- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
- Konu Sahibi Yinemipilav
-
ABD'nin dogu tarafinda.Bu adam Avustralya'da mı? Gerçekten çok merak ettim
Bence ölünesi bi aksanAvustralyali olsaydi bu kadar sevemezdim, amannn o aksan beni oldururdu!!!!!!
Yok simdi su anki dusuncelerim mi PMSten dolayi diye sorguladim kendimi, degil, onu kapip gelme ihtimalim cok dusuk ikimiz de maddi olarak negatifteyiz. Ayrica 190lik Viking gibi bir komandoyu nasil sirtlanip gelirim bilemiyorum!!PMS bunca yıl sürmez bence şansını zorla ve sevdiğin adamı kap gel
Hahahaha G'day mate yerine Hi Ya'll i tercih ederim! Guney sivesi fetisim var ....Bence ölünesi bi aksan
Yalniz Hz.Mevlana'nin yandigi ve küle döndüğü aşk; ilahi aşktır..Is hayatim cok kotu gidiyor. Yeni kontrat yok. Para bitmek uzere. Isler kesat!
Ama gun Mayis, bahar havasi iliklerime islemis ve BEN SIRILSIKLAM ASIGIM. Bu yasta.
Sanki hayatin zorluklari yetmiyormus gibi. Benden 5 saat dilimi otede, okyanusun oteki tarafinda yasayan bir ruhu seviyorum. Obsesif bir sekilde seviyorum, yok... tapiyorum. Ama nasil adim atacagimi, nereye goturecegimi bilemiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...izi-internette-buldunuz-ne-yaparsiniz.912166/
Yillar sonra en sonunda sosyal medyadan buldum ve konustuk. Ama nereye kadar? Benim onunla ilgili anilarini, kendi anilarimi nereye kadar anlatabilirim? Etrafi yamyam ve inanilmaz guzel kadinlarla dolu, her an birisi onu yuzukleyebilir cunku adam cok munis ve sevgi dolu yeni bosanmis bir aile babasi.
Simdilik yakalayabilecegim ortak noktalari yakalamak icin caba gosteriyorum ama yuzyuze gelmem cok zor. COK DERTLIYIM COK! Elbette yasimin getirdigi tecrubeyle bana bu obsesif ruh halinin zarar vermesine engel olacak onlemler aliyorum ama ASK bu !
Caglayanlar gibi akip gidecek bir sel bu. Gokyuzunde calan muzigin sesi bu. ASK bu, basimizin belasi bu, Mevlana'nin yandigi gibi yanacak kul olacagiz.
Lutfen! birisi bana o bileti alip onun kapisina dayanmamam icin engel olsun.
Lutfen ustume bir kova buzlu su dokun kendime geleyim.
Cunku buyuk hayal kirikligi ve maddi manevi zarara neden olacak bir cilginlik yapabilirim.
Bana aklinizi odunc verin! Lutfen!
Emin misiniz? Sems icin oldugunu biliyorum. Sems araciligiyla ilahi aski hissettigini. Sekli ne olursa olsun o da ask zaten. Fark etmiyor. Sevginin cesidi, cinsi, sekli yok ki. Etrafimizda akip duran bir duygu. Onu icimize cekmek ve baskalarina iletmek o kadar guzel bir sey ki. Bizim gibi fani bir avuc tozun yapabilecegi en guzel sey bunu hissetmek, hissettirmek.Yalniz Hz.Mevlana'nin yandigi ve küle döndüğü aşk; ilahi aşktır..
Neyse..
Son durum nedir?
Sems in kendisine degil, onda gordugu ilahi tecelliye aşıktır.. Sonuç olarak yine ilahi ask yani..Emin misiniz? Sems icin oldugunu biliyorum. Sems araciligiyla ilahi aski hissettigini. Sekli ne olursa olsun o da ask zaten. Fark etmiyor. Sevginin cesidi, cinsi, sekli yok ki. Etrafimizda akip duran bir duygu. Onu icimize cekmek ve baskalarina iletmek o kadar guzel bir sey ki. Bizim gibi fani bir avuc tozun yapabilecegi en guzel sey bunu hissetmek, hissettirmek.
bu mesaj nedir ya..Bu arada ailesinin ne kadar super nezih oldugunu soylemek isterim, cogu memur ve subay. Cogunun kirsal yerelerde cok guzel havuzlu evleri var, cocuklari piyano caliyor, at yetistitip binicilik ogetiyorlar cocuklarina. Gercekten dort dortluk saygideger insanlar. Ama bu iki biraderin cocuklari cok cok sorunlu! Yazik.
Ne demek istediniz anlayamadim?bu mesaj nedir ya..
Zaten platonik askin ilahi aska denk geldigi soylenmiyor mu? Bu hem filozoflarin hem de Rumi'nin gorus acisi degil mi ydi?Sems in kendisine degil, onda gordugu ilahu tecelliye aşıktır.. Sonuç olarak yine ilahi ask yani..
Sizde son durum nedir?
Su an kendi yasadiginizi 'ilahi aşk'la eşdeğer mi görüyorsunuz?Zaten platonik askin ilahi aska denk geldigi soylenmiyor mu? Bu hem filozoflarin hem de Rumi'nin gorus acisi degil mi ydi?
Hayir filozoflarin ve Rumi'nin gorusleri hakkinda konusuyorum. Bunu bir ustunluk yarismasi olarak algilanmamasini umarim, cunku onemli olan bizim gibi fanilerin su kisacik hayatta hissettikleri cok guclu duygular.Su an kendi yasadiginizi 'ilahi aşk'la eşdeğer mi görüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?