- 10 Şubat 2016
- 266
- 46
- 13
- 33
- Konu Sahibi brcburcubrc
-
hayır yani uzaklıktan dolayı ayrılma olmuşsa demek istedim :)Ayrılış sebebine bağlı diye düşünüyorum, ama bunun uzak veya yakın ile bir alakası yok.
Kimi zaman burnunun dibindekini değil de uzakta olanı sever/beklersin.
aynen tabiki de ama genelde yakındakiler dönüyo çok örnekleri var ama uzak mesafede olanların pek döndüğünü görmedim yaşayan var mı diye merak ettimuzak yakın farketmez. herkes geri dönecek diye bi kural yok.
hayır yani uzaklıktan dolayı ayrılma olmuşsa demek istedim :)
aynen tabiki de ama genelde yakındakiler dönüyo çok örnekleri var ama uzak mesafede olanların pek döndüğünü görmedim yaşayan var mı diye merak ettim
nasıl ne kadar süre sonra döndü canımBenimki döndü
sen naptın affettin mi o süre boyunca napmış hiç konuşuyomuydunuz ayrılık süreci içindeEvet uzak mesafe ilişki yasamistim o terketmisti.Saçma bi bahane yüzünden ve 7 ay sonra döndü.
oo maşallah :) ne güzelEvet ben de yaşadım. Sebep kıskançlıktı, 1,5 ay kadar sonra birleştik ve evlendik :)
ayrılık nedeni mesafeler mydiuzak mesafe ilişkilerim oldu. ne ben döndüm ne onlar döndü.
Ayrılık sebebinde ben suçluydum bana bakarsan affedilemez bir şeydi hala da öyle gerçi aklıma geldikçe kötü hissederim.nasıl ne kadar süre sonra döndü canım
Affettim ama hiçbirşey eskisi gibi olmadı.Ayrilik süreci boyunca hiç konuşmadık ama ben kendimi sosyal medya aracılığıyla hep hatirlattim.Cok ergence ama takıntı yapmıştım bu konuyu ilk terkdilisimdi çünkü yakın bi arkadaşımin hesabından ona takip isteği yollamistim.Ne aptallık sanki cakmicak durumusen naptın affettin mi o süre boyunca napmış hiç konuşuyomuydunuz ayrılık süreci içinde
yanına gelmeden olmuyo bu işler sanırım :)Ayrılık sebebinde ben suçluydum bana bakarsan affedilemez bir şeydi hala da öyle gerçi aklıma geldikçe kötü hissederim.
6 ay sürdü sanırım fakat ben hiç yazmadım hep ara ara kendisi yazdı. Sonra oldugum şehre geldi buluşalım dedi görüştük. Görüşmenin sonunda ben seni hep sevdim, seviyorum demişti affetti yani barışmıştık.
ayrılış nedeni mesafe işteAradaki duygu yoğunluğuna ve ayrılış biçimine göre değişir. Dönebilir de dönmeyebilir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?