• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzakta olan bir sevgliyle ilişki sürer mi her zaman?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sözlümle 6 yıl önce başladık bu serüvenimize...
O ısparta ben istanbul da..herseyimizle sevdikk...yüzdük yüzdük kuyruguna geldik şu anda asker sevdiğim...6 yıllık hayalim o benimm...uzaklıgı hiç yasatmadı bana sürekli geldi gitti...birbirimizin ilk aşkıyız..birlikte büyüdükk
Gel askerim gel çççooooookkkk özledim seniiii :43:

Gerçek aşkı yakaladıktan sonra öyle bir sürüyor ki sürmez diye birşey yok
iki tarafta birbirine güveni verdikten sonra hiç bişiyy olmaz..:49:

:nazar:2,5 yıl oldu..

evlenınce flört hayatı yaşamanın ayrıcalığı olacak dıye sevınıyorum:1:

uzaklıklar problem oluyor..bırlıkte plan yapamamakta kırıyor heveslerı..ama bunlar dayanılamayacak şeyler olmuyor ilişkilerde..

guven kurabılmek, bunu sürdürebılmek ve sayılı görüşme gunlerıyle tatmın olmak bıreyden bıreye değişiklik gösterır..

sorunun özüne gelirsek; her uzakta başlayan ilişki sürmüyor malesef..kişisel özellıkler bu oranı ıstısnalar düzeyıne ındırıyor..

Seven, sabreden gerçekten muradına erer diye düşünüyorum...
Allah'ın izniyle

her insan beceremez bunu çok zor katlanmak her insana göre değil işte bu :50:

her yürek kaldıramaz :))

öfkeliyim uzakliga, sirf bu yuzden aramizda sogukluklar oldu simdi dönucem onun bulundugu ulkeye ama yinede aramizdaki mesafeyi nasil duzelticem duzelecekmi bilmiyorum, asil mesafe kisiler arasindaki mesafe yol mesafesi dill ..

temeli sağlamsa sürer. ama her bünye bunu kaldıramaz.

onu her şeyden önde tutman gerekiyor
çok sevmek ve sonsuz güvenmek gerekiyor
biz bu şekilde devam ettiriyoruz:nazar::69:
aksi halde devam etmesi imkansız olurdu

Çok çok çok ama çok zor .
En kötü anında yanında değilsin yada o değil .
Çok büyük tartışmalar bile geçse aranızda belki bi sarılmayla hepsi unutulcak ama öyle bi şansınızda yook .
Telefon ve msn arasında ömrünüz geçiyo her zaman gelme yada gitme şansınızda olmuyoo .
Ne kadar güvensenizde aklınızın bi köşesinde acaba benden habersiz gizli birşey yapmış mıdır falan diye soru işaretleri kalıyor .
Çevrenizde mutlu çiftleri gördükçe içiniz burkuluyo bazen kelimeler boğazınıza düğümleniyoo .
Her zaman özledim diyemiyosunuz ikinizde özlediniz ama sanki özledim dedikçe daha çok özlüyosunuzz ama elinizden bişey gelmediği için sadece birbirinizi üzüyorsunuz.:84:
Çok duygusallaşıyorsunuz .:43:
Bazen en ufak şeyi bile kırıyo sizi ama uzakta olduğunuz için dayanamıyo yüreğiniz ..
Ayakta tutmak çok zor bencee ama sevdikten sonra temeli sağlamsa herşeye beraber gögüs gerince sorun olmuyoo fazlaa :34:

Çok derdim var çoooooookk :43::43::43:

Her zaman sürmez...Çok ama çok zor bişey bu....Biz 7 yıllık bi ilişkide 1 yıl görüşemediğimiz zamanları yaşadık...O erzurumda ben ankarada okuyorduk...Malum öğrencilik parası olmuyodu gelemiyodu...Özleyince göremiyosun nefret ediyosun uzaklıktan, msnden ,telefondan bıkıyosun...Ama yapacak bişey yok mecbursun.....Herkesin yapabileceği bişey de değil...Ben değil daha çok o daha fazla emek verdi bu ilişkiye...Tarafların karakter ve sadakatiyle alakalı...Sabır çok önemli....Ama yıllar içinde ben soğudum...Uzaklıklara ÇOOK kızgınım...

biz çıkmaya başladık 9. ayımızdaydık üniversite kazanınca ayrılıp başka şehirlere gittik hemde aramızda 22 saatlik yolumuz vardı..başlarda çok zordu kıskançlıklar kavgalar tartışmalar ama bir laf vardır hani ''mesafaler küçük aşkları bitirir büyük aşkları alevlendirir'' diye gerçekten doğrudur 4 sene okul okuduk bu sene ocakta 7 seneyi bitircez okulu bitirip geldik istanbula nişanlandık 2 ay oldu askerde şimdi dönüncede kısmetse evlencez:69:
herşey karşılıklı güven anlayış ve sabıra dayanıyor ben onun yanına gittim arkadaş ortamını okulunu gördüm o benim yanıma geldi gene çevremi tanıdı gördü..ufak tefek ayrılıklar yaşadık ama sonunu tatlı bağlamasını bildik:nazar:

O kişiye bağlı.. İlişkinin temeli kuvvetli de olsa hele ki üniversite vb ortama girdiyse ben güvenmezdim. Kimse kendini kandırmasın bence..

arada gerçek aşk ve güven varsa sürer uzaktan ilişki neden sürmesin ki illa dipdibe mi olmak lazım birine güvenmek için

hayır sürmez
ha taraflar birbirini çok seviyordur sadıktır işte o zaman sürebilir

Asıl siz sırf uzaklık sebebiyle bile yapar eder diye güvenmediğiniz biriyle beraberseniz kendinizi kandırmayın :1:
bizim askerlikti-üniversiteydi hala da uzağız 3yılı buldu :nazar: dipdibe vıcık vıcık ilişkilerden çok daha az kavgamız gürültümüz olmuştur.Sürdürmek mesafeyle alakalı değildir,sizin nasıl biri olduğunuza-ne beklediğinize ve nasıl biriyle birlikte olduğunuza bağlıdır..:68:

çok zor uzakta bir ilişkiyi yürütmek biz çok uzaklaştık birbirimizden .ayrılığın stresi iki tarafıda yıpratıyor ne yazıkki.

zor olur ama sürer, tabi iki tarafında tututmu önemli

biz erkek arkasımla 3.5 sene kadar ayrı şehirlerde kaldık.

çok zor gunler gecirdik. zor zamanlar atlattık. ben dayanamaz ayda 1 yanına giderdim ama yetmezdi

uzakta olunca ister istemez ne yapıyor ne ediyor diye kemirirdi içim

o ise zehir ederdi zamanlarımı bana. oraya gitme onla görüşme vs vs

şimdi aynı sehirdeyiz 1.5 senedir ama yine ayrı düşme ihtimalimiz var :(

Back
X