Uzaktan sevmek

Kavusurmuyuz sence yada ayrilir gidermiyiz zaman diyorlar ama dayanilmaz bi sure onu cok nadir gormek yanimda olamamasin
Seviyoruz diyorsun o yüzden ben uzaklık sebebiyle ayrılacagınızı düşünmüyorum. Aranızda başka problem yoksa neden ayrılasınız ki? Ne kadar zamandır birliktesiniz bilmiyorum ama bi süre sonra insan kabulleniyor zaten durumu. Ayrılamıyosun ayrılmak istemiyorsun ve kavuşma hayaliyle bekliyorsun. Hepimizin yaptıgı bu canım. Olur mu olmaz mı Allah bilir. Bende senden çok farklı bir durumda değilim. Sabrediyorum.. Sonumuz güzel olur umarım her ikimizinde

Insallah canim

Uzak ilişki için 2 haftada bir görüşmek çok iyi bence. Üzülmeyin, tez zamanda kavusun inşallah.

2 haftada bir görüşüyomuşsunuzz, sonucta sizin hayatınızda . Ben ilk okuduğumda ayrısınız sandım. Hayırlısı olsun inşallah hayallerinize kavuşursunuz.

Uzaktan sevmek deyince icim buruldu sevgilisiniz ve ayri sehirlerdesiniz demek.Siz en azindan birliktesiniz uzulmeyin ya gercekten benim gibi uzaktan sevmek zorunda kalsaydiniz.

Ne kadar sanslisiniz benim nişanlım yurtdisinda 1 yılda 2 kere geldi ben napayim peki off off anlıyorum seni zor ama benim ki çok daha zor

Mesafeli ilişki yaşadım çok zor.. Bi daha da işim olmaz.. Ne gerek var gezip tozabileceğin, koş gel deyince yarım saatte yanında olucak adam varken cehennemin dibindeki adamla ilişki yaşamaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…