- 6 Temmuz 2015
- 4.638
- 14.562
- 208
- Konu Sahibi Yinemipilav
-
Dünya görüşlerimiz , olaylara bakışımız ,insanlar ile diyaloglarımız mesleklerimiz eğitimimiz vs.vs. çok farklı ama bizi ortak payda buluşturan hissettiklerimiz birbirimizi anlamamız ve empati yapmamız.
Aslında olayın temeline inersek, 2'nci aşık olduğun kişi, 1'inci kişiye olan aşkını su üstüne çıkarmış. 2'nci aşık olduğunu sandığın kişinin fiziksel özellikleri, 1. kişiye benzerliği ile dikkatini çekmiş ve adeta 1'inci kişinin yerine koymuş, aşk'ı onda yaşamış olduğunu sanmışsın... Ta ki 1'inci kişi ile tekrardan diyaloğa geçinceye kadar...
Mucize, mucize diyorsun ya aslında ona duyduğun saf sevgi ,onu aramanı bulmanı sağlamış. Hiç bir zaman tesadüflere inanmamış biri olarak; netten pat diye adamın lise resimleri karşına çıkmış ve içinde derinlerde olan sevgi onu aramanı bulmanı adeta emretmiş... Şuan mucizenin adı senin sevgin...Adamın kendisi diil !
Çok yara almış olabilirsin, her şey çok kötüye gidiyor da olabilir, ama asla ve asla sonsuza kadar hiç bir şey kötüye gitmez. İnsanlar o kadar tuhaf ki kötü bir şey olacağına hemen ikna olurlar ama iyi şeyler olacağını söylesen saatlerce sorgulayıp dururlar neden! çünkü İnsanlar yaratıcıya tam anlamıyla %100 güvenmedikleri ve teslim olmadıkları için ...Sevginin gücünü küçümsüyorlar ama sevgi insanların ruhuna ve kalbine dokunan bir mucizedir. Bir şeye çok inanırsan ve bu doğrultuda yaşarsan o şey mutlaka gerçekleşir bazen zaman alır ama en doğru en hayırlı şekilde bize verilir.
Senin sevgini hissediyorsam, o neden hissetmesin ki neden yanlış anlasın ve neden
olmasın imkansız diye bir şey yoktur.
Neyse yeni farkina vardim,,, Onun benden haber almaya baslamasi sadece iki ay oldu... iki ay.
Ya canim @gelpisipisi84 o sizin yureginizin temiz olmasindan, cok sagolun bana bu kadar emek verip fikirler urettiginiz icin. Sanirim sizin evinizde bir patican var. Varsa ona selamlarimi yolluyorum. Boyle cici bir ablasi oldugu icin cok mutlu olsa gerek. Keske herkes sizin gibi hassas ve ince dusunebilse.
Yazinizi gorunce derhal gittim mesajlarima baktim, acaba, nasil algiliyor diye. Sonra belki de gercekten dediginiz gibi algiliyor olabilecgini dusundum. Zira ben de yazdiklarim karsisinda saskinim. Tekrar okuyunca ne kadar icten oldugunu anladim yazilarimin. Hep icimde acaba hakkimda kotu mu dusunur boyle yazarsan korkusu var. Eger kalbi temizse belki beni anliyordur umuyorum. Iste mucizeler de burada geliyor isin icine.
Bugun anneler gunu ve o annesini yillar once kansere kaybetti. Berbat hisettigini tahmin ediyorum. O yuzden dun gece ona, once lisede cok dusunceli ve melankolik bir resmini attim. Sonra lise yilligindaki gulumseyen resminin linkini attim. Dedim ki bak su parlak gozlu cocuga, ne kadar tapilasi, sonra yillar sonraki kollarinda torununu gulumseyerek tutan resmine bak, lutfen o buyuleyici gulumsemeni yitirme. Eger anne babanla tanissaydim senin gibi sevgi dolu bir ruhu dunyaya getirdikleri icin tesekkur etmek isterdim dedim. Umarim ne demek istedigimi anlamistir. Umarim onu zedelememis onu guclu yapmistir.
Evet , burada yazmam gercekten karmasik seyleri bir perspektive oturmami sagladi. Cok tesekkur edeiyorum @gelpisipisi84 ve diger arkadaslara.
EN onemlisi daha iki ay evet iki aydir bu irtibat, ve ben yillarca onu dusunyordum, tanima zamanini karsilikli dengelemek lazim. Bu verilerin isiginda daha dikkatli haberlesecegimi umuyorum. Bakalim, gunler neler gosterecek. ama dediginiz gibi ben d einsanim ve insan sicagi ariyorum. Zamana birakayim, ama sevgimi yollayayim, belki tutar bu yogurt, kimbilir.
Sagol canim oyle yapacagim, size de iyi geceler, basarili ve verimli bir hafta diliyorum, guzel kalbiniz beni aydinlatti, cok tesekkur ediyorum.Çok teşekkür ederim güzel yorumların için .
O kadar güzel bir mesaj atmışsın ki duygulanmaması imkansız , ikimizde apayrı insanlar olmamıza rağmen ben bile etkileniyorum yazdıklarından çünkü duygularını yükleyip karşı tarafa yolluyorsun çok saf bir sevgi...
Lütfen korkularından arın ve akışına bırak ve göreceksin zaman geçtikçe sana karşı ilgisi sempatisi armış olucak ve belkide sevgisi... Ama buraya yazmayı unutma seninle sohbet etmek çok keyif verici.
Sagol canim oyle yapacagim, size de iyi geceler, basarili ve verimli bir hafta diliyorum, guzel kalbiniz beni aydinlatti, cok tesekkur ediyorum.
Kendisi neden gelmiyorBu olayi Amerika'da yerlesmis bir arkadasim takip ediyor, bana mutlaka gorusmemizi soyluyor ama atlayip gidemem ki , gidisi donus dunya kadar masraf. Yeni kontratim olmadan kipirdayamam bile.
Dunya kadar sorun varken off....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?