Uzaktan sevmek

Izmirli351991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
30
11
88
33
Uzaktan sevmek cok zormus her gorustugumuzde gorup gittiginden sonra cok zor oluyor depresyona giriyorum ne yapmam gerek Cok mutsuzum bundan onceki gorusmemizde agladim ve basini yere egdi bakmak istemedi sonrada goz yaslarimi sildi kendimi toparlayamiyorum ne kadar mutlu etmeye calissamda belli bi sure sonra zor geliyor bana...

Son düzenleme:
Cok nadir iki hafta da bi gorusuyoruz Baya aor oluyor

Arkadaşım buluşma sıklığını sormadık ki, madem ayrıldınız niye görüşüyorsunuz?
Ayrılığa alıştırma dersi mi veriyor bu adam nedir yani sebep?

Evet her iki haftada bazen daha fazla sure alabiliyor ve ben umutsuzluga kapiliyorum anlatamadiysam bazi arkadaslardan ozur dilerim cunki yurt disinda yasiyorum turkcem yada kendimi anlatamamda sorun olabilir

Evet her iki haftada bazen daha fazla sure alabiliyor ve ben umutsuzluga kapiliyorum anlatamadiysam bazi arkadaslardan ozur dilerim cunki yurt disinda yasiyorum turkcem yada kendimi anlatamamda sorun olabilir

2 haftada bi görüşebiliyorsanız bence ağlamak yerine tadını çıkarın her anın.
Madem zor görüşüyorsunuz moral bozmayın mutlu geçirin vakti.
Ve bağlamayın hiçbir şeye öyle körü körüne buda bi tavsiye.

Haklisin ama gorusmekte insani birbirine bagliyor bazen korkuyorum sonu olmucak diye tadini cikariyoruz ve saatler gectikce ayrilik zamani yaklasinca kotu oluyorum

Haklisin ama gorusmekte insani birbirine bagliyor bazen korkuyorum sonu olmucak diye tadini cikariyoruz ve saatler gectikce ayrilik zamani yaklasinca kotu oluyorum
Ben üç senedir ağlıyorum, hemde her seferinde. Kolay mı öyle insanın sevdiğinden ayrılması. Seven insan ağlar bence sevdiginden ayrılırken, ağlanmaması durumunda özlem aşk sevgi nasıl yaşanacak ki? Gerçekten çok zor herkesin sevdiği yanındayken seninkinin uzakta olması. Yine gözlerim doldu kötü oldum, puf

Ben deli oluyorum bazen ayrilip acimi dinsin diyorum ama ayrilirsam daha kotu olucam rabbim sonumuzu hayir etsin cok seviyorum oda beni seviyor bundan eminim Ama ya sonumuz olmazsa

sana birsey söylim yanyana hep aynı yerde . cok sıkıcı insan özlemiyor hicbirsyin heyecani kalmiyor ne guzel bide bu yandan düşün

Anladim canim ben seni, haklisin zordur eminim insan ozluyor gercekten. Bas edemeyecegini dusunuyorsan bence daha fazla baglanmadan bitir. Ya da durumu kabul et bu sekilde devam et baska care yok yani.

Sen onu seviyorsun? O seni seviyor? Sevgilisiniz ama ayrı şehirlerdesiniz doğrumu anladım?
Ki doğru anladıysam iskender palanın şu sözünü sana aktarıyorum'Aşk bakmakla güzelleşir,Konuşmakla zenginleşir,Dokunmakla bozulur'
Selametle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…