• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzaktan ,isteme

İki foto arasında fark olması çok normal. Işık, filtre,poz, o anki auran...her şey etkiliyor fotoğrafı
Ben de fotoğraflardan daha güzelim bence :) gülmek bana çok yakışır, yanağimin yarisini kaplayan kocaman gamzelerim var. Ama ne zaman gerçekten güldüğüm bir fotomu görsem kendimden iğrenirim. Gözlerim bir çizgi gibi olur, görünmez, etrafı kırışık kırışık olur,gamzelerden çökmüş yanaklar bir tuhaf görünür,dudaklar zaten ince- sadece carpik dişlerim ve çizgiden ibaret gozlerimle fesupanallah bir insan olurum bazı fotolarda :)
Gulerkenki fotoğrafımi bir erkeğe göstersen (gerçi erkekler seçici insanlar değiller, aaaa gadın,der beğeniler de) zor beğenir. Ama gercek hayatta öyle şen kahkahalar attığım zaman beni daha çok güldürmeye çalışırlar, mutlu olurlar falan ben güldükçe.
O yüzden fotoğrafa aldırmayın bence. Kimi insanlar da var, Instagram fotolarımda afet-i derya,gerçekte nasıllar yani :))
En iyisi yüzyüze görüşmek. Gerçi şimdi covid falan var ama bence şimdiden konuşmaya başlayın, baktınız enerjiniz tuttu, Noel tatiline gelsin bir haftalığına yanınıza

Back