sorunlar ufak bişey ise geçerli tabii.. Hatta sorun bile denemeyecek mevzularsa.. eğer gerçekten ciddi bir mevzu varsa uzaklık gerçekten yıpratıı olur.

Son düzenleme:
insan alısıyor bı sekılde uzaklıgada, 4 yıldır ayrı sehırlerdeyız, en uzun görüşmemız 1 haftaydı. dıgerlerı kısa;1 gun, 2 gunlük gorusmeler o da ayda yada 2 ayda bır. ee onca gorusmemenın sonunda hasret gıdermeyı 1, 2 gune sıgdırınca ınsana hem yetmıyo hemde kızdıgın bsy olsa bıle zaten ne kadar goruscez tadımızı bozmayalım dıye tartısmıyosun:) en guzelı o uzun gorusmedıın zamandan sonra yanına gelmesıne az zaman kala yasadıgın heyecan ve onu gordugun an... ben şüpheci bı insanım,zamanında guvensızdım denemeler yaptım :(, bn olsam kızardım ama sevgılım sen rahatladıysan sorun yok fakat bana guven artık dıye karsılıklar vermıstır canım benım :) bazen duyuyorum uzaklıga alısanlar yanyana gelınce yapamıyor, yanyana olanlar uzaklık gırınce yapamıyor dıye, sonra dıyorum uzaklık varken basarmısız sürdürmeyıde, yanyana neyı paylasamıcaz mutlulugumu, saadetimi :) allah kavustursun hasret cekenlerı:))

insan alısıyor bı sekılde uzaklıgada, 4 yıldır ayrı sehırlerdeyız, en uzun görüşmemız 1 haftaydı. dıgerlerı kısa;1 gun, 2 gunlük gorusmeler o da ayda yada 2 ayda bır. ee onca gorusmemenın sonunda hasret gıdermeyı 1, 2 gune sıgdırınca ınsana hem yetmıyo hemde kızdıgın bsy olsa bıle zaten ne kadar goruscez tadımızı bozmayalım dıye tartısmıyosun:) en guzelı o uzun gorusmedıın zamandan sonra yanına gelmesıne az zaman kala yasadıgın heyecan ve onu gordugun an... ben şüpheci bı insanım,zamanında guvensızdım denemeler yaptım :(, bn olsam kızardım ama sevgılım sen rahatladıysan sorun yok fakat bana guven artık dıye karsılıklar vermıstır canım benım :) bazen duyuyorum uzaklıga alısanlar yanyana gelınce yapamıyor, yanyana olanlar uzaklık gırınce yapamıyor dıye, sonra dıyorum uzaklık varken basarmısız sürdürmeyıde, yanyana neyı paylasamıcaz mutlulugumu, saadetimi :) allah kavustursun hasret cekenlerı:))

Aminnn!!! Kavuştursun artık inşallah!boshayallersmile

uzakta her şey daha yoğun yaşanıyo; gözlerine hasretsin, ellerine hasretsin aman kavga falan etmeyelim diye çok şeyi alttan alıyosun... bazen ev arkadaşıyla konuşuyorum, bi keresinde bana dediki "sen ne yaptın bu çocuğa yaa, yıllardır tanıyorum hiç böyle görmedim onu, sürekli seni anlatıyo bize; gözden ırak olan gönülden ırak olur demişler ama sizinki nası bişey yaa tam tersi, senin için gül aldı, 'oğlum ver sevgilime verim kurumasın orda' dedim, hayır onu aşkıma aldım, onun için kurutucam dedi; o gül orda kurudu hala saklıyo" dedi, tabi ben salya sümük bunun gibi birsürü şey anlattı, aşkım benim yaa ben bu ilişkinin devam etmesi için her türlü fedakarlığa hazırım onun da hazır olduğuna eminim; bana sadık kaldığı sürece başka şeyleri sorun etmem; hani bi söz vardır "uzaklık deyip de dert ettiğin nedir ki sevgili, biz Allah'ı görmeden de sevmedik mi" hem aşk beklemektir beklemeye değdiğini bilerek...

bence sürer. neden sürmesin ki?
erkek arkadaşım şehir dışına gidicek üni için ve ilişkimizi etkilemiceğine eminim sadece çok fazla özlücez birbirimizi:gitme:

herzaman etkilemezese çoğunluk olarak mesafe olan ilişkilerin ömrü kısadır.

benimkide uzakta .d bakalım 24 ünde 1 ay olcak şimdilik iyi ama neler olur bilinmez. her iki tarafnda sorumluluqu olacak bi mesele. sonuçta en yakınındaki bile aldatıo tutki mesafeler.. ama sevgi aşk qüven saygı bunlar vrsa kilometrelerin bile etkisi olmaz..

bizde bitanemle ayrı şehirlerdeyiz 8 aydır :gitme: eğer gerçekten arada sevgi güven varsa sorun olmaz.ama insanın burnunda tütüyor yav :çok üzgünüm: çok özledim tatlımı :a015:
bu mesafenin tek artısı eğer gerçek sevgiyse dahada güçleniyor :1rolleyes:

Sürmez diyen arkadaşların çoğu kolaya kaçıyor bence :) yanımda olsun elini tutym hergün sarılıyım.. ama bunlar bi süre sonra monotonlaşıyor farkında değıller.. alışkanlık oluyor.. ama uzakta olanlar 3 ay 4ay birbirlerini görmeyince özlemi, sabretmeyi ve sevgi için fedakarlığı öğreniyorlar .. zor diyolarlar evet .. zor .. ama bu zorluk kendine hakim olamayanlar ve nefsine hakim olamayanlar için zor.. sabrı bilmeyenler için zor.. sevgisi az olanlar için zor.. Ama sevgisi çok olanlar için, birbirlerini Allah için sevenler için ve sağlam temeli olanlar için mesafe ilişkinin tadı tuzu.. :) ben sürmez diyenlere kesinlikle katılmıyorum .. ve gerçek aşkı tatmamış olanlar olarak nitelendiriyorm.. bu benim şahsi fikrim :)

Allah sevenleri kavuştursun inşallah :) hayırlısı neyse o olsun :)

eğer birbirinizi karsıdan sewicek kadar olgunsanız hertürlü ilişki yürür :69:

uzakta her şey daha yoğun yaşanıyo; gözlerine hasretsin, ellerine hasretsin aman kavga falan etmeyelim diye çok şeyi alttan alıyosun... bazen ev arkadaşıyla konuşuyorum, bi keresinde bana dediki "sen ne yaptın bu çocuğa yaa, yıllardır tanıyorum hiç böyle görmedim onu, sürekli seni anlatıyo bize; gözden ırak olan gönülden ırak olur demişler ama sizinki nası bişey yaa tam tersi, senin için gül aldı, 'oğlum ver sevgilime verim kurumasın orda' dedim, hayır onu aşkıma aldım, onun için kurutucam dedi; o gül orda kurudu hala saklıyo" dedi, tabi ben salya sümük bunun gibi birsürü şey anlattı, aşkım benim yaa ben bu ilişkinin devam etmesi için her türlü fedakarlığa hazırım onun da hazır olduğuna eminim; bana sadık kaldığı sürece başka şeyleri sorun etmem; hani bi söz vardır "uzaklık deyip de dert ettiğin nedir ki sevgili, biz Allah'ı görmeden de sevmedik mi" hem aşk beklemektir beklemeye değdiğini bilerek...
bunu ben yazmışım vakti zamanında:)) bu kadar sevdiğim kişi beni defalarca aldattı, uzakta olduğum için çok sonra öğrendim her şeyi, bi daha uzaktan ilişki mi, Allah yaşatmasın; eylül ayında biti bu ilişki, iyi ki de bitmiş, hayata döndüm tekrar; erkekler sadık kalamıyo genelde diyeyim

bence birbirini gerçekten seven çiftler her zorluğa katlanırlar arada tartışmalar ister istemez olur buda ayrı kalmaktan kaynaklanır ama birbirlerini gerçektn seven ve kişiliği, karakteri tamamen oluşmş çiftler bu zor dönemi başarıyla atlatırlar.. Allah herkesi sevdiğine bağışlasın ve kavuştursn bende dahil :1:

Bunu sürdürmek kolay değil .
Göz de kalp gibidir,görmeyince unutur.

Back
X