Uzaktaki eski sevgiliniz geri döndü mü nasıl ve ne kadar sonra döndü : )

brcburcubrc

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2016
266
46
13
33
Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır derler.Genelde eski sevgililer döner ve bu sözü doğrular :) Ama uzaktaki eski sevgililer için de bu geçerli midir.Yani bi ilişki biterse ve arada mesafeler varsa göz görmeyince gönül katlanır mı? Hiç bu şekilde ayrılıp geri dönüş yaşayan var mııı gençler

nasıl ne kadar süre sonra döndü canım
Ayrılık sebebinde ben suçluydum bana bakarsan affedilemez bir şeydi hala da öyle gerçi aklıma geldikçe kötü hissederim.
6 ay sürdü sanırım fakat ben hiç yazmadım hep ara ara kendisi yazdı. Sonra oldugum şehre geldi buluşalım dedi görüştük. Görüşmenin sonunda ben seni hep sevdim, seviyorum demişti affetti yani barışmıştık.

sen naptın affettin mi o süre boyunca napmış hiç konuşuyomuydunuz ayrılık süreci içinde
Affettim ama hiçbirşey eskisi gibi olmadı.Ayrilik süreci boyunca hiç konuşmadık ama ben kendimi sosyal medya aracılığıyla hep hatirlattim.Cok ergence ama takıntı yapmıştım bu konuyu ilk terkdilisimdi çünkü yakın bi arkadaşımin hesabından ona takip isteği yollamistim.Ne aptallık sanki cakmicak durumu

yanına gelmeden olmuyo bu işler sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…