- 10 Şubat 2016
- 266
- 46
- 13
- 33
- Konu Sahibi brcburcubrc
-
Keşke dönmeseydi.
Evlendim, boşanıyorum.
demekki işe yaramış ama geri döndüğüne göre ee uzaktaymışsınız sonuçta nasıl barıştınız olduğun yere mi geldiAffettim ama hiçbirşey eskisi gibi olmadı.Ayrilik süreci boyunca hiç konuşmadık ama ben kendimi sosyal medya aracılığıyla hep hatirlattim.Cok ergence ama takıntı yapmıştım bu konuyu ilk terkdilisimdi çünkü yakın bi arkadaşımin hesabından ona takip isteği yollamistim.Ne aptallık sanki cakmicak durumu
Hiç beklemediğim bi zamanda msj attı konuşmaya başladık öyle baristik.Kendisi çalışıyor diye gelemedi yanıma ben gitmistimdemekki işe yaramış ama geri döndüğüne göre ee uzaktaymışsınız sonuçta nasıl barıştınız olduğun yere mi geldi
Bilmem uzaktayken de bana yazıyordu, yakın konuşmaya eskilerden konuşmaya çalışıyordu ama, ben kızgındım, her ne kadar benim yüzümden ayrılmış olsak da.yanına gelmeden olmuyo bu işler sanırım :)
ne kadar ayrı kaldınızHiç beklemediğim bi zamanda msj attı konuşmaya başladık öyle baristik.Kendisi çalışıyor diye gelemedi yanıma ben gitmistim
Bilmem uzaktayken de bana yazıyordu, yakın konuşmaya eskilerden konuşmaya çalışıyordu ama, ben kızgındım, her ne kadar benim yüzümden ayrılmış olsak da.
Siz neden ayrıldınız
tabi canım bazı ayrılıklar aşkı tamamen bitirir ama bazıları da daha kuvvetli bi şekilde başlar kıymet anlaşıldığı için de bi daha aynı hatalar yapılmaz.Bizim ayrılma nedenimiz benim yüzümden değildi.Aksine ona bitmesin gitmesin diye deyim yerindeyse yalvardım resmen.Benim bulunduğum şehirde çalışıyodu kendisi.Yarın bugün evlenince bu mesafenin benim ve ailem için soru olucağını söyledim ilişkiye başlamadan önce ama o bunun bi sorun olmadığını zaten benim bulunudğum yerde çlıştığını söyledi ve gitmiyceğine söz verdi.Ama burdaki işinden çıktı ve gitti.Gelmiycem demeye başladı. Geri gelmez diye düşünüyorum ben ki gelse gelirdi şimdiye kadarBen de ayrılıp barışınca eskisi olmazsa diye korkuyordum ama eskisinden çok daha iyi olduk biz ayrıca..
Genellemeler doğru olmayabiliyor
yok sadece aynı hikayeyi yaşamış olan var mı diye açtım konuyu.Geri dönüp dönmemesiyle alakadar değilim :)Sizinki dönmemiş daha anladığım kadarıyla konu açmışsınız.Merkür retrodayız döner gelir yakın zamanda.
Geri döner gidenlerin çoğu ama neden döndüğü de önemli unutamadı mı yoksa gittiğinden umduğunu bulamadı mı hehe.yok sadece aynı hikayeyi yaşamış olan var mı diye açtım konuyu.Geri dönüp dönmemesiyle alakadar değilim :)
aynen katılıyorum ama dönenlerin hepsi de yakın mesafeli ilişkiler uzak mesafe ilişkisi yaşayıp ta ayrılınca dönen hiç duymadım göz görmeyince gönül katlanıyo demekkiGeri döner gidenlerin çoğu ama neden döndüğü de önemli unutamadı mı yoksa gittiğinden umduğunu bulamadı mı hehe.
Uzak mesafe ilişkilerine inanmıyorum ben açıkçası yaşayanlara başarılar dilerim.Göz görmeyince kulaklar neler karıştırdığını duyuyor filan.aynen katılıyorum ama dönenlerin hepsi de yakın mesafeli ilişkiler uzak mesafe ilişkisi yaşayıp ta ayrılınca dönen hiç duymadım göz görmeyince gönül katlanıyo demekki
uzak derken bizimkisi pek uzak sayılmazdı aslında o benim bulunduğum şehirde çalışıyodu.Ben memleketi uzak diye bi ilişkiye başlamak istemedim ilerde evlenince beni göndermeyeceklerini bunun benim ve ailem için sorun olucağını söyledim o da sıkıntı yok zaten ben burda çalışıyorum dedi.Böylece çıkmaya başladık tam 3 yıl.Ondan sonra işten çıkıp memleketine gitti ve ben burda kalcam ailem de uzakta olmamı istemiyo demeye başladı.Ve terketti beni.Uzak mesafe ilişkilerine inanmıyorum ben açıkçası yaşayanlara başarılar dilerim.Göz görmeyince kulaklar neler karıştırdığını duyuyor filan.
Hayırlısı artık.uzak derken bizimkisi pek uzak sayılmazdı aslında o benim bulunduğum şehirde çalışıyodu.Ben memleketi uzak diye bi ilişkiye başlamak istemedim ilerde evlenince beni göndermeyeceklerini bunun benim ve ailem için sorun olucağını söyledim o da sıkıntı yok zaten ben burda çalışıyorum dedi.Böylece çıkmaya başladık tam 3 yıl.Ondan sonra işten çıkıp memleketine gitti ve ben burda kalcam ailem de uzakta olmamı istemiyo demeye başladı.Ve terketti beni.
Gelir mi gelmez mi bilemem..tabi canım bazı ayrılıklar aşkı tamamen bitirir ama bazıları da daha kuvvetli bi şekilde başlar kıymet anlaşıldığı için de bi daha aynı hatalar yapılmaz.Bizim ayrılma nedenimiz benim yüzümden değildi.Aksine ona bitmesin gitmesin diye deyim yerindeyse yalvardım resmen.Benim bulunduğum şehirde çalışıyodu kendisi.Yarın bugün evlenince bu mesafenin benim ve ailem için soru olucağını söyledim ilişkiye başlamadan önce ama o bunun bi sorun olmadığını zaten benim bulunudğum yerde çlıştığını söyledi ve gitmiyceğine söz verdi.Ama burdaki işinden çıktı ve gitti.Gelmiycem demeye başladı. Geri gelmez diye düşünüyorum ben ki gelse gelirdi şimdiye kadar
Sizinki dönmemiş daha anladığım kadarıyla konu açmışsınız.Merkür retrodayız döner gelir yakın zamanda.
Döndü, yaklaşık bir sene sonra döndü, internetten yazarak döndü, ben de salak gibi yeniden konuşmaya başladım, daha görüşemeden ben ciddi ilişki yaşayacak biri değilim benden uzak dur dedi bir hafta içinde, sanki geri dönen benmişim gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?