Uzaktan sevmekle hukumlu

Yakın takiptesin desene yaaa konun çok tatlı iyi şeyler olacak öyle hissediyorum Ablarının senden haberi var mazide kalan bir olay anlatılıyor, ben olsa derim kimsin nereden biliyorsun ama adamlar hiç tepki vermiyor bu da umut vadediyor.

Yorumlarından tanıdığı kadarı ile mantıklı bir bayansın . Gayette naziksin , öngörülerin kuvvetli fakat bu tarz insanlar çok sıcakkanlı, sevgi dolu olmakla beraber kimin gerçekten onları, sevdiklerini veya herhangi bir çıkar ilişkisi içinde olup ; onlara yaklaştığını çok rahat bir şekilde çözebilirler. Maziden konu aç onlarda yorum yapar, onları destekleyici cümleler kullanmak daha çok sempati oluşturur diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kufur sanilan ama olmayan derken
Kufrun aga babasidir o soz ya

"What the f*ck" yani

Kufur sanilan ama olmayan derken
Kufrun aga babasidir o soz ya

"What the f*ck" yani
Ama Internet dilinde o kadar da agir degil!

BTW, FTW, OMG, LOL bunlar artik Ingilizce olmaktan cikti , Internetce oldu. Yeni teorilere gore artik emojilerle konusacakmisiz.

Kizalr sizden gelen oneriler ve tespitler benim aklima bayagi yatti. Ozellikle abla teorisi cok dogru.
Bunlar Irlanda kokenli. Ada Irlandilari cok canli heyecenli ve belali bilinir. Kadinlarinin eli sopalidir ve ailelerde annenin sozu gecer, kizkardesler yonetir erkekleri. Benim Dublin'li kiz arkadastan biliyorum(simdi gorusemiyoruz izini kaybettim olsaydi tuyo isterdim), ama anladigim kadariyla Irlanda Amerikalilarinda da da boyle. Eger adamlara ulasacaksaniz once ablalari anneleri fethetmek lazim.
Meger yuksek cozunurlukte insan iliskilerini analiz edebilen ne cok KK uyesi vramis. Sagolun varolun!

İrlanda mı???
Bildiğin Great Britain yani .. Anam onların kraliçeleri var ya milyon yıldır,tabi ki ülkede kadınların sözü geçecek.
Ben de uzuuuuun yıllardır o ırk ile çalışıyorum.
Ablaları tavla,ya da kız arkadaşları,olur bu iş

Biraz once bir baska aniyi atmistim, mesaj geldi, beni gulmekten mahvettin diyor! Cok sevmis yazdiklarimi ve benden her zaman duymak istedigini soyluyor.
!!!
Bir insani dunyanin obur ucundan guldurebilmek cok onemli! Keske gulusu hic eksik olmasa garibimin.

Yok atalari Kuzey Irlanda'dan (yani BirlesikKrallik) degil, Irlanda'nin kendisinden goc etmisler Amerika'ya, yani harbi yemyesil Irlanda kani var.

Anılar ile başlayacak ve merak duygusu artacak... Merak ettiğimiz insanlar, en çok kafamızı kurcalar ve tanıma isteği uyandırır. Şunu da yapmanı öneriyorum : ona değerli olduğunu, erkek olduğunu da hissettir. Örneğin bir şeyin içinde çıkamıyorsun çok basite olabilir ondan çözüm yolu iste ve o sorundan seni kurtardığı için taktir et Çok hoşuna gidecektir.

Irlandalimi?OMG!Bildiğin eli masali karadenizli
İşin zor pilavcim..

İngilizceden türkçeye geçmiş kelimeler yazmış.declaration değil deklarasyon yazmış..Biraz kelime haznemizi genişletip,okur,araştırırsak böyle basit kelimeleri de yabancı dil konuşuluyormuş kalıbına sokmayız..Ayrıca ingilizcedeki bazı gayet önemli kelimelerin türkçede karşıtı yok mecburen ingilizcesi kullanılıyor.yani bilenler tarafından tabiki..bilmeyebilirsiniz ama itici yazmanız çok itici olmuş

Hızlı bir google araştrmasınds öyle sonuç çıktı :)
Küfür değilmiş şaşkınlık tepkisiymiş. Hani bizde ha s. lan falan diyorlar ya onun gibi ben öyle anladım :)
Evt ole zaten anlam olarak da yani bence o "ha s. Lan" da kufur kategorisine girio da o yuzden seettim
Cok mu sut kuzusu yaklastim bilmiyorum ki
sonucta kufurlu bi tabir ama

Uzaktan bu dediginizi yapmak o kadar zor ki. Mesela onun cok iyi bildigi benim hic bilmedigim tek seyi biliyorum: Araba surmek ve tamir etmek. Ona citlattim bir kere araba suremedigimi ve iyi bir ogretmen aradigimi. Ogretmek icin bir motivasyonu olmasi lazim , benim de yaninda olmam lazim! Iki si de yok su anda. Eminim yakinina tasindaydim ogretirdi!

Irlandalimi?OMG!Bildiğin eli masali karadenizli
İşin zor pilavcim..
Ahaha Irlandalilara Ingiltere'nin Kurtleri denir (kimse alinmasin iyi manada soyledim), cok dogru,, ama Amerika'nin temel kurucu uluslarindan olduklari icin Amerika'da durum cok farkli. Muthis vatansever insanlar ama St Patrick kutlamalarinda yemyesil oluveriyorlar!

Bu arada ne yazik ki ona anlattigim anilarin sonuna gelmek uzereyim. Haberlesmemiz haftada bir oluyr. Kendimle ilgili komik anilari anlatinca da hoslaniyor ama ... benim onunla ortak yanlari kesfedecek materyal buyuk olcude harcandi. Dedigim gibi kendisi ben ona yazmadan yazmiyor. Iki nedene bagliyorum: Beni yeterince tanimiyor ve hala onceki evlilikten kalan birtakim sorunlari cozememis. Haberlesmesi bir mucize, ablalarini bile kizdiriracak azlikta Facebook'tan haberlesiyor. Benim gibi ne oldugu belirsiz bir yabanciyla suraya kadar konusmasi bile mucize. Bu devirde! Her yer kotu niyetli insanlarla kaynarken. Ben olsaydim hic konusmazdim!!!!

Amerika bir patates kıtlığı sayesinde bir sürü İrlandali kazanmış ne güzel..buradaki İrlandalilar biraz fazla fanatikler.en kötüsü de aksanlari. Anlamak için kırk takla atıyorum resmen.yinede seviyorum İrlandaliları ama cana yakın insanlar oluyorlar bir çoğu. .
Bir ara kızıl saçlardan söz etmiştin yanılmıyorsam?nedeni şimdi anlaşıldı öyleyse..irlandali olursa kızıl olmazmi hiç?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…