- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
- Konu Sahibi Yinemipilav
-
Aynen dusunduklerimi okumssunuz! Zaten adam ne yapti biliyor musunuz, bahcelerinde olan bir olayi ona yazmistim, FBta timeline'a yapistirdi, ablalari ve kizkardesleri, kuzenleri dolustu ah ne guzel hikaye soyleydi boyleydi cok tesekkur falan. Isin garibi hikayenin sonunda ismimi koymamistim ve kimse bu kim demedi. Bu gosteriyor ki beni eklediginden beri aralarinda siki bir haberlesme trafigi olmus, bu Turk de nereden cikti durumu nu asmislar ailesinin uyeleri.
Ablalarina saygili olmam lazim, sicak ve samimi insanlari seviyorlar ve kardeslerini hep kolluyorlar. Yanlis adim atan kadinlari yerine oturtuyorlar, hem de FBta. Cok tehlikeli yani.
Ama bizimkinin derdi kucuk kizkardesiyle, ezelden beri ona satasirdi. Cok seviyor kardesini.
Kufur sanilan ama olmayan derkenAyy bende bilmiyordum baktım. İngilizce şaşırma ifadesi olarak kullanılan küfür sanılan ama olmayan bir cümlenin kısaltması.
“Ne alaka” , ” Ne diyorsun!" gibi imiş.
Sağol KK sayende yeni bir şey daha öğrendim.
Ama Internet dilinde o kadar da agir degil!Kufur sanilan ama olmayan derken
Kufrun aga babasidir o soz ya
"What the f*ck" yani
What the f.ck ı nasıl kaçırdım ben yaahepsi tamam da WTF nedir
İrlanda mı???Kizalr sizden gelen oneriler ve tespitler benim aklima bayagi yatti. Ozellikle abla teorisi cok dogru.
Bunlar Irlanda kokenli. Ada Irlandilari cok canli heyecenli ve belali bilinir. Kadinlarinin eli sopalidir ve ailelerde annenin sozu gecer, kizkardesler yonetir erkekleri. Benim Dublin'li kiz arkadastan biliyorum(simdi gorusemiyoruz izini kaybettim olsaydi tuyo isterdim), ama anladigim kadariyla Irlanda Amerikalilarinda da da boyle. Eger adamlara ulasacaksaniz once ablalari anneleri fethetmek lazim.
Meger yuksek cozunurlukte insan iliskilerini analiz edebilen ne cok KK uyesi vramis. Sagolun varolun!
Keep in touch o zaman sen deBiraz once bir baska aniyi atmistim, mesaj geldi, beni gulmekten mahvettin diyor! Cok sevmis yazdiklarimi ve benden her zaman duymak istedigini soyluyor.
!!!
Bir insani dunyanin obur ucundan guldurebilmek cok onemli! Keske gulusu hic eksik olmasa garibimin.
Yok atalari Kuzey Irlanda'dan (yani BirlesikKrallik) degil, Irlanda'nin kendisinden goc etmisler Amerika'ya, yani harbi yemyesil Irlanda kani var.İrlanda mı???
Bildiğin Great Britain yani .. Anam onların kraliçeleri var ya milyon yıldır,tabi ki ülkede kadınların sözü geçecek.
Ben de uzuuuuun yıllardır o ırk ile çalışıyorum.
Ablaları tavla,ya da kız arkadaşları,olur bu iş
Biraz once bir baska aniyi atmistim, mesaj geldi, beni gulmekten mahvettin diyor! Cok sevmis yazdiklarimi ve benden her zaman duymak istedigini soyluyor.
!!!
Bir insani dunyanin obur ucundan guldurebilmek cok onemli! Keske gulusu hic eksik olmasa garibimin.
Irlandalimi?Kizalr sizden gelen oneriler ve tespitler benim aklima bayagi yatti. Ozellikle abla teorisi cok dogru.
Bunlar Irlanda kokenli. Ada Irlandilari cok canli heyecenli ve belali bilinir. Kadinlarinin eli sopalidir ve ailelerde annenin sozu gecer, kizkardesler yonetir erkekleri. Benim Dublin'li kiz arkadastan biliyorum(simdi gorusemiyoruz izini kaybettim olsaydi tuyo isterdim), ama anladigim kadariyla Irlanda Amerikalilarinda da da boyle. Eger adamlara ulasacaksaniz once ablalari anneleri fethetmek lazim.
Meger yuksek cozunurlukte insan iliskilerini analiz edebilen ne cok KK uyesi vramis. Sagolun varolun!
cümlelerinizin arasına ingilizce kelimeler sıkıştırmanız çok itici cidden.
bunun haricinde hissettikleriniz çok ama çok güzel.
ama sadece bir balon. zaten aşk da öyle bir şey. aptallık, körlük...
bir üye daha yazmış. ben de onun gibi düşünüyorum.
hayatınızda yolunda gitmeyen şeyleri örtbas etmek için bu adamla ilgili hayallerinizi abartıp kendi kendinize bir mutluluk yaratıyorsunuz.
bu da sizin sorunlarla başa çıkma yönteminiz demek ki.
hayatınızın büyük bir kısmında mutlu ve huzurlu olsaydınız bu adamı düşünmezdiniz bence.
gözünüzde en güzel kalan hayalinize sığınarak yaşamınızı daha hoş hale getirmeye çalışıyorsunuz.
bazen böyle şeyler yapmak gerek. umarım bu sürecin her aşamasını zararsız bir şekilde atlatırsınız.
Hızlı bir google araştrmasınds öyle sonuç çıktı :)Kufur sanilan ama olmayan derken
Kufrun aga babasidir o soz ya
"What the f*ck" yani
Evt ole zaten anlam olarak da yani bence o "ha s. Lan" da kufur kategorisine girio da o yuzden seettimHızlı bir google araştrmasınds öyle sonuç çıktı :)
Küfür değilmiş şaşkınlık tepkisiymiş. Hani bizde ha s. lan falan diyorlar ya onun gibi ben öyle anladım :)
Uzaktan bu dediginizi yapmak o kadar zor ki. Mesela onun cok iyi bildigi benim hic bilmedigim tek seyi biliyorum: Araba surmek ve tamir etmek. Ona citlattim bir kere araba suremedigimi ve iyi bir ogretmen aradigimi. Ogretmek icin bir motivasyonu olmasi lazim , benim de yaninda olmam lazim! Iki si de yok su anda. Eminim yakinina tasindaydim ogretirdi!Anılar ile başlayacak ve merak duygusu artacak... Merak ettiğimiz insanlar, en çok kafamızı kurcalar ve tanıma isteği uyandırır. Şunu da yapmanı öneriyorum : ona değerli olduğunu, erkek olduğunu da hissettir. Örneğin bir şeyin içinde çıkamıyorsun çok basite olabilir ondan çözüm yolu isteve o sorundan seni kurtardığı için taktir et Çok hoşuna gidecektir.
Ahaha Irlandalilara Ingiltere'nin Kurtleri denir (kimse alinmasin iyi manada soyledim), cok dogru,, ama Amerika'nin temel kurucu uluslarindan olduklari icin Amerika'da durum cok farkli. Muthis vatansever insanlar ama St Patrick kutlamalarinda yemyesil oluveriyorlar!Irlandalimi?OMG!Bildiğin eli masali karadenizli
İşin zor pilavcim..
Amerika bir patates kıtlığı sayesinde bir sürü İrlandali kazanmış ne güzel..buradaki İrlandalilar biraz fazla fanatikler.en kötüsü de aksanlari. Anlamak için kırk takla atıyorum resmen.yinede seviyorum İrlandaliları ama cana yakın insanlar oluyorlar bir çoğu. .Ahaha Irlandalilara Ingiltere'nin Kurtleri denir (kimse alinmasin iyi manada soyledim), cok dogru,, ama Amerika'nin temel kurucu uluslarindan olduklari icin Amerika'da durum cok farkli. Muthis vatansever insanlar ama St Patrick kutlamalarinda yemyesil oluveriyorlar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?