- 23 Kasım 2019
- 84
- 78
- 88
- 29
- Konu Sahibi Kahveeasigi
-
Çok ayıp etmişsiniz. Bir gün size de böyle bir muamele edilse ne hissedersiniz? Tek kelime de olsa bir şeyler demeliydiniz bence. Direkt engellemek hiç hoş değil.Merhaba hanımlar. Yaklaşık 7-8 aydır sosyal medya üzerinden konuştuğum bir kişi vardı. Zamanla kendisinin bana karşı duygularının yoğun olduğunu ve iyi anlaştığımızı da ifade ederek ciddi bir ilişki istediğini söyledi. Ben de başlarda olumlu bakıyordum.
Ancak ben öğretmenim geçen sene özelde çalıştım ama artık atanmak istediğim için sınava hazırlanıyorum. Karşımdaki kişi de bu durumu öne sürerek sınavdan sonra gelir yüz yüze tanışırız sonra da zaten aileler tanışır dedi. Çok uzak şehirlerde ve farklı kültürlerde yaşıyoruz. Kendisi de ticaret ile uğraşıyor ve ataninca bulundugum şehre gelirsin dedi. Eğer ki atanamazsam yine özelde çalışırım, boş durmayı sevmem. Bunu dediğim de atama olmazsa çalışmanı istemem tarzı laflar dedi.
Boyle böyle bazı konuşmalar geçti , rahatsız olduğum konuları ona söyledim ve bir haftadır soğuk davranıyordum. En son dayanamayıp "sınava hazırlanıyorsam hiç evden çıkmıyorum değil ki en azından bir kere gelip görüşebildik" dedim. Bugün biraz daha düşündüm ve ona karşı yoğun duygularımin olmadığını farkettim hem de kafamdaki soru işaretleri giderek arttı. Bir şey demeden tüm hesaplardan engelledim. (Iki hafta önce uzunca bir yazı yazmıştım aslında o zaman bitmeliydi).
Kusura bakmayın hanımlar uzunca bir yazı oldu. Ama çevremde dertleşecegim kimse yok. Siz tecrübeli hanımlardan yorum almak istiyorum.Sizce doğru bir karar mı verdim?
Merhaba hanımlar. Yaklaşık 7-8 aydır sosyal medya üzerinden konuştuğum bir kişi vardı. Zamanla kendisinin bana karşı duygularının yoğun olduğunu ve iyi anlaştığımızı da ifade ederek ciddi bir ilişki istediğini söyledi. Ben de başlarda olumlu bakıyordum.
Ancak ben öğretmenim geçen sene özelde çalıştım ama artık atanmak istediğim için sınava hazırlanıyorum. Karşımdaki kişi de bu durumu öne sürerek sınavdan sonra gelir yüz yüze tanışırız sonra da zaten aileler tanışır dedi. Çok uzak şehirlerde ve farklı kültürlerde yaşıyoruz. Kendisi de ticaret ile uğraşıyor ve ataninca bulundugum şehre gelirsin dedi. Eğer ki atanamazsam yine özelde çalışırım, boş durmayı sevmem. Bunu dediğim de atama olmazsa çalışmanı istemem tarzı laflar dedi.
Boyle böyle bazı konuşmalar geçti , rahatsız olduğum konuları ona söyledim ve bir haftadır soğuk davranıyordum. En son dayanamayıp "sınava hazırlanıyorsam hiç evden çıkmıyorum değil ki en azından bir kere gelip görüşebildik" dedim. Bugün biraz daha düşündüm ve ona karşı yoğun duygularımin olmadığını farkettim hem de kafamdaki soru işaretleri giderek arttı. Bir şey demeden tüm hesaplardan engelledim. (Iki hafta önce uzunca bir yazı yazmıştım aslında o zaman bitmeliydi).
Kusura bakmayın hanımlar uzunca bir yazı oldu. Ama çevremde dertleşecegim kimse yok. Siz tecrübeli hanımlardan yorum almak istiyorum.Sizce doğru bir karar mı verdim?
Cevap için teşekkürler. Ben yaklaşık on gün önce ona bu durumu açıklamıştım ama biraz onun ısrarı ile devam etti sonrasında. Yapılması hoş bir durum değil farkındayım ama birden yapmasaydim da böyle yarım yamalak bir ilişki halinde devam edecekti. Kaldı ki ben ilişki bile diyemiyordum yaşadığımaHiç etik değil.
En azından kısa bir konuşma yapmalıydınız.
Empati kurun.
Her yerden o sizi direkt engellese?
Evet farkındayım ilişki sevgililik böyle bir şey olmamalı. Başlarda çok dedim bir kez de olsam buluşalım devam edip etmeyeceği az çok öyle belli olur diye.Hiç görüşmeden aylarca bir insanla yazışmak sizce bir ilişki mi ? Yüz yüze neden görüşmediniz ?
Pandemi döneminde kısıtlamalar nedeniyle mi böyle oldu desem , kısıtlamalarda bitti.
Yüz yüze görüşmediğiniz , elini tutmadığınız vs. adamla neyin ilişkisi , neyin evliliği ?
Tv programlarına yansıyan , evden kaçıp evlenen , raporlu bireyler bile eş adaylarıyla bir şekilde yüz yüze görüşmüş oluyor. Gerçekten çok ilginç.
Evet farkındayım ilişki sevgililik böyle bir şey olmamalı. Başlarda çok dedim bir kez de olsam buluşalım devam edip etmeyeceği az çok öyle belli olur diye.
Aile evinde yaşıyorum, buluşmak sıkıntı olur diye diye hep erteledi. Çocuk değilim ki sonuçta. Evli olduğunu da düşünmüyorum gece geç saatlerde aradığı oluyordu. Tabi hayatında başkası da olabilir bilemiyorum
Bulusmaya o yanasmadiysa iyi yapmissin o zaman. Allah askina bir erkek aile evinde yasasada bulusamayacak mi yani? Ayak yapmisEvet farkındayım ilişki sevgililik böyle bir şey olmamalı. Başlarda çok dedim bir kez de olsam buluşalım devam edip etmeyeceği az çok öyle belli olur diye.
Aile evinde yaşıyorum, buluşmak sıkıntı olur diye diye hep erteledi. Çocuk değilim ki sonuçta. Evli olduğunu da düşünmüyorum gece geç saatlerde aradığı oluyordu. Tabi hayatında başkası da olabilir bilemiyorum
Birkaç sene önce benden evli olduğunu gizleyen bi motorcu arkadaşla tanışmıştım…gece-gündüz rahat rahat aramaları,haftasonları fırsat buldukça benim okuduğum şehre gelmesi falan bende demezdim asla bu adam evli diye..ama öyle değilmiş…evli ve 3 çocuk babası olduğunu motor kazası geçirip ölünce öğrenmiştim…burada eşleri tarafından aldatılan kadınların konularını okursanız anlarsınız,yapan her türlü yapıyor. Allah iyi insanlarla karşılaştırsınEvli olduğunu da düşünmüyorum gece geç saatlerde aradığı oluyordu.
kör kütük aşık olsanız, herşey dört dörtlük olsa bile . kimsenin memleketine gidip yerleşmeyin .Merhaba hanımlar. Yaklaşık 7-8 aydır sosyal medya üzerinden konuştuğum bir kişi vardı. Zamanla kendisinin bana karşı duygularının yoğun olduğunu ve iyi anlaştığımızı da ifade ederek ciddi bir ilişki istediğini söyledi. Ben de başlarda olumlu bakıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?