- 7 Aralık 2015
- 30
- 11
- 88
- 33
- Konu Sahibi Izmirli351991
-
Cok nadir iki hafta da bi gorusuyoruz Baya aor oluyor
Evet her iki haftada bazen daha fazla sure alabiliyor ve ben umutsuzluga kapiliyorum anlatamadiysam bazi arkadaslardan ozur dilerim cunki yurt disinda yasiyorum turkcem yada kendimi anlatamamda sorun olabilir
Haklisin ama gorusmekte insani birbirine bagliyor bazen korkuyorum sonu olmucak diye tadini cikariyoruz ve saatler gectikce ayrilik zamani yaklasinca kotu oluyorum2 haftada bi görüşebiliyorsanız bence ağlamak yerine tadını çıkarın her anın.
Madem zor görüşüyorsunuz moral bozmayın mutlu geçirin vakti.
Ve bağlamayın hiçbir şeye öyle körü körüne buda bi tavsiye.
Ben üç senedir ağlıyorum, hemde her seferinde. Kolay mı öyle insanın sevdiğinden ayrılması. Seven insan ağlar bence sevdiginden ayrılırken, ağlanmaması durumunda özlem aşk sevgi nasıl yaşanacak ki? Gerçekten çok zor herkesin sevdiği yanındayken seninkinin uzakta olması. Yine gözlerim doldu kötü oldum, pufHaklisin ama gorusmekte insani birbirine bagliyor bazen korkuyorum sonu olmucak diye tadini cikariyoruz ve saatler gectikce ayrilik zamani yaklasinca kotu oluyorum
Ben deli oluyorum bazen ayrilip acimi dinsin diyorum ama ayrilirsam daha kotu olucam rabbim sonumuzu hayir etsin cok seviyorum oda beni seviyor bundan eminimBen üç senedir ağlıyorum, hemde her seferinde. Kolay mı öyle insanın sevdiğinden ayrılması. Seven insan ağlar bence sevdiginden ayrılırken, ağlanmaması durumunda özlem aşk sevgi nasıl yaşanacak ki? Gerçekten çok zor herkesin sevdiği yanındayken seninkinin uzakta olması. Yine gözlerim doldu kötü oldum, puf
Düşünme böyle, eğer gerçekten seviyorsanız mutlaka kavuşursunuz bir günBen deli oluyorum bazen ayrilip acimi dinsin diyorum ama ayrilirsam daha kotu olucam rabbim sonumuzu hayir etsin cok seviyorum oda beni seviyor bundan eminimAma ya sonumuz olmazsa
Evet haklisin bu yondendesana birsey söylim yanyana hep aynı yerde . cok sıkıcı insan özlemiyor hicbirsyin heyecani kalmiyor ne guzel bide bu yandan düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?