Uzaktan sevmekle hukumlu

Askin nasil bir sey oldugunu arastirmak lazim, cok ciddiyim, benim teorime gore evrende dolasan bir cesit enerji bu ask denen sey. Tum varliklarin icine nufuz eden, onlari harekete geciren bir enerji. Bence taslarin kayalarin tozun icinde bile var bu meretten!!!!Elbette su anda fizik kurallarina gore boyle bir sey yok ama, 21. yuzyil bilim adamlari bir teoriyle insanligi sasirtsa cok sevinecegim!
O yuzden bir Rumi uzmani ciksa da su benim durumu yorumlasa diyorum....

Ablalari ailece onu deniz kiyisina goturmusler. Resim cekilmeyi hic sevmiyor. Ama yegeniyle oyle guzel bir fotosu var ki. Gulumsemis ama o gozler o kadar derin bir melankolide kaybolmus ki. Ben galiba onun cok depresif bir zamanina denk geldim. Depresif insanlari memnun etmek cok zordur. Once kendilerinin mutlu olmasi gerekir. Ben bu denklemi kilicla cozmeye calisiyorum gibi geldi, kendime kizdim. Adamin icine kapanikligi beni dusunduruyor.

Wow ona fena halde takildigim halde hala beni arkadasliktan silmedi.Yine de gonderecegim her yaziyi onceden dusunuyor, ve kendimi bir adim geriden izliyorum, yani isi laubalilige dokmemek ve guzel bir arkadasligi kaybetmemek icin.
Isin kotusu kendisinin "sunger" gibi herseyi icine cekmesinden dolayi donum noktasinin nerede oldugunu bilememek.

Kizlar problem ne biliyor musunuz? Erkekler cok gorsel bir beyine sahipler. Sevdigi tip olup olamamaktan cok, sevmedigi tip olmamak daha cok onemli. Bence bir erkegin kalbini %99 bu tur bir filtre yonetiyor. Eger sizde onun hosuna gitmeyen bir tek ozellik varsa bir cirpida silip atmasi isten degil. Ya da az da olsa bu nitelikler, samimiyeti ilerletmek imkansizlasabilir.

Su anda cevap vermeye deger birsey varsa, acil bir sey varsa veya cok buyuk bir tepki (gulmek) yaratmissa yazdiklarima cevap veriyor. Gerisi sunger. Gerisi bilinmeyen dipsiz kuyu.

Gerci olayi basindan takip edenler onda buyuk fiziksel degisiklikler tespit ettiler, bazilari kilo verdigini ve kendine daha iyi baktigini soyluyor. Ben de farkettim bunu. Hatta fotolarda kendisini daha cok gostermesini istedim. Ablalarinin benim varligimdan kesinlikle haberi var, ozellikle bir ablasi onu icine kapandigi adam magarasindan zorla cikarip tatile/etkinliklere goturuyor ve fotograflarini cekip onun duvarina ekliyor. Kesinlikle benim niyetimi sezmis halde. Beni ailesine kabul edip etmeyecegini bilemiyorum ama, kardesine es aradigindan eminim.

Bir de sunu soylemekte fayda var. Kadinlarin duygulari alti serit otoban, erkeklerinki cift yonlu patika. Onlarin duygularinin farkina varmasi cok uzun zaman alabiliyor. Eger anlik cekim yoksa (ki etrafinda anlik cekim yasayacagi dunya guzeli kadinlar dolu, her biri tas bebek gibi) bazi seylerin gelismesi cok uzun zaman alacagini dusunuyorum. Ama benim kullandigim ifadelerle ona kimsenin yaklasamacagindan eminim! Benim ifade ettigim duygular ikimizin cocukluguna dayandigi icin, orada ufak bir avantajim olabilir.
Aaah ask sen nelere kadirsin!!!!!!

Sevgili pilav, çok yorumlamasamda hep takipteyim aşkını anlatış şeklini. ve açıkçası öyle merak ediyorumki adonisi :) Çünkü öyle güzel anlatıyosunki. Yakında robot resim çizmeye başlıcam merakımdan, anlattıklarından yola çıkarak

haziran en onun robot resimlerini yillarca cizmeye calismistim, unutmayayim diye.
Tum vucudunu cizdim, yuzunu, asla cizemedim.
Hani kutsal varliklari tasvir etmekten kacinirlar ya dini kaynaklar.
Bana aynen o etki oldu.
Ama gunesin o saclara vurdugunda yansiyan rengi, agac yapraklarinin kirmizisinda aradim. Yerde gokte o rengi aradim.
Kapidan gireken o saclarin havalanisini, goz oyuklarinin karaltisini...
O havuzun yuzeyinden yapraklari suzgecle sessizce toplarken olusmus inanilmaz zarif atmosferi...
Bahcede abisiyle konusurken o uzun kolunu agaca sarisini...
Beni gormemis gibi yapip balkon kenarina arkasi donuk tuneyisini...
O "cool" dusunceli havasini hic ama hic unutamadim. Yasgunu videosunda o mimikleri bana o kadar asina geldi ki.. O guney siveli uzatmali gur sesi... hepsi o kadar O idiyki. Sanki bir seyi buzdolabina koymus o kadar sene bekletmis gibi.
Hepsinden haberi var artik.
Ikimizden biri olmeden ona bu hislerin bir kismini aktarabildigim icin cok mutluyum.
Soylediklerimi bir sunger gibi cekti icine. Kimbilir "cattik bir sertifikali deliye" diyordur.

Ona biraz benzeyen bir resim buldum. Kendisi eski bir Isvecli cocuk aktor, Björn Andrésen.
O yuzu genisletin, uzerine dunyada gorup gorebileceginizi en bicimli kucuk kalkik bir burun yerlestirin, bu aktorun burun ucu cok topak ve buyuk, saclari dalgali ve kizil yapip yuzune ciller serpistirin. Inanilmaz hulyali ve masum cekik mavi gozler ekleyin.

haziran iyi dileklerin icin tesekkur ederim.Ama ne yazik ki o guzelim cocuk gitmis, yerini sakali agarmis, goz altlari torbalanmis, mavisleri solmus, o ates saclari bulanik bir sariya donusmus, sakali yer yer agarmis buruk guluslu bir adam almis.

O gozlerde o kadar derin br huzun var ki, dokunsaniz aglayacak gibi bakiyor. Ben aciziyeti ve acimayi, dramayi sevmem, ama cocugu fena yipratmislar. Elleri nasil yipranmis, agir iscilikten kiris kiris olmus, derisi mesinlesmis... ama hala o kadar guzel ki bana gore. O minicik burnunu havaya kaldirarak duran profili bende kalp krizine sebep oluyor.

Neyse cesaretlendirmelerim ise yariyor simdilerde daha icten guluyor (guluyorsun ama huzun hissediyorum), kameraya boydan "alfa erkek" pozu veriyor (o uzun boylu erkeksiligini daha cok goster! demistim), ve bana gore hala o yeryuzunde yuruyen bir tanri... Zeus gibi bir adam.

Demek ki bilinçaltınızda o aşk gömülmüş tekrar onu görene kadar saklanmış...
Ayy ne güzellll..
Ama siz gitmeyin o gelsin...

Kizlar asik olmak icin ayrilmaniza gerek yok. Ama kendinizi arastirin, tanimaya calisin ve gelistirin. Esinizin de gelismesini cesaretlendirin, destek olun. Her zaman beraber olmak dogru degil. her insanin kendi mekani olmali, kendine ayiracagi zamani bol olmali ki karsisindaki insani degisik gozle gorebilsin. Hic bir insan mukemmel degildir ama onun mukemmel olmayan yanlarini bile cilginca sevebilirsiniz. Cunku onun sizde yarattigi his aslinda yuzeydeki guzellikten cok, size asina gelen veya sizin ulasamadiginiz iki cesit zit ozelliktir.
Eger esiniz televizyon karsisinda uyusup kaldiysa onu alin baska bir mekana goturun ve eskiden yapmak istediklerini ve yapamadiklarini sorun. Eminim pismanliklarla ve hasretlerle dolu bir profil cikacaktir karsiniza. Hayattan caydirilmis hevesi kirilmis adaminizi yonlendirin, bir kelebek gibi ucsun. Siz de ucarken onun guzelligini seyredin ve mutlu olun.

Ow kizlar ben bu insanlari cozmekte zorlaniyorum.
Yakin zamanda oglunun nikahsiz esinden ayrildigini yazmistim. Simdi kendine yeni bir kiz arkadas bulmus. Tek cocuklu cok genc bir dul kiz. Yahu dunyanin en ozgur iuleksinde insnalar nasil bu kadar musuz olabiliyor acaba. Kizin annesi babasi yok. Kocasi sanirim terk etmis. Bunlarin memlektinde her taraf babasiz cocuk dolu. Bu ne sorumsuzluk anlamiyorum. Ne aci bir sey! Kiz dunya guzeli ama yuzu gulmuyor. Zaten oglu da oyle mutsuz ve sorunlu biri, onun da iki cocugu var. Ben mutsuz ve oturusmamis insanlardan cok korkarim!

Sanirim Adonis Turkiye'deki nezih yasamini Amrika'da devam ettirememis, baba korumasi altindan cikinca Amerikan hayatinin acimasiz beklentileri ve insanlarin ucari sadakatsizligi ile yikilmis. Cok acidim adama cok. Ama ayni zamanda ikimizin ne kadar farkli sosyal cevrelerde oldugumuzu anladim. Kendisinin uber nezih ailesi (ablalari, teyzeleri, amcalari) olmasa icine dustugu redneck (comar) duzenin icinde eriyip gitmekte. Simdi gel desem buralara gelmez de, oraya gobeginden bagli. Hani onun icin degisiklik olur diyecegim ama vatanini canindan seven bir adam o. Bu isin olurlugu o kadar imkansiz ki arkadaslar. Belki bulusuruz bir gun ama, onun benden hoslansa bile bana yatirim yapacak bir durumu olacagini sanmiyorum. Benim de, o boyle bir sosyal cevrede oldugu surece, asla kabul gorecegimi sanmiyorum. Ablalari beni kabul eder ama, cocuklari... sanmiyorum. Cok ama cok bohemler bana gore.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…