• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzaktan ,isteme

Bunları bende düşündüm , ama hiç kimseyi nasıl koktuğu kadar tanıma fırsatım yok ,aile yapım buna müsait değil , uzaktan ilişki istememe sebebim de ne yaparsam yapıyım bunları anlamayacak olmam ve beni yıpratacak olması

sadece çok uzuldum, burda aile baskısındasın, orda eş baskısında olacaksın, durduk yere memleketten kız aramalarının nedeni de odur, sessiz, ezebileceğimiz, bizim ataterkil kulturumuze baskımıza herşeyimize alışkın, doğu dasın buyuk ihtimalle.
inşallah mucize olsun da her iki boyunduruğa da girmek zorunda kalma.

33 yaşında öğrendiğim tek şey senin ne istediğin.
Ailen istese ne istemese ne...
Yüz yüze görüş tanı bir insanın kokusunu anlamak için illa dibine girmen gerekmez. Mimikleri sana olan tavırları garsona olan tavırları hepsi önemli.
kendin için yaşa boşver aileni bile🤗☺️

yurtdisina gelin gidersen illa ezecekler diye bir durum yok.

yurtdisindaki türkler öcü degil.
iyileri de var kötüleri de türkiyedeki gibi. her ülkede ve dünyada her insan gibi.
ayirt etmesini sen bileceksin.
bir insana iki üc birsey sorursun ve kafa yapisini zaten belli eder.

tanis konus sonra karar ver

Hayırlı bayramlar herkese kızlar , konuya direk giriş yapacam , bizim yurtdışında uzaktan akrabalar var , ve görücü çıktı bana (hiç sevmem bu tabiri ) neyse çocuğun kız kardeşi , abisinin fotolarını falan attı bende huyunu suyunu araştırdım biraz , kötü bişey çıkmayınca ailem uygun görürse olur dedim , sonradan çocuğun annesi aradı, annemi falan ,(bu arada oğlan benimle konuşmak istedi , uzaktan ilişki istemediğim için kabul etmedim ) neyse işte kız kardeşi dün bana abisin bir fotoğrafını attı , resmen diğerleri ile arasında dağlar kadar fark var, kızlar akıl verin lütfen sizce görüntülü bir kere de olsa konuşsak mı ? Ne yapsam bilemedim
Az cok konularını ve yaşantını biliyorum görücü usulü ile evlenip yurtdışına gitmenin com kolay bisey olduğunu dusunmuyorum bunu uzun vadede düşünmemi isterim tatsızlık yaşayıp ayrılmak istesen pasaport işlemleri bize işlemleri bilmem ne

Esin sorunsuz biri çıksa çalışmak istesen dil bilmezsin yol bilmezdin

Herseyi birak huyunu suyunu bilmedigin bi adam için yol bilmedigin dil bilmedigin bi memlekette yaşamak ne kadar doğru

yurtdisina gelin gidersen illa ezecekler diye bir durum yok.

yurtdisindaki türkler öcü degil.
iyileri de var kötüleri de türkiyedeki gibi. her ülkede ve dünyada her insan gibi.
ayirt etmesini sen bileceksin.
bir insana iki üc birsey sorursun ve kafa yapisini zaten belli eder.

tanis konus sonra karar ver

Eger anne (müstakbel kvde yani) hemen atiliyorsa konuya, aktif bir sekilde ogluna Türkiyede gelin ariyorsa, iyi seyler beklenmemesi lazim. O evlilik ask sevgi felan üzerine kurulu olmaz. Cocugunun basini baglamak için kurulur o evlilik. O erkek ya hep yasadagi ülkedeki kizlar ile beraberdir, yada baska bir falsosu vardir.

Daha ortalikta bir iliski bile yok ama kv'de hemen bas çekiyor. Bu kadin kesinlikle her, her islerine karisir. Oglunu bir birey olarak görmedigi kesindir. Marketten tavuk alir gibi, konu sahibini gelin olarak almak istiyor.

Hayırlı bayramlar herkese kızlar , konuya direk giriş yapacam , bizim yurtdışında uzaktan akrabalar var , ve görücü çıktı bana (hiç sevmem bu tabiri ) neyse çocuğun kız kardeşi , abisinin fotolarını falan attı bende huyunu suyunu araştırdım biraz , kötü bişey çıkmayınca ailem uygun görürse olur dedim , sonradan çocuğun annesi aradı, annemi falan ,(bu arada oğlan benimle konuşmak istedi , uzaktan ilişki istemediğim için kabul etmedim ) neyse işte kız kardeşi dün bana abisin bir fotoğrafını attı , resmen diğerleri ile arasında dağlar kadar fark var, kızlar akıl verin lütfen sizce görüntülü bir kere de olsa konuşsak mı ? Ne yapsam bilemedim
Çocuğu daha tanımadan ailen uygun görürse evleneceksin
Ama görüntülü konuşmaya karşısın ????

Kaçıncı yıldayız, elinizin altında o kadar iletişim aracı varken siz fotoğraftan adam seçiyorsunuz. Artık hangi fotoya benzer çıkarsa bahtına yapcak bişey yok 😂

Neden böyle bir şeyi kabul ettiniz ki? İnsanlar yıllarca birbirini zor tanıyor. Evlilik yoluna girmek için uzaktan birini görücü usulüyle tanımaya çalışmak hakikaten çok yanlış. Daha bunun ten uyumu var, zor zamanlarda size karşı değişip değişmediği vs çok şey var. En iyisi hiç görüşmeyin.

Neden böyle bir şeyi kabul ettiniz ki? İnsanlar yıllarca birbirini zor tanıyor. Evlilik yoluna girmek için uzaktan birini görücü usulüyle tanımaya çalışmak hakikaten çok yanlış. Daha bunun ten uyumu var, zor zamanlarda size karşı değişip değişmediği vs çok şey var. En iyisi hiç görüşmeyin.
Neden kabul ettiğim çok uzun hikaye , kısaca Türkiye’den gitmek istiyorum, ama kendimi ateşe atmak gibi bir niyetim de yok , acele etmiycm , sakin kafayla düşünüp çıkış yolu bulmam lazım

Kaçıncı yıldayız, elinizin altında o kadar iletişim aracı varken siz fotoğraftan adam seçiyorsunuz. Artık hangi fotoya benzer çıkarsa bahtına yapcak bişey yok 😂
Görüntülü konuşmayı deniycm sanırım yada vazgeçmeyi

Anlamadım ben "olur" demişsiniz şimdi de "bir kere de olsa konuşsak mı?" diye soruyorsunuz. Yok hiç konuşmadan görüşmeden pat diye evlenecek değilsiniz ya. Ha çocuğu beğenmediyseniz kabul etmek zorunda değilsiniz.
Olur düşüneyim dedim , annesi aradı hemen işler sarpa sardı biraz

Neden kabul ettiğim çok uzun hikaye , kısaca Türkiye’den gitmek istiyorum, ama kendimi ateşe atmak gibi bir niyetim de yok , acele etmiycm , sakin kafayla düşünüp çıkış yolu bulmam lazım
Türkiye'den neden gitmek istiyorsun bilmiyorum ama evlilik yoluyla gittiğinde hiçte iyi olmayacak.

İlla Türkiye'den gitmek istiyorsan yurtdışından iş görüşmeleri yap, istediğin yere git.

Evlilik yoluyla gittiğinde eşinin ailesi sana köle izaura muamelesi yapacak.

Yurtdışında ki uyanık ailelerin çocuklarını neden Türkiye'den evlendirdiklerini sanıyorsunuz, onlar " "Hadi Türkiye'ye gidiyoruz denedikçe ailenizi göremeyeceksiniz, elinize rahatça kullanabileceğiniz bir telefon vermezlerse telefonla bile konuşamayacaksınız.

Aşık olduğun biri olsa neyse derdim.

Sanirim evde kalırım korkun var ki, girmediğin tanımadığın birine yapışıyorsun hemen, "koca olsunda çamurdan olsun misali"

Back
X