Uzaktan sevmekle hukumlu

Sagolsun burokrasi ve bizans oyunlari, calisma dunyasi kotuye gitmekte devam.
Bu aralar daha az siklikta mesaj atiyorum. En son ablasinin duvarina koydugu fotoyu arkaplan yaptigimi, kendisinin ne kadar cekici oldugunu soylemistim. Sanirim beni "himayesi" altina aldi, beni kolluyor, mesajlarimdan onun goruslerine uygun olanlari begeniyor ama tik yok. Olmasini da istemiyorum. Sahnedeyim, projektorler uzerimde. Her attigim adim izleniyor. Beni iyice tanimasini istiyorum. Aklinda olmak istiyorum. Onu dusunen birisinin burada oldugunu. Hani o karamsar bosluga dustugunde aklina gelip yuzune bir tebessum yayilmasini istiyorum. Sonucta ikimiz de adim atmayacagiz ama olsun! Onun zihninin kosesinde olabilmek bile mucize otesi bir sey ve bunun icin her gun sukrediyorum.

Ama o kirlasmis sakalin icine parmaklarimi daldirip cilli tombis yanaklara gunes kremi surmeyi o kadar cok istiyorum ki. ardindan da benim pahali gozalti kreminden o beyazlasmis torbalara pit pit uygulamayi. Ona sari kart yolladim guneste korunmuyorsun diye. O beyaz tenin ne kadar buyuk tehlikeye maruz kaldigini bilmiyor sanirim.

Evet son gelisme su: Facebook'a daha az giriyor, iki gune bir. Ya da gorunmez modda/beni karartarak girip cikiyor ama duvarinda ablalarinin yapistirdiklarindan baska aktivite yok. En son mesajimi gec okudugu icin ozur dilemisti. Galiba arkadas birine abayi yakti ve de cikiyor/geziyorlar.

Bu gun de bir mesaj yayinladi. Facebook arkadaslarim, mesajlariniza cevepa vermediysem facebook'a her gun girmedigimden dolayi, sizi dusunmedigimden degil, diye yazmis. Ustelik yazisinin yanina da "mutlu hissediyor" yazmis.

Anlasilan kadin hayranlari icin bir on uyari bu. Sanirim eger yeni bir iliskisi varsa bir aciklamada bulunacak.

Ya sabir.

Son düzenleme:

Öyle bile olsa en azından adım attınız.
İçinizde bununla ilgili bir pişmanlık kalmayacak.

Yapacak fazla bir sey yoktu. Elverdigimce kendimi tanitmaya calistim. Cok hos karsiliklar verdi ama, seyrek karsiliklar ve benimle cok da ilgilenmedi diyebilirim. Sanirim yuz yuze gelmeden hic bir sey olamazdi o da artik olmayack gorunuyor. Kesin konusmayayim, daha gecen gun ona yaptigim komplimanlara karsilik verdiginden emindim!

Bemce ablalari buna bir kiz ayarladilar ve sansini deniyor simdi. Dugunde kadinlarin onu nasil suzdugunu anlatmama gerek yok. Kilolu da olsa cok gorkemli bir adam ve eninde sonunda birisi onu kapacakti.

AW SU AND MESAJ GELDI INANAMAZSINIZ

ve ben cildiriyorum. Konserdeymis. En sevdigim country sarkicisinin konserinde! !!!!!!!!
Kiminle gittigini de biliyorum simdi. Komsulariyla (evli cift). Ama yaninda kim var baska, bilemeyiz!
Bira zonce en sevdigim sarkilari siraladim, benim cok buyuk bir fan oldugumu ogrenince " senin icin sarki soyleyecegim! "demez mi!

Ablaniz sevinc komasinda su anda !!!!!!!!!!!

Allah yaşatmasın bana böyle duygu. Yakında el ele gezip mutlu olabileceğim insanlar varken neden uzaktan sevmekle yükümlü olup hikayevari cumlelerle olayi masallastirayim ki. Allah vermesin

Allah yaşatmasın bana böyle duygu. Yakında el ele gezip mutlu olabileceğim insanlar varken neden uzaktan sevmekle yükümlü olup hikayevari cumlelerle olayi masallastirayim ki. Allah vermesin

Iste ask o yuzden SEVMEKTEN KORKMAYANLARA gelir, herseye boyun egip hayati yasamaktan korkanlara degil, hissetmekten, ogrenmekten ve bir insani gercek, kendine ozgu ve durust bir sekilde sevmekten korkmayanlara.

Eger hissettiklerim beni hikayevari dediginiz bir dunyaya goturduyse oyledir! Ama hikayeyi kim yaziyor? BEN!!!

Evet hayal gucum genistir ve o hayal gucunu kullanarak nereye varacagimi da bilmiyorum ama, o gucun verdigi duygularin getirdigi firtinayi ifede etmekte zorlaniyorum.

Aşık olmayım demedim ki aşk duygusunu da çok iyi bilirim. Ben karşılıksız aşkın gereksiz olduğunu ve olayı çok dramatize ettiğinizi düşünüyorum. Gerçek dünyaya bakarsak emin olun adamın umrunda bile değildir. Ve hem sizin aşık olup hem de size aşık olacak insanlar varken bir hayal peşine aşk diye koşmak mantıklı değil bence. her şey karşılıklıyken güzel.

[QUOTE="Yinemipilav, post: 47221902, member: 710610"]Iste ask o yuzden SEVMEKTEN KORKMAYANLARA gelir, herseye boyun egip hayati yasamaktan korkanlara degil, hissetmekten, ogrenmekten ve bir insani gercek, kendine ozgu ve durust bir sekilde sevmekten korkmayanlara.

Eger hissettiklerim beni hikayevari dediginiz bir dunyaya goturduyse oyledir! Ama hikayeyi kim yaziyor? BEN!!!

Evet hayal gucum genistir ve o hayal gucunu kullanarak nereye varacagimi da bilmiyorum ama, o gucun verdigi duygularin getirdigi firtinayi ifede etmekte zorlaniyorum.[/QUOTE]
İyi de aşkın gelebilmesi için illa karşılıksız mi olması gerekiyor . Bu cümlelerde anlattığınızi karşılıklı da yaşayabiliriz pekala.

Sadece ilk mesajını okudum. Çok benzerini ben yaşıyorum. "O" da uzaklarda. İngiltere'de yaşıyor. Babası Amerikalı annesi bir Türk. Böyle uzansan dokunamayacaksın gibi ama uzanmasan yüreğinde anlam veremediğin bir sızı. Çoğu zaman fiziksel bir acı gibi de algılanıyor. Günümün 6 saati onu düşünmekle geçiyor. Ben de düz sevgilerin salt mutluluğun insanı değilim. Bu işin sonu nereye varacak hiç bir fikrim yok. Kurduğum hayallere bazen öylesine kaptırıyorum ki kendimi gerçekleri anımsayınca suratına bir tokat çarpıyor. Her dinlediğin şarkı "O" her baktığın güzellik "O" olmuş bir yerden sonra. Belki de ulaşsan bu kadar güzel olmayacak bunun da korkusunu taşıyorum. Benim yaşadığım her şey fazla gurur ve korkudan ibaret.

Daisy hayatimiz zaten dram degil mi? Karsiliksiz ask hic mi yasamadiniz? Bundan daha guzel bir duygu olabilir mi? Evet celik gibi sinir ister ama sizi tasidigi yukseklikler Everest'ten de yukaridan ucmaniza neden olur. Boyle bir duyguyu mu hissetmek istersiniz yoksa "meh" bir duyguyu mu...

Adamin umuru benim umurumda degil bu arada! Ben tamamen bencil sebeplerle sevdim onu, ustelik ilk goruste de degil, birkac ay aldi. Rahmetli Abisi bundan kat kat yakisikliydi ama hersey ona isaret ediyordu, neden bilmiyorum! Galiba olayi ozel kilan da bu idi.

Insan asik oldugu kisinin kendisine asik olmasini nasil bekleyebilir, bunun olasiligi var mi gercekten? Iki tarafli ask cok ender rastlanan bir durumdur, genelde once bir taraf baslar, karsi taraf onun ruzgarina kapilir, bir sure ayni yonde seyrederler.
Mantik? Ask mantikli olur mu hic? Teessuf ederim sayin Daisy ;-)

Bazı üyelere şunu söylemek isterim ki aşk ulaşılmaza duyulur. Ancak sevgi karşılıklı bir olgu olabilir. Yaklaşımların çoğu yanlış. Adamın umurunda veya değil. Bu hikayenin asıl kahramanı zaten "adam" değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…