- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
- Konu Sahibi Yinemipilav
-
Nasil yani.. ben adamimi yemek yemeye goturemez miyim? Cok tuhafsiniz...benimle çıkar misin gibi bir cumleyi belli bir yaşın üstündeki insanların kullanacağını sanmıyorum. hele bu kadar edebi konuşurken
birbirimizi çok yanlış anladik. sevgili olmak anlamıyla sordunuz diye düşündüm?Nasil yani.. ben adamimi yemek yemeye goturemez miyim? Cok tuhafsiniz...
Ben de onu soyluyorum. Her seyin bir sirasi var, birkac defa yemege cikilir, eger adam ilgileniyorsa sevgili olunur. Ne var bunda? ben anlayamadim. Onemli olan bir sozu soylemek mi adamin benden hoslanmasi mi...birbirimizi çok yanlış anladik. sevgili olmak anlamıyla sordunuz diye düşündüm?
hayir hanimefendi 'benimle cikar misiniz?' daha cok ortaokul lise caglarindaki çocukların sevgililik teklif etmek icin kullandiklari bir cumle . o manada söyledimBen de onu soyluyorum. Her seyin bir sirasi var, birkac defa yemege cikilir, eger adam ilgileniyorsa sevgili olunur. Ne var bunda? ben anlayamadim. Onemli olan bir sozu soylemek mi adamin benden hoslanmasi mi...
Gercekten hangi devirde ya da hangi devirde yasadiginizi anlamiyorum. Tum dunyada cikma teklifi ergenlik yasinda mi yapiliyor? Yetikinler birbirlerine cikma teklif etmiyor mu? "Benimle cikar misin" cumlesini soylemek neden zormus lutfen beni anlatabilir misiniz. Probem o degil ki problem adamin cikma teklif eden kadina meyili olup olmamasi.hayir hanimefendi 'benimle cikar misiniz?' daha cok ortaokul lise caglarindaki çocukların sevgililik teklif etmek icin kullandiklari bir cumle . o manada söyledim
sizinle anlaşamayacağız. cümleden bahsediyorum cümledrn ben 20li yaslardayim mesela bir erkeğe böyle bir şey teklif edeceksem bu cümleyle etmem. anlatabiliyor muyum?Gercekten hangi devirde ya da hangi devirde yasadiginizi anlamiyorum. Tum dunyada cikma teklifi ergenlik yasinda mi yapiliyor? Yetikinler birbirlerine cikma teklif etmiyor mu? "Benimle cikar misin" cumlesini soylemek neden zormus lutfen beni anlatabilir misiniz. Probem o degil ki problem adamin cikma teklif eden kadina meyili olup olmamasi.
Vallahi ne yalan söyleyeyim ben aşkın bir hormon olduğuna, o hormonun da ilk gençlik yıllarında salgılandığına inanırım pilav abla, senin yazdıklarını gördükçe şaşırıyorum sen baya baya aşık gibi duruyorsun hani hormon olanından insanın gözüne perde indireninden felç edeninden.Sessizlik mevcut. Son yazdigim mesajlara cevap vermedi ben de susuyorum! Komik bir animi anlatmistim- Tik yok. Onemli degil. Acelesi yok. Ben yavas yavas facebook'ta bir seyler ekledikce bir bakiyorum, FBa girmis, sanirim benim sayfaya bir goz atiyor. Ben bu durumdan sikilmam. Yillarca balkonunda put gibi oturdu ben odevimi yaparken iki metre otemde. Bir yil nedir iki yil nedir ki...
Bir arkadasi cok guzel bir kizla evlenmis. Dugun resminin altina "Sansli adam- zavalli kiz" yazmis. Adam sarisinlari cok seviyor iste. Bu de uzerimden buyuk bir baskiyi kaldirdi. Ona ulasmanin imkansiz oldugunu goruyorum. Olsun. Telefon wallapeper olarak inanilmaz guzel bir cocukluk resmi var. Kendisinin 5 yasinda hali . uzerinde Batman yazan bir pijama, Yeni yil agacinin onunde abisiyle yumruklarini sikip havaya kaldirmislar. Abisini taklit etmis minik ayaklarinin uzerinde boyunu yukseltmeye calismis. Gozler... o mavis koskocaman gozlere minicik kalkik buruna tavsan dislerine parlak saclarina bakmaya doyamiyorum!
Peki nasil edeceksiniz? Ornek cumle verebilir misiniz?sizinle anlaşamayacağız. cümleden bahsediyorum cümledrn ben 20li yaslardayim mesela bir erkeğe böyle bir şey teklif edeceksem bu cümleyle etmem. anlatabiliyor muyum?
Vallahi ne yalan söyleyeyim ben aşkın bir hormon olduğuna, o hormonun da ilk gençlik yıllarında salgılandığına inanırım pilav abla, senin yazdıklarını gördükçe şaşırıyorum sen baya baya aşık gibi duruyorsun hani hormon olanından insanın gözüne perde indireninden felç edeninden.
Aşkın sevgiden farklı bir kimyası var; sevginin içinde ruhsal uyum, fiziksel-cinsel çekim, anlaşabilmek gibi gibi şeyler olur. İnsanı mutlu eder. Aşkta bunlar olsa da olmasa da o kişiye aşıksınızdır yapacak bişey yoktur. Virüs gibidir seçemezsiniz gelip gelmeyeceğini.
Sende aşka dair hisleri görüyorum ve şaşırıyorum. Bunların yaş ilerledikçe olmaması lazımdı benim kafamdaki şablona göre al bozuldu işte şablon
Orası öyle tabi, ben biraz mizahi baktım olaya. Hayatın keskin çizgileri olmaz.benim analayamdigim sey de sizin zihninizde neden boyle bir kural oldugu.Hayati yasamanin bir tek yolu yok ki, insanlarin hormonlari hep ayni degil ki , hersey sadece ve sadece hormon degil ki.
ey tesadüf-ü müstesna! o mahrem suratınızı görünce size lahza-i kalpten sarsıldım... niyetim acizane-i taciz etmek değildir.. bilakis efkar-i umumiyede ufak bir aile bacası tüttürmektir.. sözlerim sizi temin ve tatmin edecekse şayet izdivacınıza talibimPeki nasil edeceksiniz? Ornek cumle verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?