Uzaktan bakıp sonrasında tamamen ilgisiz davranmak

mavi21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2017
605
698
103
34
Merhaba kızlar… geçen hafta çalıştığım kurumun bir eğitimine katıldım … bu eğitimde başka bir bölgede çalışan daha önce tanışmadığım bir beyde katılmıştı. Ben ilk zamanlar bana baktığının farkında değildim eğitimde bulunan diğer arkadaşlarımın sürekli söylemesiyle dikkatimi çekti ve bu durumu bende fark ettim … çevremdeki herkes bunu fark etmese abartıyorum diyeceğim… bende kendisinin numarasını whatsapp grubundan alıp çağrı attım … baktım dönüş olmadı daha sonra mesaj attım yanlışlıkla aramışım diye … oda olur böyle şeyler önemli değil iyi akşamlar yazmış… ya madem ilgin yok neden sürekli bakarsın …. Tanıyan bir arkadaşıma sordum çekingen biri pek kızlarla konuşmuyor dedi… böyle bir durumu daha önce yaşayan var mı? Sizce neden böyle davranmış olabilir ? Bende kendisinden hoşlandım nasıl davranabilirim??? Yardımcı olabilir misiniz ? Teşekkür ederim…

Çekingen de olsan o gol kaçmazdı.
Ya bu bey slk. Yada çokk yanlış anlamışsın sadece göz çapkınlığı yapıyor.
Bide böyle bakışmak felan lisede güzel. Aklı basında insan zaten sohbet eder nabız yoklar

Bakışını yakaladınız diye birine çağrı atmak, dönmediği halde bir de mesajla tüy dikmek.. Biraz sakin mi olsanız. Bir eğitimdi geçti gitti öyle düşünün. Bakın siz hoşlanmışsınız harekete geçmişsiniz o da hoşlanıyor olsa sizden önce harekete geçerdi bence. Kendinizi kaptirmayin boşuna

Gerçekten niye bu kadar heveslisiniz ya.
Bi salın şu adamları arıyorsun falan.
Adam kibarca red ediyor hala ne yapmam gerekiyor diyorsun.
Ne amaçla baktığını nerden biliyorsun bende tuhaf bir tip görünce bakarım mesela bu onu beğendiğini göstermez.
Koskoca kurumlarda çalışan adam da utangaç olmaz zaten kendine güveni vardır az çok.

Bende başta böyle düşünmemiştim… sanırım arkadaşlarım biraz abarttı … utandım şimdi yorumları okuyunca…
Lisede yapardık biz AAA bana baktı sana baktı diye koskoca insanlarsınız arkadas ortamın da garip gaza getiriyor falan.
Bir kere çok itici bir şey kız beni buluyor arıyor falan hoşlansam bile itici gelirdi erkek olsam.

Omg, cringe şelalesi, çağrı mı attın gerçekten

Profildeki yasiniz dogru mu? Dogruysa 30lu yaslardaki insanlarin bakislarla, yanlislikla arama bahanesiyle iletisim kuracagini dusunmuyorum, kuruyorsa da normal degil zaten. Ayrica hadi cagri attiniz ama nasil bir de mesaj atip yanlislikla aradim diyebildiniz Koskoca kurum egitiminin whatsapp grubunda onlarca kisi arasinda numarasi sizde kayitli olmayan birine yanlislikla cagri attim bahanesi ile mesaj atmanin iyi bir fikir olduguna nasil inandiniz?

Ben olsam cok utanirdim. Lutfen daha fazla bir sey yapmayin. Yaparsaniz da o arkadaslarinizin gazina gelip yapmayin, bunu normal karsilayan bir arkadas grubu dusunemiyorum.

Birini yanlsilkkla aramanın tek yolu fotoğrafına bakarken aramak. Akla tek bu gelmiştir yani, çok saçma. Konu sahibesi, cringe selalesi bir konu olmuş. Madem hoslandiniz molalarda denk gelseydiniz, kahve içerken falan herkesle kurulan sohbetlerden kursaydiniz, ilgisi varsa devam ederdi

Keşke wp üzerinden değil de ödemeli atsaydiniz..
Ayrıca belki de adamın gözleri bozuktur.
Şaşı olamaz mı misal ?
Millet size baktığını düşünürken o arkanizdaki kapının tokmagina bakıyordur belki..
Anladığım kadarıyla arkadaslariniz sakalasmis sizinle
Ağam bizimle egleniyy durumları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…