- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
- Konu Sahibi Yinemipilav
-
Evet son gelisme su: Facebook'a daha az giriyor, iki gune bir. Ya da gorunmez modda/beni karartarak girip cikiyor ama duvarinda ablalarinin yapistirdiklarindan baska aktivite yok. En son mesajimi gec okudugu icin ozur dilemisti. Galiba arkadas birine abayi yakti ve de cikiyor/geziyorlar.
Bu gun de bir mesaj yayinladi. Facebook arkadaslarim, mesajlariniza cevepa vermediysem facebook'a her gun girmedigimden dolayi, sizi dusunmedigimden degil, diye yazmis. Ustelik yazisinin yanina da "mutlu hissediyor" yazmis.
Anlasilan kadin hayranlari icin bir on uyari bu. Sanirim eger yeni bir iliskisi varsa bir aciklamada bulunacak.
Ya sabir.
Ablacım sen kitap yaz binler satsın bence[/QUOTE
ASLA! Boyle bir duygu uzerinde para yapmaya kalkan lanetlenir bundan emin olun cunku
COK OZEL BIR DUYGU
Allah yaşatmasın bana böyle duygu. Yakında el ele gezip mutlu olabileceğim insanlar varken neden uzaktan sevmekle yükümlü olup hikayevari cumlelerle olayi masallastirayim ki. Allah vermesin
Iste ask o yuzden SEVMEKTEN KORKMAYANLARA gelir, herseye boyun egip hayati yasamaktan korkanlara degil, hissetmekten, ogrenmekten ve bir insani gercek, kendine ozgu ve durust bir sekilde sevmekten korkmayanlara.
Eger hissettiklerim beni hikayevari dediginiz bir dunyaya goturduyse oyledir! Ama hikayeyi kim yaziyor? BEN!!!
Evet hayal gucum genistir ve o hayal gucunu kullanarak nereye varacagimi da bilmiyorum ama, o gucun verdigi duygularin getirdigi firtinayi ifede etmekte zorlaniyorum.
Aşık olmayım demedim ki aşk duygusunu da çok iyi bilirim. Ben karşılıksız aşkın gereksiz olduğunu ve olayı çok dramatize ettiğinizi düşünüyorum. Gerçek dünyaya bakarsak emin olun adamın umrunda bile değildir. Ve hem sizin aşık olup hem de size aşık olacak insanlar varken bir hayal peşine aşk diye koşmak mantıklı değil bence. her şey karşılıklıyken güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?