- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi brcburcubrc
-
Hahah ha ikizler ha terazi al birini vur ötekineBöyle manyaklar da var. Benim eski sevgilim de sıfır iletişim halindeyken tam sekiz ay sonra döndü. Biraz burnundan getirdim arada yediği nanelerden dolayı kabul, ama sonrasında "ben askere gideceğim ne olacağım belli değil" falan filan saçmalamaya başladı.
İkizler burcuydu tabii ki.
bana hayranlığı olan birinin mesajını görmüştü. Benim de çok terslemeyen cevabımı :) güveni sarsıldı falan bir sürü olaylar. Bu arada ben masum olduğumu kanıtlamak için defalarca aradım ama olmadı..Ben de kabullendim ve aramadım. Sanıyorum olayı sindirip aklı başına gelince anladı gerçeği. Çok şeyler yaşadık yani birlikte :)sen naptın affettin mi o süre boyunca napmış hiç konuşuyomuydunuz ayrılık süreci içinde
yok aşkından ölsem bile aramam bu saatten sonra ama gelmesini istiyorum yalan yok içim anca o zaman soğucakmış gibi hissediyroum.Gelir mi gelmez mi bilemem..
Yalnız bir daha arayıp sormak gibi bir hata yapma. Gelir diye oldugun yerde bekleme.
Sen elinden geleni yapmışsın, artık hayatına devam et.
maalesef öyle oluyo hepdöner ama herşey için çok geç olabilir .
mesafeden dolayı giden kişiler dönmüyo sanırım bu kürkçü dükkanları yakın mesafedekiler için açık :) dönmek istese nerden engelli olursa olsun dönerdi bu aradaMesefalerden dolayı terk etti, 6 ay geçti dönmedi..
Arkadaş kalmak istedi, kabul etmedim, her yerden sildim engelledim belki o yüzden dönmemiştir.. Belki de dönmek istememiştir bilmiyorum..
Yani dönebilir de, dönmeyebilir de.. Sana tavsiyem; bekleme...
yooo sadece merakımdan :) benimle aynı zamanda ayrılan biçok arkadaşım vardı ama onlarınki yakındaydı ve istisnasız döndüler :) benimki dönmeyince ben de uzaklıktan dolayı mı diye düşündüm ondan :)Ayy bu merkür retrosunun özel hayatımıza etkileri nasıl olacak? Daha önce de görmüştüm astrolojiye olan ilginizi ve konudaki bilginizi, imreniyorum size :)
Konu sahibi, dönüp dönmemesi umurumda değil diyorsunuz da bu kaçıncı konunuz bu adam hakkında? Seviyorsanız söyleyin yahu burada bizbizeyiz :) B brcburcubrc
manyak mıdır nedirDöndü, yaklaşık bir sene sonra döndü, internetten yazarak döndü, ben de salak gibi yeniden konuşmaya başladım, daha görüşemeden ben ciddi ilişki yaşayacak biri değilim benden uzak dur dedi bir hafta içinde, sanki geri dönen benmişim gibi.
senin sevgilin de uzakta mıydıBöyle manyaklar da var. Benim eski sevgilim de sıfır iletişim halindeyken tam sekiz ay sonra döndü. Biraz burnundan getirdim arada yediği nanelerden dolayı kabul, ama sonrasında "ben askere gideceğim ne olacağım belli değil" falan filan saçmalamaya başladı.
İkizler burcuydu tabii ki.
nasıl ne kadar süre sonra döndü canım
Evet ancak uzaktayken biraz daha zor çünkü görmediğin insanı daha kolay unutuyorsun.manyak mıdır nedirdemekki bu işin uzaklıkla yakınlıkla alakası yok heralde dönecek olan fizanda da olsa dönüyo :)
yok uzaklardakiler dönüyo mu merakından :)Ortalama 5 ay, standart sapma +- 1 ay olarak hesapladım tüm mesajlardan.
Bu konu istatistik tutmak için galiba
aynen öyle bu yüzden merak ettim zaten hiç uzaktaki eski sevgilisi geri döneni duymadım çünkü merak ettim :)Evet ancak uzaktayken biraz daha zor çünkü görmediğin insanı daha kolay unutuyorsun.
Bizde eskisinden daha iyi olduk :) guzel ornekler varBen de ayrılıp barışınca eskisi olmazsa diye korkuyordum ama eskisinden çok daha iyi olduk biz ayrıca..
Genellemeler doğru olmayabiliyor
sağol canım çok haklsın :)ben de sevgilimden ayrılınca burada bu tur konular acar ya da acılmıs eski konuları okur medet umardım. ama öyle olmuyor :) her iliskinin dinamigi farklı. kisilerin karakterleri, alındıkları seyler, neden ayrıldıkları, bir suru etken var. tek bildigim sey su: seviyorsa doner.
aynen kaderde varsa ne olursa olsun oluyo çok mutlu olursunuz inş.:)Benim su anki ciddi iliskimdede uzak iliski bizimkisi, yani ilk aylarda sevgilimle arkadas gibiydik, ismini bir turlu koyamadik, surekli kaybolurdu ve bana geri donerdi, seni unutamiyorum derdi, yapamiyorum derdi, ne sevgili gibiydik nede arkadas gibi .. O zamanlar kafasinda net degildi, ve bana guvenemiyordu.. onada hak veriyorum bi insani bi gunde yada bir ayda sevemiyorsun, guven zamanla olusan birseydir bu benim icinde gecerliydi hatta bir donem onu unuttum resmen SOGUDUM ISTEMIYORDUM, adama oyle bi taktik uyguladimki, umursamiyordum bile, donerse doner donmezse donmez modundaydim.. eger bir iliski ilerleyecekse birsey sebep oluyor ve zamanla hersey rayina oturuyor gercektende.. adam bana bir dondu donus o donus, ve su an ise iliskimiz evlilige dogru ilerliyor, o kafasinda net, ben net.. ailelerle tanisildi filan.. basta bu adamdan bi cacik olmaz derdim, sacma sapan derdim ama baktimki bi cacik olmus..iyikide olmus..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?