- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
- Konu Sahibi Yinemipilav
-
O geceyi mide kramplarıyla dua ederek geçirmiştim, amaçlarına ulaşamasınlar diye. Sonra hep yakın zamanda boşandığım eşimi düşündüm benden defalarca helallik istemişti ama etmemiştim, dedim ya savaş çıkarsa birbirimizi bir daha göremezsek? Acaba arasam mı hakkımı helal ediyorum, ben aslında seni hala çok seviyorum diye. Sonra dedim aman mihail saçmalama. Aramadım da hakkımı da hala helal etmiyorumMemleketimizin icinde bulundugu durumu dusunerek yazmaktan cekindim ama suna inaniyorum ki yaralarimizi ancak birbirimize sarilarak iyilestirebiliriz. Sevgi ve aski zihnimize yerlestirirsek kotulukler bizi ele geciremez.
Bu yaziyi okuyan insnalara sesleniyorum. Lutfen sevdiklerinize sicak sicak sarilin ve kemiklerini kiracak gibi tutun ve opun onlari. Onlari cok sevdiginizi onlar olmadan yasayamayacaginizi soyleyin. Gozlerinin icine baka baka soyleyin.
Hadi bakayim!
Memleketimizin icinde bulundugu durumu dusunerek yazmaktan cekindim ama suna inaniyorum ki yaralarimizi ancak birbirimize sarilarak iyilestirebiliriz. Sevgi ve aski zihnimize yerlestirirsek kotulukler bizi ele geciremez.
Bu yaziyi okuyan insnalara sesleniyorum. Lutfen sevdiklerinize sicak sicak sarilin ve kemiklerini kiracak gibi tutun ve opun onlari. Onlari cok sevdiginizi onlar olmadan yasayamayacaginizi soyleyin. Gozlerinin icine baka baka soyleyin.
Hadi bakayim!
O geceyi mide kramplarıyla dua ederek geçirmiştim, amaçlarına ulaşamasınlar diye. Sonra hep yakın zamanda boşandığım eşimi düşündüm benden defalarca helallik istemişti ama etmemiştim, dedim ya savaş çıkarsa birbirimizi bir daha göremezsek? Acaba arasam mı hakkımı helal ediyorum, ben aslında seni hala çok seviyorum diye. Sonra dedim aman mihail saçmalama. Aramadım da hakkımı da hala helal etmiyorum
Bende durumlar böyle.
Böyle şeyleri çok duygusal anlarda yapmamak lazım, ben de arasaydım işler sarpa saracaktı eminim sonra ayıkla pirincin taşınıHak helal etmeme boyutunu bilemem sonuçta evlilik özel bir konu ama ben de çok duygusal ve ölümden korktuğum anlarda bir kaç kişiyi arayıp sonradan çok pişman oldum. En son AHL patlamasında mesela bana güzel kazıklar atmış kuzenimi arıyordum az kalsın ama annesini aramakla yetindim. Keşke onu da yapmasaydım.
Sabah sabah ağlatmasak mı ? Kırk yılda bir özenerek çektiğim eye linerım akıyor
Cumartesi gecesi çok kötü geçti, ne olduğunu anlayamadık bir yandan jetler, bir yandan dezenformasyon haberler... Öhm siyasete girmeden kenardan kenardan devam edelim. Sonra camlar basınçtan patlayabilir uyarısı geldi bir yandan çocuklarımı diğer yandan eşimi düşündüm. Onları nasıl koruyabileceğimi düşündüm sabahı ettim. Böyle kötü şeyler yaşamadan anlayamıyor muyuz acaba hayatın kıymetini ? İlla bir musibet mi lazım ?
Ama ben her zaman sevdiğimi söylüyorum bunu sevdiğim kimseden saklamam belki de tel tesellim budur.
Sizin duruma gelince de belki de bunu hoş bir sanal arkadaşlık olarak görüyordur karşı taraf ? Aranızdaki mesafeler de düşünülünce belki bir teselli, eski günlere dair bir hatıra, bir hoşluk olarak görüyordur sizi. Böyle olursa tepkiniz ne olur düşündünüz mü ?
Evet hos bir sanal arkadaslik olarak goruyor bundan eminim, ama su anda sanal olmayan, kendisine deger veren fazla kadin arkadasi da yok gibi! Ablalari onu zorla evinden cikarip aktivitelere goturuyorlardi. Ben ona pozitif telkinlere baslayinca adama bir sey oldu, cicek gibi acildi, artik bazen arkadaslariyla, bazen tek basina konserlere gitmeye basladi. Ben cok mutluyum mesaji atiyor. Ama gorunurde "saglam" bir hanim arkadasi yok. Belki de adamcagizin tek ihtiyaci uzaktan da olsa bir kadinin ona hos sozler soyleyip kendine gelmesini saglamasiydi. Ya da kotu aliskanlikara sardi bu adam, iciyor, bir sey istismar ediyor, bilemiyorum. Meslegi dikkat gerektirdigi icin o konuda korur diye dusunuyorum belki yaniliyorum. Tabi ben burada tipik "kurtarici kadin" sendromundan son derece tiksinirim ama soylediklerimin hepsi samimi ve seven gozlerden gelen sozlerdi. Umarim bu sanal arkadasligimiz bozulmaz, cunku bir Turk ve Avrupali olarak onlarin kulturu bize nasil uzak anlatamam, yanilmalar olacaktir elbette.
En son yukledigi konser sarkisinin sozlerini okuyunca sok oldum. Live klibin sonunu yuklemis: "Sen acilarimi iyilestiren ellersin, sen kusurlarimdan kurtaran iyiliksin, sen benlik bir kilisesin, kutsalsin". Clibin video versiyonunda okyanus kenarinda birbirini dusunen bir cift var, ayri ayri dolasan, birbirlerinin mesajini okuyan.
Amanin hakikaten cok uyuyor ve simdi anladim o klibin nereden ilham aldigini! Tesekkurler bilgi icin.Şarkıyı ve klibi duyunca direkt Jason Mraz- Lucky geldi aklıma. I'm lucky love with my best firend :) Ama country diyorsunuz amca orta yaş diyorsunuz bambaşka bir konserdir :)
Amanin hakikaten cok uyuyor ve simdi anladim o klibin nereden ilham aldigini! Tesekkurler bilgi icin.
Lucky klipte sahislarin iliskisi ilerlemis ve sukran modundalar, cok da aci cekiyor veya cekingen gibi degiller, Avrupai bir "doymusluk" var .
Aska doymusluk, taraflarin bir stasis'e girmeleriyle, yani su anki durumlarindan cok memnun olmalariyla alakali. Bu cift uzaklar ama kavusamamisligin o endiseli bekleyisini goremiyorum, endise yok, stres yok, yerlesmis bir iliskiye sukran var ama, sozleri biraz cantada keklik sendromu yasiyor.Bu adamın sesini çok severim dinlendirici bir havası var. Hem ilahiYinemipilav hiç aşka doyulur mu ?
İçinde artık kliplerinde yer almaya başladığı bir konu BDV'de kalamazdı maalesef, ayrıca 46 sayfaya ulaşmış konunuzun birkaç siyasi içerikten pat diye kapanmasını istemiyorsanız sizden ve yorum yapanlardan rica ediyorum konunun özünden uzaklaşmayın, son günlerde yaşanan olaylardan bahsederek içeriğe siyaset karıştırmayın.Bu arada konu tasinmis, halbuki BDVde cozum ariyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?