Uzaktan sevmekle hukumlu

Arkadaşım daha önce biri yüzüklemis ve iyi birsey olmuş olsaydı bu adam inan boşanmazdi iyi adam karşındaki kişiyi de iyi etmek için uğraşır dıdinir yani top taca çıktı bile

Cok dogru. Adamin ne yapip da kadinini kacirdigini, hayatinin niye basina yikildigini bilmiyorum.. Ama tahmin ediyorum. Uzun sure izole ve evden uzak calisma hayati evliligini bozmus olabilir. Kendisi siddete meyilli olabilir. Bunun nedeni askeri hayatinda yasadiklari travmalar olabilir. Ama cevresindne cok buyuk destek aldigina gore ozellikle kotu bir insan degil, bilemeyiz elbette.

Siddete meyili varsa asil orada biter bu ruya. Cunku o adamlar asla iyilesmiyorlar.

Onu gördüğüm an aşkım bitti.
O yüzden yazık etmedim.
Yazık edecek bir durum yoktu.
Ne tipi ne de tavırları bana uygun değildi.
Değiştirmek için uğraşmaya değer biri olduğunu düşünmedim. Pişman değilim. Hem statüsü hem de maddi durumu çok iyiydi. Ama sevemedikten sonra hiçbir önemi yok bunların.

Butun gece konserden cektikleri fotolari yolladi, hangi zaman benim favori sarkilar soylenirse aninda rapor etti, benim icn!
Video klipler atti, tam bir gazeteci gibi, sabaha kadar uykusuz kaldim. Bes saat farki cok fena.
Sonra konser sonrasi uzun uzun konustuk. Gidecegi diger konserleri siraladi. Cok mutlu oldum.
Cok tatli gulumseyen bir resmini de beraber olduklari gruptan birisi konser oncesi cekip duvarina eklemis.
Kendine bakim yapmis, sac sakal toparlanmis, gozlerinin ici nasil guluyor oyle!

Onceki gordugun adam cok mu degismisti? Benim adamin delikanlilik haliyle alakasi kalmmais, yasindan cok daha buyuk gosteriyor ama su anki resmine bakinca bile panik atak yasiyorum kalbim midem harakete geciyor tum vucuduma elektrikler yayiliyor tombise bakinca.

Gencliginde en yakin bir metre yanindaydim, su anki halini bilemem tabi. Beni gordugunde de onun benden etkileneceginden supheliyim zaten. Sadece su anki FB resimlerimden biliyor beni.

Ben ve o iki ayri gezegenin insaniyiz. Ama kesisen bazi noktalarimiz var.
Birincisi Turkiye ile ilgili her sey.
Galiba beni en cok etkileyen sey de bu.
Ailemin diger uyeleri TCde yasayan Avrupalilarla evlendiler, sonuc cok iyi degildi ama bir arada kalmayi basardilar.
Acaba uluslarasi iliskieride basari faktoru partnerden birinin, digerinin ulkesine olan asinaligi mi onemli.

Hayır değişmemişti. Aynıydı. Ama benim kafamdaki profil ve onu uzaktan görüp değerlendirmem sonucu yanılgıya düşmemle beraber tüm cazibesi bitti.
Bir adamla karşı karşıya oturmakla uzaktan yani dediğin gibi 1 metre ya da yarım metre öteden görmek kesinlikle aynı değil.
Bunu birçok kez tecrübe ettim. Karşına alıp bakacaksın gözlerine. O an önemli. Her şey o zaman değişiyor.
Ben de fotolarına durup bakardım mesela ama fotoğraf kıstas değil. Karşılaşınca hissedilenler tamamen farklı olabilir.

Elbette karsimiza alip bakacagiz gozlerinin icine, hersey de orada belli olacak zaten de, aramizda 6000 kmden biraz zor oluyor iste.
Zaten burada secim benim degil onun elinde. Gormeyi isteyen taraf benim cunku. Suc bende.

Saskinim.
Bu uye ve boyle bi konu?
Mantiga noldu?
Baya leyla olmussun sen.
Hala saskinim.

Kesinlikle biletini al ve git . Gidersen en kötü maddi açıdan sıkıntıya gireceksin ama gitmezsen içinde hep soru işareti olacak hep acabalarin olacak

Ne alaka? Beni sentetik beyin mi zannettiniz. Nasil bir imaj yaratmisim ben OMG

Aynende oyle sandim. Tek degilim; bknz.

Neyse ki benim içimden geçenleri yazan biri daha olmuş.

Aynı şaşkınlığı ben de paylaşıyorum.

"Oncelikle beni bu yolda yanliz birakmadigin icin tesekkuru bi minnet bilirim.." repligiyle konuya giresim var.
Bende acaba sadece benmiyim diye dusunmedim degil.

sapsik58

Kisisel gorusunuzu ifade ederken neden bu kadar tereddut edip yandas ariyorsunuz ben de ona sasiriyorum. Korkmayin ozgur ifadeden.

Olay benim nasil birisi oldugumdan cok, siz ve benzeri dusunenlerin nasil onyargilara sahip olduguyla alakali.

Farkli deneyimler gorus acisini dramatik sekilde degistirebiliyor.

Şu konuyu takip etmeden duramıyorum. Sayın kk üyeleri lütfen saçmalamayın lütfen. Kaçınız konu sahibi hanım kadar cesur, hanginiz böyle kutsal bir duyguya mensupsunuz? Saygı duyun lütfen. Hiç bir kadının beyni ya da kalbi sentetik değildir. Çok şanslısınız ki böyle kutsal bir duygunun harika bir teşbih sanatıyla bütünleşmesine tanıklık ediyorsunuz. Ben hayranlıkla 3-5 kere okudum. Saygı gerek biraz da anlayış.

Sentetiklik, saygısızlık değil ki.

Sadece konu sahibinin bende bıraktığı izlenimlerden ötürü böyle bir şey yaşayacağını hiç düşünmezdim o kadar.

Ve siz niye hemen "kaçınız konu sahibi kadar..." diye başlıyorsunuz? Kimin ne yaşadığını nereden biliyorsunuz?

Ozgur ifade.. .Insan dusundugunu soyleyebilmeli. Ben soylediklerim icin saygi / teyit aramiyorum ki... Insanlarin karsit dusuncelerini duymak benim icin cok onemli. Herkesin deneyimi, duygulari, kimyasi, bakis acilari farkli, bunu bastan kabul edelim.
O yuzden bir satirla gecistireceginize neden oyle dusundugunuzu anlatabilseniz bize de ufkumuz genislese. Ciddi soyluyorum.

Son düzenleme:
Sentetik sozunu "Sentetik Beyin" kapsaminda ben kullandim, nereye getirmissiniz.
Artificial Intelligence yani- AI.
Belki duymussuznuzdur, sentetik beyin Benjamin'i.
Bir Neural Network (Benjamin)e yuzlerce film senaryosu, email girdisi yapmislar ve bir film senaryosu yazmasini istemisler.
Sonuc: Sunspring adinda bir kurgu bilim filmi. Benjamin ciktisini aktorler oynamis ve internette ararsaniz bulursunuz.

Yani ben Senteteik beyin urunu bir senaryo sunmuyorum demek istemistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…