Uzaktan bakıp sonrasında tamamen ilgisiz davranmak

Ay ben dünden hevesli gibi çağrı atmazdım ya o ne öyle hoşlantı varsa zaten karşı taraf ufakta olsa bir adım atar. Adam da utangaç falan değildir yani size karşı hoşlantısı olsa siz aradığınızda geri dönüş yapardı. Utandım şahsen birinin sizden hoşlandığını düşünüyorsanız bile adımı ondan bekleyin hemen atılmayın bu kadar ayol

Memlekette herkes kendine bakana çağrı atsa hatlar kitlenirdi. Erken davranmışsınız

Siz niye çağrı attınız ya size bakan herkesten hoşlanıp çağrı mı atıyorsunuz, yapmayın boşverin, boş boş herkesi süzüyordur muhtemelen var ortalıkta öyle adamlar, hiç kaale almaya değmez

Bakmasının bir sürü nedeni vardır birine bile benzetmiş olabilir yani. Aramanız da iyi olmamış bence erkek yapsa adı taciz olurdu.

Niye caldirip kapatıyorsunuz. Muhabbet acsaydiniz. Adam da salak değil o kadar kişi içinde onu caldirip kapatman falan yememistir. Ya sadece değişik bir sima olarak ilgisini cektin oldu bitti. Her baktığımızda acilsaydik olmazdı ki

Aramıyor caldiriyor

Beğenen konuşsun, tanışmanın bir yolunu bulsun tamam kadın da teklif eder onda sıkıntı yok ancak bana ikili oynuyor gibi geldi. Hiç nazlı erkekleri sevmem.

Benim gözler bozuk bazen öylesine bakınıyorum.
Yeni evlendiğimiz de eşim yeter artık yarım saattir çocuklara niye bakıyorsun demişti(ağacın arkasında armutlarda oturan 4-5 genç varmış)bende miyop nerden bilem

Demem o ki her bakandan bir anlam çıkartmayın, aramakla hata yapmışsınız, mesajda tuz biber olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…