- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
- Konu Sahibi Yinemipilav
-
Arkadaşım daha önce biri yüzüklemis ve iyi birsey olmuş olsaydı bu adam inan boşanmazdi iyi adam karşındaki kişiyi de iyi etmek için uğraşır dıdinir yani top taca çıktı bile
VivaLaJuicy demis
Ben iki durumu da yaşadığım için kıyaslayabiliyorum. Ve net görüyorum çoğu şeyi. Hayırlısı olsun.
Tesekkurler. Ben o duraklardan defalarca gectim, yasim sizden buyuk. Ben de net goruyorum her seyi. Bir cozulme noktasindayim. Su anda uzaktan bir balonu yasamak bana daha iyi geliyor. Karsimda herhangi bir erkek degil aile sorumlulugunu ogrenmis bir aile babasi var. Ben ise yaramaz bir cocuk gibiyim onun karsisinda. Beni zaptedecek bir enerji lazim. Su anda bir iliskinin sorumlulugunu alamayacagimi dusunuyorum. Olgun olamamaktan degil. Gucum yetmediginden. Eger o ilgilenirse bir hareket olusmadan hic bir sey yapmayacagim. Muhtemelen de boyle gidecek.
Ama birinci askiniza cok yazik etmissiniz! kisiligi uymasa bile genetik yapsini begenmissiniz. Koku durumu disinda bazi seyler uymus, ama koku dediginzi gibi onemlidir . Biz kadinalrin koku duygusu evrimsel bir mucizedir. Laboratuarlarin desifre edemeycegi genetik ozellikleri birkac saniyede analiz etme yetenegine sahibiz. Koku olmuyorsa elbette bir seyler ters gitmisiti.
Ama Ona sans verecektiniz. Cunku sizin askiniz karsidakini cok etkilemis ama bu firsati degerlendirememissiniz.Acemiliginize denk gelmis. Cunku o duygulari onunla detayli paylassaydiniz sizin icin davranis ve gorunusunde degisiklikler yapardi. Karsi cinsten gelen soylemler onlari cok etkiliyor. Gencken kizlar bunu beceremiyor cunku bir sure guvensizlikler var icinde. Cunku kizlar yetisirken kafamiza cok kiymetli oldugumuz ve en iyi, en yakisikli, en statu sahibi ve mumkunse geliri iyi olan bir erkege gonul verme fikri yerlestiriliyor. Sectigimiz adamlar konusunda her an muhis tereddutler icinde oluyoruz ve icgudulerimizi dinletmeyen sosyo ekonomik engeller cikiyor.
Halbuki ic gudunuz her zaman en dogrusunu bilir cunku, milyonlarca yillik evrimin sonucu o oradadir! Yasamadan bilemezdiniz o askin nereye gidecegini.
Soylemek istediklerim su:
Yasasin tatli ozgurluk!!!
No more runnin' down the wrong road
Dancin' to a different drum
Can't you see what's goin' on
Deep inside your heart?
Always searchin' for the real thing
Livin' like it's far away
Just leave all the madness in yesterday
You're holdin' the key when you believe it
Onu gördüğüm an aşkım bitti.
O yüzden yazık etmedim.
Yazık edecek bir durum yoktu.
Ne tipi ne de tavırları bana uygun değildi.
Değiştirmek için uğraşmaya değer biri olduğunu düşünmedim. Pişman değilim. Hem statüsü hem de maddi durumu çok iyiydi. Ama sevemedikten sonra hiçbir önemi yok bunların.
Onceki gordugun adam cok mu degismisti? Benim adamin delikanlilik haliyle alakasi kalmmais, yasindan cok daha buyuk gosteriyor ama su anki resmine bakinca bile panik atak yasiyorum kalbim midem harakete geciyor tum vucuduma elektrikler yayiliyor tombise bakinca.
Gencliginde en yakin bir metre yanindaydim, su anki halini bilemem tabi. Beni gordugunde de onun benden etkileneceginden supheliyim zaten. Sadece su anki FB resimlerimden biliyor beni.
Elbette karsimiza alip bakacagiz gozlerinin icine, hersey de orada belli olacak zaten de, aramizda 6000 kmden biraz zor oluyor iste.Hayır değişmemişti. Aynıydı. Ama benim kafamdaki profil ve onu uzaktan görüp değerlendirmem sonucu yanılgıya düşmemle beraber tüm cazibesi bitti.
Bir adamla karşı karşıya oturmakla uzaktan yani dediğin gibi 1 metre ya da yarım metre öteden görmek kesinlikle aynı değil.
Bunu birçok kez tecrübe ettim. Karşına alıp bakacaksın gözlerine. O an önemli. Her şey o zaman değişiyor.
Ben de fotolarına durup bakardım mesela ama fotoğraf kıstas değil. Karşılaşınca hissedilenler tamamen farklı olabilir.
Saskinim.
Bu uye ve boyle bi konu?
Mantiga noldu?
Baya leyla olmussun sen.
Hala saskinim.
Neyse ki benim içimden geçenleri yazan biri daha olmuş.Saskinim.
Bu uye ve boyle bi konu?
Mantiga noldu?
Baya leyla olmussun sen.
Hala saskinim.
Is hayatim cok kotu gidiyor. Yeni kontrat yok. Para bitmek uzere. Isler kesat!
Ama gun Mayis, bahar havasi iliklerime islemis ve BEN SIRILSIKLAM ASIGIM. Bu yasta.
Sanki hayatin zorluklari yetmiyormus gibi. Benden 5 saat dilimi otede, okyanusun oteki tarafinda yasayan bir ruhu seviyorum. Obsesif bir sekilde seviyorum, yok... tapiyorum. Ama nasil adim atacagimi, nereye goturecegimi bilemiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...izi-internette-buldunuz-ne-yaparsiniz.912166/
Yillar sonra en sonunda sosyal medyadan buldum ve konustuk. Ama nereye kadar? Benim onunla ilgili anilarini, kendi anilarimi nereye kadar anlatabilirim? Etrafi yamyam ve inanilmaz guzel kadinlarla dolu, her an birisi onu yuzukleyebilir cunku adam cok munis ve sevgi dolu yeni bosanmis bir aile babasi.
Simdilik yakalayabilecegim ortak noktalari yakalamak icin caba gosteriyorum ama yuzyuze gelmem cok zor. COK DERTLIYIM COK! Elbette yasimin getirdigi tecrubeyle bana bu obsesif ruh halinin zarar vermesine engel olacak onlemler aliyorum ama ASK bu !
Caglayanlar gibi akip gidecek bir sel bu. Gokyuzunde calan muzigin sesi bu. ASK bu, basimizin belasi bu, Mevlana'nin yandigi gibi yanacak kul olacagiz.
Lutfen! birisi bana o bileti alip onun kapisina dayanmamam icin engel olsun.
Lutfen ustume bir kova buzlu su dokun kendime geleyim.
Cunku buyuk hayal kirikligi ve maddi manevi zarara neden olacak bir cilginlik yapabilirim.
Bana aklinizi odunc verin! Lutfen!
Sen değil, çok istiyorsa o gelmeli... İlk adımı o atmalı...
Sen hangi devirde kaldiysan o devirde...Hangi devirde kaldin ablacim. Adam askimdan ölüyorum demiyo ki kadın ölüyor
Ne alaka? Beni sentetik beyin mi zannettiniz. Nasil bir imaj yaratmisim ben OMG
Neyse ki benim içimden geçenleri yazan biri daha olmuş.
Aynı şaşkınlığı ben de paylaşıyorum.
Sentetiklik, saygısızlık değil ki.Şu konuyu takip etmeden duramıyorum. Sayın kk üyeleri lütfen saçmalamayın lütfen. Kaçınız konu sahibi hanım kadar cesur, hanginiz böyle kutsal bir duyguya mensupsunuz? Saygı duyun lütfen. Hiç bir kadının beyni ya da kalbi sentetik değildir. Çok şanslısınız ki böyle kutsal bir duygunun harika bir teşbih sanatıyla bütünleşmesine tanıklık ediyorsunuz. Ben hayranlıkla 3-5 kere okudum. Saygı gerek biraz da anlayış.
Sentetik sozunu "Sentetik Beyin" kapsaminda ben kullandim, nereye getirmissiniz.Sentetiklik, saygısızlık değil ki.
Sadece konu sahibinin bende bıraktığı izlenimlerden ötürü böyle bir şey yaşayacağını hiç düşünmezdim o kadar.
Ve siz niye hemen "kaçınız konu sahibi kadar..." diye başlıyorsunuz? Kimin ne yaşadığını nereden biliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?