- 7 Aralık 2015
- 30
- 11
- 88
- 33
- Konu Sahibi Izmirli351991
-
Kavusurmuyuz sence yada ayrilir gidermiyiz zaman diyorlar ama dayanilmaz bi sure onu cok nadir gormek yanimda olamamasinDüşünme böyle, eğer gerçekten seviyorsanız mutlaka kavuşursunuz bir gün
Tesekkur ederim yazindan dolayiSen onu seviyorsun? O seni seviyor? Sevgilisiniz ama ayrı şehirlerdesiniz doğrumu anladım?
Ki doğru anladıysam iskender palanın şu sözünü sana aktarıyorum'Aşk bakmakla güzelleşir,Konuşmakla zenginleşir,Dokunmakla bozulur'
Selametle...
Kabullenmeyi cok deniyorumAnladim canim ben seni, haklisin zordur eminim insan ozluyor gercekten. Bas edemeyecegini dusunuyorsan bence daha fazla baglanmadan bitir. Ya da durumu kabul et bu sekilde devam et baska care yok yani.
Seviyoruz diyorsun o yüzden ben uzaklık sebebiyle ayrılacagınızı düşünmüyorum. Aranızda başka problem yoksa neden ayrılasınız ki? Ne kadar zamandır birliktesiniz bilmiyorum ama bi süre sonra insan kabulleniyor zaten durumu. Ayrılamıyosun ayrılmak istemiyorsun ve kavuşma hayaliyle bekliyorsun. Hepimizin yaptıgı bu canım. Olur mu olmaz mı Allah bilir. Bende senden çok farklı bir durumda değilim. Sabrediyorum.. Sonumuz güzel olur umarım her ikimizindeKavusurmuyuz sence yada ayrilir gidermiyiz zaman diyorlar ama dayanilmaz bi sure onu cok nadir gormek yanimda olamamasin
Insallah canimSeviyoruz diyorsun o yüzden ben uzaklık sebebiyle ayrılacagınızı düşünmüyorum. Aranızda başka problem yoksa neden ayrılasınız ki? Ne kadar zamandır birliktesiniz bilmiyorum ama bi süre sonra insan kabulleniyor zaten durumu. Ayrılamıyosun ayrılmak istemiyorsun ve kavuşma hayaliyle bekliyorsun. Hepimizin yaptıgı bu canım. Olur mu olmaz mı Allah bilir. Bende senden çok farklı bir durumda değilim. Sabrediyorum.. Sonumuz güzel olur umarım her ikimizinde
Evlilik düşünceniz var mı pekiOkul nedeni degil ayri sehirlerde yasiyoruz yasim 24 onunki 32
var evetEvlilik düşünceniz var mı peki
Canını sıkma hiç kavuşursunuz birbirinize inşallahvar evet
Tesekkur ederim canimCanını sıkma hiç kavuşursunuz birbirinize inşallah
Cok uzuldumNe kadar sanslisiniz benim nişanlım yurtdisinda 1 yılda 2 kere geldi ben napayim peki off off anlıyorum seni zor ama benim ki çok daha zor
Haklisin belkideUzaktan sevmek deyince icim buruldu sevgilisiniz ve ayri sehirlerdesiniz demek.Siz en azindan birliktesiniz uzulmeyin ya gercekten benim gibi uzaktan sevmek zorunda kalsaydiniz.
Yok ayri degiliz mesafeler yuzunden iki haftada uc haftada bir gorusuyoruz2 haftada bir görüşüyomuşsunuzz, sonucta sizin hayatınızda . Ben ilk okuduğumda ayrısınız sandım. Hayırlısı olsun inşallah hayallerinize kavuşursunuz.
Mesafeli ilişki yaşadım çok zor.. Bi daha da işim olmaz.. Ne gerek var gezip tozabileceğin, koş gel deyince yarım saatte yanında olucak adam varken cehennemin dibindeki adamla ilişki yaşamaya..Uzaktan sevmek cok zormus her gorustugumuzde gorup gittiginden sonra cok zor oluyor depresyona giriyorum ne yapmam gerek Cok mutsuzum bundan onceki gorusmemizde agladim ve basini yere egdi bakmak istemedi sonrada goz yaslarimi sildi kendimi toparlayamiyorum ne kadar mutlu etmeye calissamda belli bi sure sonra zor geliyor bana...
Belkide sen haklisin... Ama ne bilim aklim zaanla karisiyorMesafeli ilişki yaşadım çok zor.. Bi daha da işim olmaz.. Ne gerek var gezip tozabileceğin, koş gel deyince yarım saatte yanında olucak adam varken cehennemin dibindeki adamla ilişki yaşamaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?