- 11 Haziran 2016
- 622
- 267
- 103
- 29
- Konu Sahibi Yinemipilav
-
Daisy hayatimiz zaten dram degil mi? Karsiliksiz ask hic mi yasamadiniz? Bundan daha guzel bir duygu olabilir mi? Evet celik gibi sinir ister ama sizi tasidigi yukseklikler Everest'ten de yukaridan ucmaniza neden olur. Boyle bir duyguyu mu hissetmek istersiniz yoksa "meh" bir duyguyu mu...
Adamin umuru benim umurumda degil bu arada! Ben tamamen bencil sebeplerle sevdim onu, ustelik ilk goruste de degil, birkac ay aldi. Rahmetli Abisi bundan kat kat yakisikliydi ama hersey ona isaret ediyordu, neden bilmiyorum! Galiba olayi ozel kilan da bu idi.
Insan asik oldugu kisinin kendisine asik olmasini nasil bekleyebilir, bunun olasiligi var mi gercekten? Iki tarafli ask cok ender rastlanan bir durumdur, genelde once bir taraf baslar, karsi taraf onun ruzgarina kapilir, bir sure ayni yonde seyrederler.
Mantik? Ask mantikli olur mu hic? Teessuf ederim sayin Daisy ;-)
Bazı üyelere şunu söylemek isterim ki aşk ulaşılmaza duyulur. Ancak sevgi karşılıklı bir olgu olabilir. Yaklaşımların çoğu yanlış. Adamın umurunda veya değil. Bu hikayenin asıl kahramanı zaten "adam" değil.
Öyleyse şunu bilmekisiniz ki ben 2 yıldır 2. Aşamadayım. Güçlü bir yapım var. Aşkımın peşinden gidemeyecek kadar korkak sonuçlarına katlanabilecek kadar güçlü. Üstesinden gelebilirim. Siz ne kadar güçlüsünüz buna karar verin.Sayin putereng, olayi 12 den tespit etmissiniz! ULASILAMAMAZLIK!
Ama sunu soyleyeyim, bu duygu o askin sadece 1. Bolumunu olusturmakta!
ikinci bolum, ulasilamaza (bir mucize sonucu, mesela tanri varsa ve siz acimissa hadi bir iyilik yapayim demisse) ulastiginizda yapacaklariniz onemli olan.
Ulasirsaniz ve karsidaki insan sevginize ACIK ise, sizi sahiplenme olasiligi olabilir.
KAPALI ise mumkun degil siz onu sahiplenemezsiniz.
2. Bolum, 1. Bolumun verdigi cilgin duygularin dizginlenmesi ve dogru sekilde kanalize edilmesidir.
Yani icinizdeki vahsi hayvani dizginleyeceksiniz, karsidakinin tepkisine gore karar alacasiniz!
Bu bolum COK ZOR size soyleyeyim.
Cok cok cok zor... imkansiza yakin.
Bazı üyelere şunu söylemek isterim ki aşk ulaşılmaza duyulur. Ancak sevgi karşılıklı bir olgu olabilir. Yaklaşımların çoğu yanlış. Adamın umurunda veya değil. Bu hikayenin asıl kahramanı zaten "adam" değil.
Erteliyoruz ve şimdilik bastırıyoruz. Bakalım zaman ne gösterecek...Duygu güzel ama ilerisinde yaşanacak hayalkırıklığı çok kötü.
İnsan bazen gerçekçi olmalıdır,yaşayacağı acıyı biraz olsun azaltmak için.
aşkın çok fazla çeşitleri var. Sen ulaşılmaz birine duymayı tercih ettin diye aşk neden ulaşılmaz olsun. Senin gözün kapalı her yer karanlık dedin diye bunu neden doğru sayalım. Herkesin kişisel fikridir. Ulaşılma umudu olmasa aşk da Olmaz zaten. Kişi Allaha peygambere bile ulaşacağını düşünerek ibadet etmiyor mu. İlk başta karşılıksız olabilir ama zamanla bu duygunun bitmesi lazım yoksa bence bir rahatsızlık bir hastalık oluyor. En azından dışarıdan öyle görünüyor.
Erteliyoruz ve şimdilik bastırıyoruz. Bakalım zaman ne gösterecek...
Bu açıdan hiç bakmamıştım aslında. Tavsiyenizi dikkate alacağımdan kuşkunuz olmasın. TeşekkürlerEger duygular cok gucluyse, kendinizi guclendirin ve bu duygularin sorumlulugunu ustlenebilecek bir olgunluga erismeye calisin. Yani Aski kisisel gelisim icin kullanin derim.
Erteliyoruz ve şimdilik bastırıyoruz. Bakalım zaman ne gösterecek...
Bir aşk anca bu kadar edebi anlatılır dı.. anladigim kadariyla olgun bir bayansın ve sevdiğin adam da boşanmış çocuklu bir adam olabilir ama o sana nasıl bir ilgi besliyor o önemli.. şimdi tutup ta bir den kapısına dayandin mi ne cevap verceksin sna pasta aldım bir likte yeriz dicek halin yok yani saçma olur o seni ne şekilde görüyor onu bilmek lazım
Ya bak suan ne hissettiğini bilemem ama anlattıklarına bakılırsa aşık olmuşsun biraz ne hissettiğini ogrenmeye çalış bir umut alırız san al bileti git mutlu olmanı isterim ve bir de bilmeni isterim aşk kapıya süpriz gelir ve ne zaman geldiğini bilmiyoruz belki de yaşaman gereken bir aşk ki yaşarsın umarım.. Bu arada aminAhahah gecenin bu vaktinde guldurdunuz, sizi de gulduren cok olsun!!
Aklima soktunuz pasta meselesini de... Ben dusunememistim!
Kendisi midesine cok duskun, ozellikle Turk yemeklerine bayiliyor, ama isin kotusu ben Turk yemekleri fazla bilmiyorum!
Sanirim ogrenmem lazim.
Olmazsa bir sise Turk Sarabi ve lokumla ile kapisinda beliririm, pastayi sonra yeriz.
Eger su anda bir bayanla degilse tabi.
Daha cozemedik durumu. En son bosta idi, aradan uc ay gecti. Uc ay Amerikan ozel hayatinda 300 yil olsa gerek.
Bu açıdan hiç bakmamıştım aslında. Tavsiyenizi dikkate alacağımdan kuşkunuz olmasın. Teşekkürler
Seni bilmeden aşktan bahsetmek aşkı bilmemektir, seni bilip de aşktan bahsetmek seni bilmemek!..Benzer bir durumu yaşadım.
Yani uzaktaki birini sevdim hatta bir aralar çok yüklüydü sürekli onu düşünüyordum.Sonra bunun çok salakça olduğunu fark etmeye başladım çünkü ben aslında onu tanımıyordum.Onun içini doldurmuştum görüntü oydu ama gerçekte öyle biri miydi acaba bilmiyorum.
Bir insanı gerçekten aranızda bir şeyler olmadan tanıyamıyorsunuz bence.Aranızdaki özel olmasa bile yine de yanınızda olunca halini tavrını görünce sevmek çok başka oluyor benim şahsi fikrim bu yönde.Bunun normal olduğunu düşünmüyorum sadece daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
Çünkü fark ettim ki aslında sevdiğimi düşündüğüm kişi belki de o kişi değildi.Belki ben bir sanrıyı sevdim kim bilebilir ?
Gerek yok böyle şeylere bana göre.Heyecansız bir insan değilim sadece sonunda üzülen olmak istemiyorum.Gerçekten tanımadığım biri için kendimi bitirmeme gerek yok.Bu hakkı gerçekten tanıyıp da sevdiğim biri için saklıyorum.
Düşüncelerinizle harika bir bayansınız. Tüm bunları bu gece düşünücem.Ben tesekkur ederim sayin muhendis bayan. Sakin ama sakin birakmayin pesini bu adamin. Adimlarinizi yavas ve emin olarak atar, asla aciz ve muhtac gorunmeden yanasirsaniz olayi lehine cevirme ihtimaliniz var. Sizin gibi zeki bir hanimefendi bu olayi planlayip kontrol altin aalabilir. Cognitive/ intuitive skill ne varsa kullanin ve adim adim ilerleyin, gucunuz, icinizde caglayan o duygulardan gelecektir. Herkese denk gelmez bu yuce duygular, kiymetini bilin ve askiniza (yani koku sizde olan bu duyguya) sahip cikin lutfen.
Benzer bir durumu yaşadım.
Yani uzaktaki birini sevdim hatta bir aralar çok yüklüydü sürekli onu düşünüyordum.Sonra bunun çok salakça olduğunu fark etmeye başladım çünkü ben aslında onu tanımıyordum.Onun içini doldurmuştum görüntü oydu ama gerçekte öyle biri miydi acaba bilmiyorum.
Bir insanı gerçekten aranızda bir şeyler olmadan tanıyamıyorsunuz bence.Aranızdaki özel olmasa bile yine de yanınızda olunca halini tavrını görünce sevmek çok başka oluyor benim şahsi fikrim bu yönde.Bunun normal olduğunu düşünmüyorum sadece daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
Çünkü fark ettim ki aslında sevdiğimi düşündüğüm kişi belki de o kişi değildi.Belki ben bir sanrıyı sevdim kim bilebilir ?
Gerek yok böyle şeylere bana göre.Heyecansız bir insan değilim sadece sonunda üzülen olmak istemiyorum.Gerçekten tanımadığım biri için kendimi bitirmeme gerek yok.Bu hakkı gerçekten tanıyıp da sevdiğim biri için saklıyorum.
Is hayatim cok kotu gidiyor. Yeni kontrat yok. Para bitmek uzere. Isler kesat!
Ama gun Mayis, bahar havasi iliklerime islemis ve BEN SIRILSIKLAM ASIGIM. Bu yasta.
Sanki hayatin zorluklari yetmiyormus gibi. Benden 5 saat dilimi otede, okyanusun oteki tarafinda yasayan bir ruhu seviyorum. Obsesif bir sekilde seviyorum, yok... tapiyorum. Ama nasil adim atacagimi, nereye goturecegimi bilemiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...izi-internette-buldunuz-ne-yaparsiniz.912166/
Yillar sonra en sonunda sosyal medyadan buldum ve konustuk. Ama nereye kadar? Benim onunla ilgili anilarini, kendi anilarimi nereye kadar anlatabilirim? Etrafi yamyam ve inanilmaz guzel kadinlarla dolu, her an birisi onu yuzukleyebilir cunku adam cok munis ve sevgi dolu yeni bosanmis bir aile babasi.
Simdilik yakalayabilecegim ortak noktalari yakalamak icin caba gosteriyorum ama yuzyuze gelmem cok zor. COK DERTLIYIM COK! Elbette yasimin getirdigi tecrubeyle bana bu obsesif ruh halinin zarar vermesine engel olacak onlemler aliyorum ama ASK bu !
Caglayanlar gibi akip gidecek bir sel bu. Gokyuzunde calan muzigin sesi bu. ASK bu, basimizin belasi bu, Mevlana'nin yandigi gibi yanacak kul olacagiz.
Lutfen! birisi bana o bileti alip onun kapisina dayanmamam icin engel olsun.
Lutfen ustume bir kova buzlu su dokun kendime geleyim.
Cunku buyuk hayal kirikligi ve maddi manevi zarara neden olacak bir cilginlik yapabilirim.
Bana aklinizi odunc verin! Lutfen!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?