• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzaktan ,isteme

Bunları bende düşündüm , ama hiç kimseyi nasıl koktuğu kadar tanıma fırsatım yok ,aile yapım buna müsait değil , uzaktan ilişki istememe sebebim de ne yaparsam yapıyım bunları anlamayacak olmam ve beni yıpratacak olması
Neden? 28 yaşındasınız biriyle görüşüp gezdiğinizi duysalar bacaklarınızı mı kıracaklar? Çalışmıyor musunuz. Evde oturup uzaktan görücü çıksın diye bekliyor musunuz? Normal bir sosyal hayatınız mı yok buna da mı karışıyorlar?
Bunları merak edip akıl yürütmek amaçlı soruyorum lütfen alınmayın. Kötü bir niyetle sormuyorum.

Neden? 28 yaşındasınız biriyle görüşüp gezdiğinizi duysalar bacaklarınızı mı kıracaklar? Çalışmıyor musunuz. Evde oturup uzaktan görücü çıksın diye bekliyor musunuz? Normal bir sosyal hayatınız mı yok buna da mı karışıyorlar?
Bunları merak edip akıl yürütmek amaçlı soruyorum lütfen alınmayın. Kötü bir niyetle sormuyorum.
Hayır daha önce uzaktan ilişkim oldu çook yıprandım o yüzden istemiyorum ,şuan çalışmıyorum , evlilik için çıldıran biri de değilim , ama buradaki hayatımın nasıl geçtiğini de kimse görmeden anlayamaz o yüzden ne desem de boş galiba

Türkiye'den neden gitmek istiyorsun bilmiyorum ama evlilik yoluyla gittiğinde hiçte iyi olmayacak.

İlla Türkiye'den gitmek istiyorsan yurtdışından iş görüşmeleri yap, istediğin yere git.

Evlilik yoluyla gittiğinde eşinin ailesi sana köle izaura muamelesi yapacak.

Yurtdışında ki uyanık ailelerin çocuklarını neden Türkiye'den evlendirdiklerini sanıyorsunuz, onlar " "Hadi Türkiye'ye gidiyoruz denedikçe ailenizi göremeyeceksiniz, elinize rahatça kullanabileceğiniz bir telefon vermezlerse telefonla bile konuşamayacaksınız.

Aşık olduğun biri olsa neyse derdim.

Sanirim evde kalırım korkun var ki, girmediğin tanımadığın birine yapışıyorsun hemen, "koca olsunda çamurdan olsun misali"
Hayatınız boyunca hep böyle Ön yargılı davranmaya devam edin ........

Hayatınız boyunca hep böyle Ön yargılı davranmaya devam edin ........
38 yaşına gelmiş neyin ne olduğu, hangi davranışın neden sergilendiğini bilen aklı başında, eğitimli ve tecrübeli bir kadınım.

Benim yaşımı görüp Benim fikrime geldiğinde yazarsın bana

Hayır daha önce uzaktan ilişkim oldu çook yıprandım o yüzden istemiyorum ,şuan çalışmıyorum , evlilik için çıldıran biri de değilim , ama buradaki hayatımın nasıl geçtiğini de kimse görmeden anlayamaz o yüzden ne desem de boş galiba
Uzaktan ilişkiye başlamayın zaten.
Yaşınız genç, ümitsizliğe kapılıp heyecanla hızlı kararlar almayın.
Sevgiliyle beraber gezmekten tanımaktan kendinizi mahrum bırakmayın. Ne durumdasınız bilmiyorum ama evlilik, başka ülkeye gitmek için evlilik hiçbir zaman kaçış yolu değil.

Eger anne (müstakbel kvde yani) hemen atiliyorsa konuya, aktif bir sekilde ogluna Türkiyede gelin ariyorsa, iyi seyler beklenmemesi lazim. O evlilik ask sevgi felan üzerine kurulu olmaz. Cocugunun basini baglamak için kurulur o evlilik. O erkek ya hep yasadagi ülkedeki kizlar ile beraberdir, yada baska bir falsosu vardir.

Daha ortalikta bir iliski bile yok ama kv'de hemen bas çekiyor. Bu kadin kesinlikle her, her islerine karisir. Oglunu bir birey olarak görmedigi kesindir. Marketten tavuk alir gibi, konu sahibini gelin olarak almak istiyor.
:KK9:

Konuya katkim tek su: Birileri yurtsinda olup dönüp Türkiyeden kiz bakiyorsa ortada büyük ihtimalle sizin göremediginiz sorunlar var. Heleki ailesi ortaya düsüp oglan icin kiz bakiyorsa. Ben Almanyadayim ve böyle cok kizin basi yakildigini gördüm. Cok cok dikkatli olmak lazim
Fikrini için teşekkürler

Feracelio_O
Sensen eger evet cok yipranmistin,fakat bunun da ondan ne farki olacakki?

Hayırlı bayramlar herkese kızlar , konuya direk giriş yapacam , bizim yurtdışında uzaktan akrabalar var , ve görücü çıktı bana (hiç sevmem bu tabiri ) neyse çocuğun kız kardeşi , abisinin fotolarını falan attı bende huyunu suyunu araştırdım biraz , kötü bişey çıkmayınca ailem uygun görürse olur dedim , sonradan çocuğun annesi aradı, annemi falan ,(bu arada oğlan benimle konuşmak istedi , uzaktan ilişki istemediğim için kabul etmedim ) neyse işte kız kardeşi dün bana abisin bir fotoğrafını attı , resmen diğerleri ile arasında dağlar kadar fark var, kızlar akıl verin lütfen sizce görüntülü bir kere de olsa konuşsak mı ? Ne yapsam bilemedim
Bizde eşimle bazı fotolarda o kadar garip çıkıyoruz ki sonra birbirimizi teselli ediyoruz bu Sen değilsin diye. Yani fotoğrafsa tek sıkıntı bi sans verin.

Uzaktaysanız birbirinizi nasıl tanıyacaksınız?tamam telefon var ama bir insanı tanımak için yetmez ki.

Valla yurtdışı zor bence de tanımak zor gitmek zor alışmak zor. Buradaki sorunlarınız eminim bunaltmıştır. Ama evlilik başlı başına handikap o yüzden iyice tanıyıp görüşün en azından konuşun bir zarar gelmez tabi aileniz bu görüşmeye çok anlam yüklemeyecekse, benim annem böyle mesela bir adam çıktı hoop görüş evlen nesi var oluyor 2 3 ay dinliyorum neden kabul etmedin vs. Neyse burda konu ben değilim:) umarım istediğiniz gibi olur

Eger ciddi bi evlilik istiyorsan karsi tarafla en az bir ay konusup fikirlerinizin uyup uymadigini az cok anlarsiniz. Eger olumlu olursa karsilikli yuzyuze gorusup tavirlarina fiziksel ozelliklerine davranislarina bakip kendi kalbinizi yoklayin. Umarim hersey gonlunuze gore olur. Bu arada yurtdisinda kimse insan yemiyo

Eger ciddi bi evlilik istiyorsan karsi tarafla en az bir ay konusup fikirlerinizin uyup uymadigini az cok anlarsiniz. Eger olumlu olursa karsilikli yuzyuze gorusup tavirlarina fiziksel ozelliklerine davranislarina bakip kendi kalbinizi yoklayin. Umarim hersey gonlunuze gore olur. Bu arada yurtdisinda kimse insan yemiyo
gerçekten tek bir yorumdan bile insanın kişiliği nasıl da belli oluyor , çok teşekkürler güzel yorumunuz için

Back
X