- 10 Şubat 2016
- 266
- 46
- 13
- 33
- Konu Sahibi brcburcubrc
-
3 yıl sonra mı döndüüüüü :/Çok fedakarlık yaptım çok üzüldüm ağladım ama 3 sene yüzüme bakmadı ayrıldıktan sonra...
3 sene boyunca başkalarıyla denedi olmadı geri döndü.
Tekrar denedik 2 ay kadar sürdü - sürmedi ayrıldık.
Bu olayın ardından başka birini sevip aşık oldum (1, 1.5 yıl kadar sonra)
Tekrar döndü reddettim.
Şimdi dönmemek üzere gitti
3 yıl sonra mı döndüüüüü :/
inş. döner canım dönmesini gerçekten çok istiyorum ama affetmek için değil tabi.Bu saatten sonra biraz zorgözüküyo canım ama 7-8 ay oldu.Yakın mesafe olunca sadece pişmanlık geri dönmek için yeterli olabiliyo ama uzak mesafede sadece pişmanlık yeterli değil maalesefHepsi geri döner.Uzağı yakını yok hepsi aynı cins. Hatta bazıları bırakamaz bile :) Onlar da ayrı antika.
tabiki aradaki bağlar önemli ama az buz şeyler yaşamadık bizde dile kolay 3 yıl.Beklentim yok zaten hani gelse bile artık ben affedemem açıkçası bişey hissetmiyorum kendisine sadece arada anılarımızı özlüyorum.Siz de uzaktamıydınız birbirinizden ne kadar ayrı kaldınız canımBiz ayrildik simdi nisanliyiz. Ama böyle bir kural kaide yok. Bizim cok farkli idi iliskimiz. Böyle bir beklenti ile hayata devam etmek sizi yorar.
Bu biraz sizin iliskinizdeki duruma birbirinize olan bagliliginizla ilgili..
Biz arkadastan öte idik. O bag kurtardi bizi. Birbirimizle ilgili bir derdi bile birbirimize anlatir ağlardik.
önclikle allah bağışlasın :) batı tayini çıktığı için gelmiş çıkmasa belki gelmeyedebilirdi.Benimkinin maalesef atama durumları yok orda kalmak isterse orda kalabilir yani.Bi beklentim de yok gelirse de bu saatten sonra affedebileceğimi sanmıyorum.Ama yakındakinin gelmesi için pişman olması yeterli uzaktakinin gelmesi için pişmnlık tek başına yeterli olmayabiliyo.Bunun için zaten gelmez diye düşünüyorum ben pişman olsa bile2 kere ayrıldık barıştık. ilki 20 aydan sonra ayrılık ve 5 yıl sonra barışma(çocukluk aşkımdı ünide yeniden başladık).
ikincisi de 1-2 ay kadar sürdükten sonra söz verip ayrılma gibi bir şeydi, yani 2 yıl sonrasına sözleşmiştik gibi bir şey bu arada da kopamadık arada konuştuk yine(şartlar farklıydı görev yaptığı yerle alakalı), batı tayini çıkınca yeniden başladık 1 bucuk yasinda bi kızımız var...
ama hayatını buna bağlayarak yaşama, dönmesi kesin bir şey değil.. bizimki gibi örnekler olduğu kadar dönmeyen örnekler de vardır
önclikle allah bağışlasın :) batı tayini çıktığı için gelmiş çıkmasa belki gelmeyedebilirdi.Benimkinin maalesef atama durumları yok orda kalmak isterse orda kalabilir yani.Bi beklentim de yok gelirse de bu saatten sonra affedebileceğimi sanmıyorum.Ama yakındakinin gelmesi için pişman olması yeterli uzaktakinin gelmesi için pişmnlık tek başına yeterli olmayabiliyo.Bunun için zaten gelmez diye düşünüyorum ben pişman olsa bile
tabiki aradaki bağlar önemli ama az buz şeyler yaşamadık bizde dile kolay 3 yıl.Beklentim yok zaten hani gelse bile artık ben affedemem açıkçası bişey hissetmiyorum kendisine sadece arada anılarımızı özlüyorum.Siz de uzaktamıydınız birbirinizden ne kadar ayrı kaldınız canım
teşekkürler sağolun ne güzel anlaşmışsınız sözleşmişsiniz ama benim fikrim sorulmadı maalesefamin teşekkürler:) 2 yil sonrasına sözleştik gibi dediğim benim okulun bitme onun da batı tayini zamanıydı, ve bizim ilişkimizin her dönemi uzak mesafeydi..
3 yıllık bir ilişkiymiş kısa da değil, hayırlısı olsun tekrardan cok mutlu olursunuz insallah
sen severek ayrılmışsın o zamnBiz uzak mesafeden dolayi ayrildik severek.Ayrilmamizin ikinci ayinda nisanlandi.on ay sonrasinda evlendi.Maddi durumu hazur degildi guya bana.Kiz allem etmis kullem etmis ekde etmis.Saftir uzak oldugu icin etkileyemedim ben pek.
ayrılıklar zaten kısa sürerse barışması kolay oluyo sizin ayrılığınız kısa sürmüş herkes böyle şanslı değil :/Ben lise 3 te o lise sonda iken çıkmaya basladik. Sonra üniversite icin Türkiye'nin bir baska ucuna gitti. 2. Yilimizda ayrildik. Ama ne ayrilis.. günlerce agladim tam bir ay konusmadi benimle.. sonra yavas yavas konusmaya ikna oldu. Ama artik ne canim ne baska bir sey kalmadi söylemedik bir sey.. sonra o yasadigimiz sehre tatile gelince bi sarildik öylece cok özledim dedim.. o bir sey demedi sarıldı sıkı sıkı.. sonra biraz itekledi ben birakmak istemeyince daha sariliriz merak etme dedi yüzümü severek.. hic unutmuyorum o dedigi yeri.. 8 sene sonunda nisanlandik. Hala askim canim falan demeyiz isimlerimizle hitap ederiz birbirimize.
biz de böyleydik mesafe yüzünden ayrılmıyoduk ta sürekli tartışıyoduk ama iş ciddiye binince böyle oldu işte bu yaz nişanlanıcaktık ben buralarda yapamıycam deyip memleketine gittiBenim sevgilimle belki şu mesafelere takıntılarım yüzünden 20 sefer ayrılıp geri dönmüşüdür oda aynı şekilde alışkanlık oldu artık ayrılıncada inanmıyoruz ayrıldığımıza
teşekkürler sağolun ne güzel anlaşmışsınız sözleşmişsiniz ama benim fikrim sorulmadı maalesef
anladım canım herkes hakkında hayırlısı olsun :)benim de sorulmamıştı aslında; yani ilk başta bir şey demeden bitirmişti hatta hiçbir şey yaşamamışız gibi konuşmuştu, ne sevgilisi biz sadece arkadaşmışız..
benim restlerimden sonra yavaş yavaş döküldü en son bahsettiğim konuşma geçti aramızda..
ayrılıklar zaten kısa sürerse barışması kolay oluyo sizin ayrılığınız kısa sürmüş herkes böyle şanslı değil :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?