Wow ona fena halde takildigim halde hala beni arkadasliktan silmedi.Yine de gonderecegim her yaziyi onceden dusunuyor, ve kendimi bir adim geriden izliyorum, yani isi laubalilige dokmemek ve guzel bir arkadasligi kaybetmemek icin.
Isin kotusu kendisinin "sunger" gibi herseyi icine cekmesinden dolayi donum noktasinin nerede oldugunu bilememek.
Kizlar problem ne biliyor musunuz? Erkekler cok gorsel bir beyine sahipler. Sevdigi tip olup olamamaktan cok, sevmedigi tip olmamak daha cok onemli. Bence bir erkegin kalbini %99 bu tur bir filtre yonetiyor. Eger sizde onun hosuna gitmeyen bir tek ozellik varsa bir cirpida silip atmasi isten degil. Ya da az da olsa bu nitelikler, samimiyeti ilerletmek imkansizlasabilir.
Su anda cevap vermeye deger birsey varsa, acil bir sey varsa veya cok buyuk bir tepki (gulmek) yaratmissa yazdiklarima cevap veriyor. Gerisi sunger. Gerisi bilinmeyen dipsiz kuyu.
Gerci olayi basindan takip edenler onda buyuk fiziksel degisiklikler tespit ettiler, bazilari kilo verdigini ve kendine daha iyi baktigini soyluyor. Ben de farkettim bunu. Hatta fotolarda kendisini daha cok gostermesini istedim. Ablalarinin benim varligimdan kesinlikle haberi var, ozellikle bir ablasi onu icine kapandigi adam magarasindan zorla cikarip tatile/etkinliklere goturuyor ve fotograflarini cekip onun duvarina ekliyor. Kesinlikle benim niyetimi sezmis halde. Beni ailesine kabul edip etmeyecegini bilemiyorum ama, kardesine es aradigindan eminim.
Bir de sunu soylemekte fayda var. Kadinlarin duygulari alti serit otoban, erkeklerinki cift yonlu patika. Onlarin duygularinin farkina varmasi cok uzun zaman alabiliyor. Eger anlik cekim yoksa (ki etrafinda anlik cekim yasayacagi dunya guzeli kadinlar dolu, her biri tas bebek gibi) bazi seylerin gelismesi cok uzun zaman alacagini dusunuyorum. Ama benim kullandigim ifadelerle ona kimsenin yaklasamacagindan eminim! Benim ifade ettigim duygular ikimizin cocukluguna dayandigi icin, orada ufak bir avantajim olabilir.
Aaah ask sen nelere kadirsin!!!!!!