Uzaktan sevmekle hukumlu

Begendigimiz kisilerle genlerimiz mi iyi uyuyor acaba?Bu gercek mi?Genleeimiz iyu uyunca noluyor?Ben de bunu dusunuyorum son zamanlarda.

Son konum da bu.Es adayini ilk goruste elemek.

Once en cok oturan sizden gelen tespitleri benden olanlarla birlestirdim:

1) Onunla olacak bir beraberlik ablalarinin kontrolunden geciyor. Ablalari ile iletisim kurmam lazim sosyal olabilmek icin. Sadece onunla olmayacak.

2) Ben onu bileli yillar, o beni taniyali iki ay oldu. Bu zaman dengesizligi cok onemli. Adam neye ugradigini sasirdi.

3) Ben siniri asmadan ona ovguler yagdirinca sanirim hosuna gidiyor, sessizce icine sindiriyor. Cevap vermemesini su anda beni umutlandirmamak/yanlis yonlendirmemek yonunde oldugunu dusunuyorum. Yani bu sozlerin onun begendigi bir kadindan gelmesi taktirde harekete gecireceginden eminim, ama ben o kadin degilim.

4)En onemli sey onunla olan iletisim, bunu kaybetmemeliyim, ne pahasina olsun kaybetmemeliyim. O yuzden mesajlarimi cok dikkatli zamanlamali ve beklentisi olmayan sekilde yazmaliyim. Soylediklerim hep win-win olacak sekilde olmali.

5)Herseyden once meslegimi ve is hayatimi toparlamali ve maddi durumumu duzeltmeliyim. Ondan sonra onu arkadas olarak davet etmeli veya oraya ziyarete gitmeliyim. Eger bu maddeyi goz ardi edersem cok pisman olurum, ama zamanlamasi cok kritik ve benim elimde degil.

6)Simdilik radarin altinda gitmede fayda var, anilardan hatirlayabildigim olursa (ki yok derece azaldi ve hep ona olan ilgimle ilgili ki o tur mesajlara tepki gostermiyor (3) numaradn dolayi) yine yazar yollarim. Ama artik benim hayatimla ilgili, onun olmadigi, ilginc ve onun dikkatini cekebilecek anilari yazacagim. Yani adamin aklinda hakkimda bir profil olusturacagim, dozunda ve yavas yavas olursa beni daha iyi taniyacak. Beraber olmasak bile.

7) Her an onun bir kadin trafindan kapilmasi veya ona kotu birsey olmasi ihtimali mevcut. Bu ruya o zaman biter mi? Bilmiyorum cunku baksaniza cocuk cocuga karismis ama ben hala onu dusunuyorum.

8) Hayata stillerimizin, beklentilerimizin ve gidisatin %99 uyumsuz oldugundan eminim, birbirimize muthis yabanci olacagimizdan eminim. Benim cesitli milletten iliskilerim oldu ama gencken oluyor bu isler. Ben bu uyumsuzluk olayini en cok 2 numarada yasadim. Olmuyor. Yani, bir sey baslasa bile devamini saglayacak enerji yok , hayatlar kaliplasmis, ben bile ne kadar egilip bukulurum, oncelikle bende o guc kalmamis.

Kararim soyle:

Status quo'ya devam. Haftada en fazla bir mesaj atayim ve bu konuyu kendimi isi acisindan toparlayana kadar askiya alayim. Nasilsa biliyor ben direkt itiraf etmesem de onu istedigimi. Eger full itirafa devem edersem, sensiz yapamayacagim dersem ne benim ne onun icin kolay olmayan bir durum olacak, arkadas kalalim diyecek, premature olum olacak, o da bana uymaz. O yuzden belirsizlik daha iyi simdilik.

Epilogue:

Hasreti derinden hissetmeye devam. Ask bu, delilik bu, beynin mantik dinlemedigi hal bu. O yuzden bu duyguyu hissetmek ama dizginleyebilmek nasil bir sey biliyor musunuz. Kendinizi tanrica gibi hissediyorsunuz, yani guzellik anlaminda degil, sabir ve kontrol tanricasi. Herhalde yetiskinlik bu demek.

Ben kadere inanmam ama aslinda olayin gidisati bastan belirledi nereye gidecegini. Ben kadere karsi koyuyorum. Imkansiz daglari deviriyorum. Ben inat ediyorum. Ama kendime bahaneler bulup onun sosyal yapisina yamanmaya calistigimi hissetmek istemiyorum. Yani ben onun kapali muhafazakar klubune, hayatina girmeye cirpinan biri olarak gozukmek istemiyorum. Bu cok acizce bir sey, mesela ona mesaj atip ah iste soyle uzulmustu, gonlu acilsin diye "aman gulumse" demek, bana tuhaf geliyor.Sanki onun gulumsemesi benim kontrolumde olmasini isteyen bir caresiz kontrol hastasi insan imaji olusuyor. Bu zorlama oluyor. Zorla hic bir insanin gonlunu acamayiz. Ama akillarinda yer edebiliriz bir sure. Ben kendimden biliyorum. Bana sevgiyle yanasanlara kalbimi acamadim. Onlarin umutsuzlugunu hatirliyorum. Belki onlarin karmasi beni buldu diyecegim ama oyle degil. Problem ben degilim, onun nasil bir kadin istedigi.

Eger ben bunu sizlerle tartisacak kadar bunalmissam zaten bu isin olurlugu azdir kizlar. Ask bana gore uzerinde cok dusunelecek pazarlik yapilacak bir plan gibi olmamali. Yine de her seye ragmen onu sevmeye devam edecegim galiba. Keske, bu yillanmis sevgiyi mezara kadar , bozulmadan goturebilsem.

Beni dusunen ve bana akillarindan ve yureklerinden bir parca veren tum KK uyelerine sevgilerimi sonuyor tesekkur ediyorum. Sizin guzel kalplerinizin sayesinde bazi seyleri aklimda oturtabildim. Yazmak en buyuk terapi benim icin, spordan sonra.

Mutlulugunuz tam olsun, birini seviyorsaniz onu evrenin merkezi yapin ve sevginizi her zaman hem sozle hem davranisla belirtin. Onu anlamak icin ugrasin ve herseyden once insan olarak sevin. Simsiki sarilin sevdiginize, benim icin ekstradan kucaklayin sevdiklerinizi.

Yinemipilav şu maddelerin üzerine uzunca düşünüp eve geçince ayrıntılı olarak düşüncelerimi sıralicam , şuan işteyim öğlen arası , kısa baştan savma bir msj yazmak istemiyorum.
Acelesi yok, bir ay sonra da olsa bir yil da olsa bakarim ben. Huyumu biliyorsunuz!

ya o değil de aşkından ben bile etkilendim burda.. o adamın gelip burayı okumasını çok isterdim. görünüşe bakılırsa adam kapalı bi kutu gibi, bi duvar örmüş. sen ise bu kadar uzak mesafeden o duvarı aşmaya çalışıyorsun.

aslında o nasıl bi kadın istiyor, hayata bakış açısı nasıl, bundan sonraki hayatında ne yapmak istiyor.. bunları bilebilmek çok önemli keşke öğrenebilsen. ablaları demişsin, bu da bi fırsat olabilir ona ulaşma yolunda, onu daha iyi tanıma, beklentilerini öğrenme yolunda.. ablalarıyla da samimiyet kur bence.. zor ve uzun bi süreç olacak gibi görünüyor ama imkansız da değil..

hiç olmasa, onunla beraber olamasan bile, yaşadığın bu heyecan bu güzel duygular bile güzel bi anı olarak kalır..
umarım bi an önce hayırlısı olur ikiniz içinde.

Yinemipilav

1) Ablaları ile samimi ortam oluşturma, bana göre ; eski komşularından haber getirerek samimiyet kurabilirsin. Eski komşularını tanıyorsan, onların selamları vardı gibisinden konu açabilir , oradan eskiye dair anılarını hatırlatıp eskiden buralar daha iyi idi vs.vs. toplumsal konulara değinip, onların fikirlerini onaylayıp, ilerleyebilirsin. Eski komşuluk ilişiklerinin kalmadığına dair .

2) Adamın hayatına pat diye düştün ve onu ürkütmeden hiç bir beklentin olduğunu hissettirmeden ona yaklaşmalısın. Ufacık ta olsa bir beklentin olduğunu anlar veya hissederse geri adım atacaktır , korkup kaçacaktır. En başta onunla iki dost, samimi arkadaş ,bir biri ile sohbet etmekten keyif alan bir ortam oluşursa, adam kendiliğinden sana bağlanacaktır. Aklıma şu geldi adamın hobileri var mı ? Mesela ben film delisi olarak saatlerce filmler ve kitaplar hakkında konuşmaktan hiç sıkılmam ... İnsanı insana bağlayan, samimi güçlü bir iletişimdir.

3)Beğendiği veya beğenmediği ile ilgisi yok bence, adam geçmişten yaşadığı hayal kırıklığından dolayı korkuyor olabilir, ruhu çok darbe almış olabilir o sadece mağarasında sessizce bekliyor ve her erkek gibi egosunun okşanmasından haz alıyor .

4) Düşmeler, düşmelerimiz! Bir insan kaç defa düşebilir ve her düşüşünde tutunmak için nereden güç alır. Her defa ayağa kalkmaktan güç , alır içinde ki umuttan güç alır...Umudunu yitirmeden azimle çabalayıp maddi konuda hayatını düzene koymalısın ve inanıyorum ki işlerin bir şekilde yoluna girecek. Mutlaka ama mutlaka bir kapı açılacaktır.

5)Hobilerden yola çık , siyaseti seviyorsa , arabalara ilgisi var ise film müzik vs.vs. bunlar daha sıkı fıkı bir ortam yaratır.

6)Her an bir kadın tarafından kapılma riski , sen yokken de vardı . Bana kalırsa adam artık heyecan peşinde diil huzur ve uyum istiyor . O yüzden tek kişilik takılıyor ta ki aradığı karşısına çıkana dek ! Neden o sen olmayasın ki !!!

7)Uyum dediğimiz olay zevkler renkler ortak seçimler diil bence, öyle olsaydı herkes zıttını istemezdi. Uyumlu olmak bence saygı çerçevesinde her şeyi tartışabilmek ortak paydalarda bütünleşmektir . Biri sinirli iken diğerinin alttan alması gibi ...Veya huzuru kimde yakalıyorsak uyum orada vardır.

Sonuç :Hayat her sabah insanı gülerek karşılamaz..Böyle durumlarda da sen hayatı gülerek karşılamalısın..

Bir film daha önermek istiyorum. Umudunu kaybetme; Filmde aklımda kalan replik şuan ki duruma cuk diye oturuyor ; Bir hayalin varsa onu korumalısın.İnsanlar kendi yapamadıkları şeyleri senin de yapamayacağını söylemek isterler. Eğer bir şey istiyorsan, onu elde etmelisin.

Ben istemezdim okumasini zaten o kadar Turkcesi de yok. Adam kendini uzak bir ormanlik eve kapatmis. Kendi resimlerini cok seyrek koyuyor ve varsa yoksa lisedeki zamanlardan, o da o zamanki kizlarla ilgili. Demke ki o da ilk askini Ankara'da yasamis. Simdi o kizlarin hepsi torun sahibi olmuslar buna tipki lisedeki gibi muziplik yapip takiliyorlar.

Elbette fazla cene yapmayan ve ev islerine ve cocuklara bakan bir ev hanimi istiyor. Cok perisan ve bakimsiz su anda. Abllarinin ya da oglunun cektigi her fotografta ya gozleri kapali cikiyor ya da sismis , ekrana direkt bakmiyor. Hep dusunceli ya da uyuklama halinde goruyorum. Her iki resimden birinde kucaginda ya torunlari ya da gittigi evin cocuklari var, her gittigi yerde cok seviliyor anlasilan. Bunun evli bir komsu kadina asik oldugunu dusunuyorum ama onunla iliski kuracak kadar haysiyetsiz degil bundan 100% eminim. Ne zaman profil resmini degistirse iltifat ediyor. Kiz da cok genc, sevimli, cok sicakkanli ve evcil bir koylu kizi. Evet sarisin, mavi gozlu, dolgun kadinlari seviyor.

Aynaya baktigimda zaten neden imkansiz oldugunu goruyorum. Ne yazik ki oyle. Kendimi kandiramam ben.

@gelpisipisi84

1) Ablaları ile samimi ortam oluşturma, bana göre ; eski komşularından haber getirerek samimiyet kurabilirsin. Eski komşularını tanıyorsan, onların selamları vardı gibisinden konu açabilir , oradan eskiye dair anılarını hatırlatıp eskiden buralar daha iyi idi vs.vs. toplumsal konulara değinip, onların fikirlerini onaylayıp, ilerleyebilirsin. Eski komşuluk ilişiklerinin kalmadığına dair .

Dun en buyuk ablasi yurek sizlatan bir foto koymus. Annelerinin olmeden onceki fotografi. Aman tanrilar o guzelim saclar nereden geliyor, o parlaklik, yeniden hatirladim. Ama elim bir turlu "Like" butonuna gitmedi. En buyuk ablasi. Ailenin reisi yani. Dikkatli olmam lazim. Cunku ablarinin bir kismini isim olarak degil yuz olarak hatirliyorum. Ama en cok kiz kardesini seviyor o da benden biraz kucuk. gercekten onlara yanasma materyali yok ya da su an aklima gelmiyor. Zaten olani da yazdim, orada paylasti ve herkesin cok hosuna gitti. Ama onlar tartisirken ben araya giremedim. Sadece bir kamera gibi onlara gecmisten bir fotograf sunmus oldum.

2) Adamın hayatına pat diye düştün ve onu ürkütmeden hiç bir beklentin olduğunu hissettirmeden ona yaklaşmalısın. Ufacık ta olsa bir beklentin olduğunu anlar veya hissederse geri adım atacaktır , korkup kaçacaktır. En başta onunla iki dost, samimi arkadaş ,bir biri ile sohbet etmekten keyif alan bir ortam oluşursa, adam kendiliğinden sana bağlanacaktır. Aklıma şu geldi adamın hobileri var mı ? Mesela ben film delisi olarak saatlerce filmler ve kitaplar hakkında konuşmaktan hiç sıkılmam ... İnsanı insana bağlayan, samimi güçlü bir iletişimdir.

Ayni fikirdeyim de, benim yazacagim hangi seyler ona iyi geliyor hangisi bunaltiyor tam kestiremiyorum. Ovgulerime sessiz kaldigina gore muhtemelen azaltacagim ve kendimden daha cok bahsedecegim. Tamamen ailemle bilgili bir animi cok begendi, belki de o yolu izlemeliyim. Herseyden once arkadas olmaya ozen gostermeliyim. Zaman icinde bir iki iltifat atarim da, daha cok mizahi seyler yazacagim. Basima gelen komik olaylari. Evet samimi ve guclu iletisim, bunu not aliyorum.

3)Beğendiği veya beğenmediği ile ilgisi yok bence, adam geçmişten yaşadığı hayal kırıklığından dolayı korkuyor olabilir, ruhu çok darbe almış olabilir o sadece mağarasında sessizce bekliyor ve her erkek gibi egosunun okşanmasından haz alıyor .

Ah canim ya. Onu evinde pineklerken gorur gibiyim.. Tos tos suraya buraya elinde gazozla (hic bira/sarap ictigini gormedim ama hep gazoz iciyor) dolandigini TV karsisinda uyukladigini hayal etmek cok kolay. Koca aile icin alisveris yaparken simdi bir kisilik yapmasi ne acidir kimbilir benden biliyorum. Evin cildirtici sesizligini bastirmak icin TVsini acik tutuyordur kimbilir. Hele bosandigi yilin Christmas'ta bir resmi var icindeki aci ve kaybolmusluk ifadesini bir insan bu kadar iyi dile getirir. Yok ben "yalniz adam"lara cekimi olan biri degilim, ben neseli erkekleri cekici bulurum, ama bu adam cok fena vaziyette, ates cocuga yakistiramiyorum. Valla bir an once ben olmazsa da birisini alsin yanina diyorum.

4) Düşmeler, düşmelerimiz! Bir insan kaç defa düşebilir ve her düşüşünde tutunmak için nereden güç alır. Her defa ayağa kalkmaktan güç , alır içinde ki umuttan güç alır...Umudunu yitirmeden azimle çabalayıp maddi konuda hayatını düzene koymalısın ve inanıyorum ki işlerin bir şekilde yoluna girecek. Mutlaka ama mutlaka bir kapı açılacaktır.

Iste bu en onemli madde. Bir takim gelismeler var ama, tutmayabilir. Onemli olan benim silkinip kendime gelmem ve o birtakim atilimlara devam etmem. Su anda yasadigim burnout'un izlerini silmeye calisiyorum ama daha proaktif olmam lazim. Hersey benim elimde olmali ve ben islerimi yoluna koymaliyim. Ama bu sene manevi cokusu iliklerimde hissettim. Daha bir sene once boyle degildim. Kendime gelmek icin ne yapmak gerekiyorsa yapacagim. O burnout listesini bosuna yazmadim. Birtakim yeni aliskanliklar kazanmaya ve uygulamaya calisyorum. Bu aliskanliklar rutinimi degistirecek ve ilerleme getirecek buna inaniyorum. Adim adim. Ben bu hale nasil geldim dusuncesini ve aciziyet hislerini (nefret ederim!!) kenara atmak istiyorum cunku su anda yapacagim atilim yarini belirleyeek. Desteginiz benim icin cok anlamli. Cok tesekkur ediyorum.

5)Hobilerden yola çık , siyaseti seviyorsa , arabalara ilgisi var ise film müzik vs.vs. bunlar daha sıkı fıkı bir ortam yaratır.

Aw siyasete dokunmayayim yanarim. Dedim ya asiri sagci, belki de irkci. Dusunseniz kizi (ya da uvey kizi bilemiyorum) gitti bir Afrika kokenliyle oturuyor. Evlilik disi cocugu var (ben karsi degilim ama o muhfazakar bir aile babasi, cildirmasin da ne yapsin). Turkiye'yi de bildigi icin neyin dogru neyin yanlis oldugunu biliyor ama 100% eminim muslumanlardan nefret ediyor. Benim icin onemli degil ama hristiyan olmayan i da sevmiyor 100% eminim. Araba olur ama benim fazla bilgim yok, muzik en ortak noktamiz iste o olur. Ama daha onceki 2 numarada bu muzik meselesi birbirimize romantik sarkilar yollamaya donusmutu. Sonu aci bittigi icin bir turlu icimden gelmiyor.

6)Her an bir kadın tarafından kapılma riski , sen yokken de vardı . Bana kalırsa adam artık heyecan peşinde diil huzur ve uyum istiyor . O yüzden tek kişilik takılıyor ta ki aradığı karşısına çıkana dek ! Neden o sen olmayasın ki !!!

Ben o kadin olamayacgim. Ama beni hatirlar eminim. Ben onu untmadikca. Mutlaka gorusecegim mutlaka. Hele bir kendimi toparlayayim. Bunun icimden gelmesi lazim ve cok gayret etmem lazim. Kendime daha iyi bakmam lazim, herseyden once kendim icin.

7)Uyum dediğimiz olay zevkler renkler ortak seçimler diil bence, öyle olsaydı herkes zıttını istemezdi. Uyumlu olmak bence saygı çerçevesinde her şeyi tartışabilmek ortak paydalarda bütünleşmektir . Biri sinirli iken diğerinin alttan alması gibi ...Veya huzuru kimde yakalıyorsak uyum orada vardır.

Uyum internetten olamiyor zaten. Yanyana gelince bir kimya oluyor ya da olmuyor. Ama dogrusu uzaktan sevme isinden bir kere dilim yandi ve ayni rituelleri yasamak istemiyorum. Herhalde bir bikkinlik olustu o konuda. Adami cagriyorsun ya da bulusuyorsunuz ve uyum azsa, cok tuhaf durumlar olusabiliyor. Bunu kaldirabilir miyim bilmiyorum. Gozum almiyor. Nasil boyle diyebiliyorum ben de sasiriyorum bazen.

Sonuç :Hayat her sabah insanı gülerek karşılamaz..Böyle durumlarda da sen hayatı gülerek karşılamalısın..

Negatif dusunurken aynaya bakiveriyorum ve zorla guluyorum. Bu sinir sisteminde pozitif dongu yaratiyor ve cok yardim ediyor. Daha cok teknikler var bende. Ama daha kalici teknikler bulmam lazim.

Bir film daha önermek istiyorum. Umudunu kaybetme; Filmde aklımda kalan replik şuan ki duruma cuk diye oturuyor ; Bir hayalin varsa onu korumalısın.İnsanlar kendi yapamadıkları şeyleri senin de yapamayacağını söylemek isterler. Eğer bir şey istiyorsan, onu elde etmelisin.

Cok sevimli bir klipmis cok hosuma gitti, diger kliplere de bakiyorum. Internette benzeri videolar buldum onlari syrediyorum. gerceketn onemli bunlari kendimize telkin etmek de, biraz da kaderin bana gulmesi lazim galiba.
Cok tesekkur ederim!!

Son düzenleme:
Yinemipilav

Rica ederim. Sana tüm kalbimle sevgilerimi yolluyorum. Çok özel birisin bunu sürekli ''es'' geçiyorsun ve bu beni üzüyor. Şöyle kadınlardan hoşlanıyor vs.vs. Aynadan kendime bakınca... Evet herkesin kafasında bir hayali vardır fiziksel anlamda, es geçtiğin nokta Aşk! dünyada yığınla örnek var eşi çok güzel olup ; Kadının eşi kadar güzel olmaması veya kadın çok güzel olur ama erkek onun kadar albenisi olmaz dış görünüş olarak. Kimsenin yüreğine ses geçiremediği aşikar. Yürek akıp giderse fiziksel özelliklerin pek bir önemi kalmıyor.

Mesela şöyle düşün bir arkadaşın var: sohbettini, fikirlerini, mimiklerini, gülüşünü çok seviyorsun ama fiziksel olarak albenisi çok iyi diil ama ruhuna hitap ediyor ! Önemli olan ruhuna ,aklına, kalbine hitap etmesi. İlk etapta fizik önemli bence... Bir adım öndesin bu adam seni ilk defa tanımıyor, önceden görmüş veya görüyor can alıcı nokta, onu fikirlerinle sıkı bir sohbet ile bağlamalısın.Burada ki sıcaklığını bana yansıttığın gibi onada hissettirmelisin. Seninle ne zaman sohbet etsem yıllarca tanıyormuşum gibi bir hisse kapılıyorum ve pozitif bir hisle içimi kaplıyor ... Yani yazında sana has özel bir ışık saçıyorsun... Lütfen kendine güvenin tam olsun ... Özgüvene insan hayran olur ve aşık olur. Bende bu hissler niye oluşuyor çünkü samimisin ...

Hayatımla ilgli bir kesit paylaşmak istiyorum : Açıktan liseyi bitirmek zorunda kaldım (Annem hasta olmuştu o dönem benden sonrakiler erkek olduğu için okula ara vermek durumunda kaldım). Lise bittikten sonra çok kişi dedi başaramazsın ve açık açık diyorlardı.

Dedim ki ; O sizin düşünceniz ve güldüm geçtim. Disiplinli oldum çok çalıştım ama en önemlisi inandım çünkü hissediyordum, olacağını biliyordum bu duygu beni benden alıyordu. O dönem Ankara Üniversitesi sağlık bölümünü kazandım. Okul bitti atandım Kpss'ye çalışırken ufacık bir olumsuzluk kafamda oluşmadı çünkü inanıyordum başaracağıma Allah'a çok inanan biriyim onu varlığını ta kalbimde hissediyorum, bana istediğim her şeyi vereceğine tüm kalbimle inandım ve atandım. İkinci görev yerim Bursa idi orada çok tahlisiz bir olay yaşadım (İyi niyetim suistimal edildi maddi manevi bir kayıp yaşadım ) psikolojik olarak en dipteydim ama hiç bir zaman pes etmedim. Tüm kötü günler geçicek buna inandım ve Bursada ki çalışma arkadaşlarım çok destek oldular.

Özetlersem ; Neye çok inanırsan gerçek olur iyi veya kötü... Nolursa olsun bir kapı açılacağına tüm kalbinle inan göreceksin bir kapı açılıcak. Asla umudunu ve inancını yitirme ...

Yahu ben bile uzaktan etkilendim pilav abla sen neler hissetmişsin öyle.

İlk yorumlarımda kaldırma şu adamın totosunu diyordum ama söyle gitsin ya.

Senin kaybolan yillarina ne olacak.
Belki de yazdiklarin hicbirsey ifade etmiyor ona.
Sen yillarin birikimi ile oyle dolusun ki onun da senin gibi ince dusunen biri oldugunu saniyor da olabilirsin.
Acikcasi bu konu uzerinde bu kadar derin ve detayli dusunuyor olman cok sasirtici.
Adam belki de hickimseyi istemiyor hayatinda.
Moral bozmak deil tabi amacim ancak biraz daha gercekci olman lazim.
Sen bu adam hakkinda cok az sey biliyosun esassn.
Cogunlukla fiziksel ozelliklerini tasvir ediyosun.
Bi de resimlerinde gordugun adama hikayeler yaziyosun.
Karakteri nedir bilmiyosun.
Muhtemelen fiziginin etkisi altindasin ki sen butun yorumlarinda buna deginiyosun.
baska da bisey yok hakkinda bildigin yaniliyomuyum
cogu senin yorumun.
En kisa zamanda yuzyuze karsilas ki kendini bu bilinmezlikten kurtar.
takinti haline gelmeden iyice

Sagolun @gelpisipisi84 guzel sozleriniz icin.

Anlattiginiz gercekten olaganustu bir hayat basarisi, sizi gonulden tebrik ediyorum!! Basari gorecelidir, siz onunuze konan engelleri asmak icin olaganustu bir caba sarfetmissiniz ve dirayetiniz sizi herkesten daha yukarida bir seviyeye tasimis. Bunu yapabilmek icin celik gibi sinir yapisi ve oz disiplin gerekiyor. O yuzden sizin basariniz, normal sartlarda yetisen ogrencilerden kat kat buyuk, cok daha ustun ve kiymetli. Siz bir insan nasil gelisir, onu ogrenmissiniz, sizi kimse tutamaz.

Hayat boyu ogrenim ilkesini devam ettirmenizi diliyor, bir sonraki hedefinizi belirleyip yeni bir atak yapacaginizi umuyorum; zira bu ivmeyle cok daha ileri gidebilirsiniz. Ritmi tutturmus, engelleri asmayi ogrenmissiniz. Sizi yikan korkunc travma, sizi daha da guclu yapmis ve ileriye bakabiliyorsunuz. Ayrica bu olay size diger insanlarda olmayan bir duyarlilik ve sezgi kazandirmis. Iste bir insan boyle gelisir ve buyur. Cagdas medeniyet dedikleri de budur zaten, her zaman daha ileriye giderek bir sonraki hedefe ulasmayi goze almak. Gercekten cok takdir ettim sizi.

O inanc kismi konusuna gelince, evet bence de, olmasini istediginiz seye inanmak cok ama cok onemli. O isik olmazsa insan yapacagi islerin sirasini kestiremiyor. Hani bahsettiniz ya , yuregin akmasi olayi, iste orada cok muhim bir guc var ve bu konuda bayagi dusunuyor ve incelemeler yapiyorum. Tanrisiz bir insan inancli olabilir mi, bence olur, hayata ve sevgiye tum gucuyle sarilabilir, zaten bizim yapmamiz gereken de budur.

Ben sevginin boslukta dolasan bir madde olduguna iddialarim var. Higgs Boson'u ararken biri de su Eros parcagini bulsalar cok rahatlayacagim. Zira sevgiyi cok derinden hissetmenin patolojik bir vak'a degil norm oldugunu bilmeyi isterdim.

Son düzenleme:
Kizler nedense ben yazdiklarimda sizin hissettiginiz o sicakligi hissedemiyorum??? Nasil oluyor da en az uc kisi bana boyle soyluyor ben boslukta kendi kendime konustugumu dusunuyorum?
Ayrica zeymuran0 en gercekci tespitte bulunmus, ama ben artik yillari saymaz oldum. Belki bazi seyleri bosverdim, kontenjan doldu ve yeter dedim. Hayat yurt disinda kolay degil, ben de normal hayat yasayan bir insan degilim. Cok dogru, onun sevgi/ask gibi konulari bu kadar derinden dusunmediginden eminim. Ama romantik, insancil, muhafazakar ve ailesine cok bagli oldugundan 100% eminim. Artik onunla beraber olmayan bir kadin arkadasi onu tarif etmis ve o da teyit etmis.

Evett olay atarafsiz bakmak gerekirse biraz nette bu tur obsessif takinti sendromlarinin aciklamasina baktim ama, soyle birkac noktadan baska ortak bir sey bulamadim:

Sevilen insanin sadece iyi yanlarini gormek ve yuceltmek, kusurlarini gormek istememek (var)
Obsesif sekilde onu dusunmek (var)
Her haberi ondan karsilik aliyormus gibi dusunmek (yok, karsiligin ne oldugunu cok iyi biliyoruz)
Karsilik almayi amac halin egetirmek (bende yok, ancak beraber vakit gecirme istegi var)
Obsesif dusuncelerin travma ya da buyuk degisiklik/ kayip/ matem zamaninda ortay acikmais (var, ama o hep oradayd zaten ki, ona ulasmakla yeniden canlandi)
Hayal kurmak, gercekci olamamak (var)
Kalp ritm bozukluklari, elektriklenme, nefes darligi (var)
Yeme ve uyku bozuklukluklari, bayilma (yok)
Bagimlilik sendromu, yani karsi cinsten birisi yaninda olmadan yasayamamak (Ahahah yalnizligin kitabini yazarim ben, ustelik cok da egleniyorum bu halimle ve bozulmasini istemem dah aiyi olmasini isterim, ama onun yaninda olmak istiyorum yine de)(yani YOK)

Gordugunuz uzere kendi hayati olan bagimsiz birisiyim. Onun duzenini bozmak veya onun sosyal cevresine yerlesmek gibi bir amacim yok. Sadece onunla ilgileniyorum. Ondan alacagim sey, onun belki de bana gecmiste yarattiklarinin uzantisini varsa, kirintisi kalmissa, onu yasayabilmek. Hani defrosttan cok sevdiginiz bir yemegi cikarmak gibi. Cok bencilce gordunuz mu? Ama ne yapayim ben de bir kadinim. Saf ask falan degil bu. Dupeduz bencil bir noro-erotik baglanma durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…