- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
- Konu Sahibi Yinemipilav
-
ey tesadüf-ü müstesna! o mahrem suratınızı görünce size lahza-i kalpten sarsıldım... niyetim acizane-i taciz etmek değildir.. bilakis efkar-i umumiyede ufak bir aile bacası tüttürmektir.. sözlerim sizi temin ve tatmin edecekse şayet izdivacınıza talibim
bence iyi oldu
inşallah her sey dilediğiniz gibi olur
Ahahahaha mahvoldum burada allah iyiliginizi versin ... guldureniniz bol v e kaliteli olsun!
Sizin de! Bu mizahla dunyayi fethedebilirsiniz!!!inşallah her sey dilediğiniz gibi olur
Bence adonis dedeye bunu yazey tesadüf-ü müstesna! o mahrem suratınızı görünce size lahza-i kalpten sarsıldım... niyetim acizane-i taciz etmek değildir.. bilakis efkar-i umumiyede ufak bir aile bacası tüttürmektir.. sözlerim sizi temin ve tatmin edecekse şayet izdivacınıza talibim
bence iyi oldu
Valla su anki halinden anladigim kadariyla sevgiye ve sefkate cok ihtiyaci var gibi gorunuyor. Son fotolarinda bir iyilesme var gibi, bilemiyorum. Eger ona yanasmama izin verrse sigortalari kaldiramayabilir benim yuksek voltaj sevgimi!Bence adonis dedeye bunu yazYinemipilav abla.
Gerçi ecnebiler ne bilsin böyle hisli hisli açılmaları adam ömrü hayatında adamakıllı bir sevgi görsün
Abla senin sevgine şüphe yok da, bu adam ne verecek peki sana? O da seni böyle sevecek mi?Valla su anki halinden anladigim kadariyla sevgiye ve sefkate cok ihtiyaci var gibi gorunuyor. Son fotolarinda bir iyilesme var gibi, bilemiyorum. Eger ona yanasmama izin verrse sigortalari kaldiramayabilir benim yuksek voltaj sevgimi!
Ahahahahaha!
Sen nereden ogrendin.adam yurt disinda degilmiydi.konulariminkaristirdim.yanina gitmek istiyordun netten tanismisyiniz adam ecnebiydi bizde dur gitme yapma diyordukAy icime bir sey oturdu. Oglunun birkac hafta once koydugu son resminde uzerinde babasinin calistigi firmanin sweatshirt'i var. Oglu biraz fakirdi.. Babasi sirtindan cikarip vermis. Cunku her resminde o firmanin logosu olan giysileri var. Ekmek fabrikasinda calisiyordu. Cocuklarini cok seviyordu. Ama sanirim kotu arkadaslari ve aliskanliklari vardi. Simdi hapse girmis. Yazik. Ailece cok perisanlar.
Tesekkur ederim yorumunuz icin. Evet ben de katiliyorum. Iki sene once kaza gecirmisti. Sanirim beliyle ilgili. Acaba o mu nuksetti.Kendimce rüyanızı yorumlamak istedim ..
Sarı genellikle hastalık demektir..(ruhsal olabilir).Sanırım bir rahatsızlığı var üzerinize bulaşması sizin uzak durmanız gerektiği anlamına geliyor olabilir..
Yanlış anlamayın hastalık kapabilirsiniz demiyorum ama ilişkiniz sağlıklı olmayabilir..
Merak edenler icin yaziyorum. Son durum, koca bir sifir gelisme.
En son gelinin facebook'unda oglunun hapse girdigi yaziyordu. Sirf oglunu kotulemek icin baska sayfa acmisti. Simdi bakamiyorum cunku gelini arkadas olmayanlara kapatmis sayfasini. Sanirim artik ayrilma durumundalar. Oglunun sayfasinda hic bir hareket yok.
demek ki buyuk bir dram var ve garibim cok buyuk sikintida. Cunku ablalari sirayla onun duvarina yazmaya basladilar. Mesajlari hatiralar uzerine, sen bizim biricik erkek kardesimizsin seni cok seviyoruz, tik yok. Sanirim Face messenger'a giriyor, yazilari okuyup kaciyor. Ona attigim son mesajlarin hicbirine tepki gostermedi. Ya benimle ilgili bir problemi var, ya da dedigim gibi magarasina saklaniyor.
Ona destek olmayi cok isterdim ama hem ustune gitmekten cekiniyorum hem de kendimi zorla onun sosyal agina kabul ettirilme cabasi icinde gorunmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?