Uzaktaki eski sevgiliniz geri döndü mü nasıl ve ne kadar sonra döndü : )

Hahah ha ikizler ha terazi al birini vur ötekine

sen naptın affettin mi o süre boyunca napmış hiç konuşuyomuydunuz ayrılık süreci içinde
bana hayranlığı olan birinin mesajını görmüştü. Benim de çok terslemeyen cevabımı :) güveni sarsıldı falan bir sürü olaylar. Bu arada ben masum olduğumu kanıtlamak için defalarca aradım ama olmadı..Ben de kabullendim ve aramadım. Sanıyorum olayı sindirip aklı başına gelince anladı gerçeği. Çok şeyler yaşadık yani birlikte :)

Gelir mi gelmez mi bilemem..
Yalnız bir daha arayıp sormak gibi bir hata yapma. Gelir diye oldugun yerde bekleme.
Sen elinden geleni yapmışsın, artık hayatına devam et.
yok aşkından ölsem bile aramam bu saatten sonra ama gelmesini istiyorum yalan yok içim anca o zaman soğucakmış gibi hissediyroum.

mesafeden dolayı giden kişiler dönmüyo sanırım bu kürkçü dükkanları yakın mesafedekiler için açık :) dönmek istese nerden engelli olursa olsun dönerdi bu arada

yooo sadece merakımdan :) benimle aynı zamanda ayrılan biçok arkadaşım vardı ama onlarınki yakındaydı ve istisnasız döndüler :) benimki dönmeyince ben de uzaklıktan dolayı mı diye düşündüm ondan :)

manyak mıdır nedir demekki bu işin uzaklıkla yakınlıkla alakası yok heralde dönecek olan fizanda da olsa dönüyo :)

senin sevgilin de uzakta mıydı

ben de sevgilimden ayrılınca burada bu tur konular acar ya da acılmıs eski konuları okur medet umardım. ama öyle olmuyor :) her iliskinin dinamigi farklı. kisilerin karakterleri, alındıkları seyler, neden ayrıldıkları, bir suru etken var. tek bildigim sey su: seviyorsa doner.

Benim su anki ciddi iliskimdede uzak iliski bizimkisi, yani ilk aylarda sevgilimle arkadas gibiydik, ismini bir turlu koyamadik, surekli kaybolurdu ve bana geri donerdi, seni unutamiyorum derdi, yapamiyorum derdi, ne sevgili gibiydik nede arkadas gibi .. O zamanlar kafasinda net degildi, ve bana guvenemiyordu.. onada hak veriyorum bi insani bi gunde yada bir ayda sevemiyorsun, guven zamanla olusan birseydir bu benim icinde gecerliydi hatta bir donem onu unuttum resmen SOGUDUM ISTEMIYORDUM, adama oyle bi taktik uyguladimki, umursamiyordum bile, donerse doner donmezse donmez modundaydim.. eger bir iliski ilerleyecekse birsey sebep oluyor ve zamanla hersey rayina oturuyor gercektende.. adam bana bir dondu donus o donus, ve su an ise iliskimiz evlilige dogru ilerliyor, o kafasinda net, ben net.. ailelerle tanisildi filan.. basta bu adamdan bi cacik olmaz derdim, sacma sapan derdim ama baktimki bi cacik olmus.. iyikide olmus..

Son düzenleme:
Çok fedakarlık yaptım çok üzüldüm ağladım ama 3 sene yüzüme bakmadı ayrıldıktan sonra...
3 sene boyunca başkalarıyla denedi olmadı geri döndü.
Tekrar denedik 2 ay kadar sürdü - sürmedi ayrıldık.
Bu olayın ardından başka birini sevip aşık oldum (1, 1.5 yıl kadar sonra)
Tekrar döndü reddettim.
Şimdi dönmemek üzere gitti

sağol canım çok haklsın :)

aynen kaderde varsa ne olursa olsun oluyo çok mutlu olursunuz inş.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…