- 23 Mart 2013
- 1.075
- 258
- 123
- 27
- Konu Sahibi WomanAndProud
-
Merhaba teşekkürler :)Kendi adıma bu tarz insanlardan hoşlanmadığım gibi çok uzatırlarsa bu kendini övme durumunu mimikle de olsa bozuyorum... Vakit ayırmıyorsa görüşmek istemiyorsa görüşme canım sen de :) bulunmaz hint kumaşı değil ya? Elbette keyifli vakit geçireceğin birileriyle tanışırsın. Şart değil varlığı
Heh aynen! Aklıma gelmeyen kelime bu işte :) Bir de alttan alttan yapıyor, mesela örnek veriyorum ''ya bana komşu geldi ne kadar beyazsın dedi ama ben esmer olmak istiyorum ühühü'' falan diye. Sürekli eliyle göbeğinin fotoğrafını çekip atıyor arada ne kadar ton farkı var diye aslında demek istediği = ben gördüğünden çok daha beyazım. Hayır beyaz tenlilere para mı veriyorlar anlamıyorum ki.bence kıskançlıkta değil, size hava atıyor hani bazı insanlar vardır ya kendini üstün görürde üstün görmediklerine basar havayı öyle bişey
Surekli komplekse giren biri nasil yakin arkadasiniz olabilir ki sizinle gorusmuyormus bile. Bi daha teklif etmeyin kendinizi geri cekin. Anlattiklarina normalde karsilik vermiyorsaniz. Bidahakine deneyin bakalim onun gibi cevaplar verip onu bastirinbakalim napcak
Merhaba teşekkürler :)
Ben zaten kendini övmesini artık takmıyorum, sadece bazen gına geliyor. Benim sahip olduğum özellikleri yerip kendini övmesi asıl sorunum. Buna da aslında çocukça denilebilecek bir yöntem buldum :)
Konu şu ki ben gerçekten emin olamıyorum benim anladığım gibi bir durum var mı yoksa ben kafamda mı kuruyorum bunları. Gerçekten emin olsam zaten iletişimimi keserim, ama dediğim gibi emin olamıyorum :/
Canım neden en yakın arkadaşınla ilgili yok yere kendi kendini kurasın ki? Seni yerip kendini övüyorsa ve ekiyorsa sürekli mesafe koy sen de bi gözlemle . Bakalım arayıp soruyor mu aradığında üslubu nasıl ? Ya da ne bileyim seni özlediği için mi kendini övmek için mi arıyor?
Mantıklı aslında, uzun süredir görüşemedik yine mesaj atıyo sürekli özledim buluşalım falan diye. Sadece bir gün müsaitmiş ama sonraki2 hafta bir arkdaşında diğer iki hafta da bir arkadaşında kalacak. Zaten 1 aya okul açılıyor. Bu yazı beraber geçirecektik planlamıştık bana gelince işi var ama bana sürekli şikayet ettiği arkadaşlarıyla gezip tozuyor.
Ben de düşündüm bunu ama yok ya değildirEmin ol seni de onlara şikayet ediyordur cesur olmaktan çekinme canım. Sakince sen aslında pek de sevmezsin x'i ama bu ara iyi anlaşıyorsunuz sanki. Ama ben böyle olacağını tahmin etmiştim bence aynı kafadansınız diyebilirsin
Ben de düşündüm bunu ama yok ya değildir
Bir kere söyledim, kızı öyle bir anlatıyor ki psikipat, deli, sorunlu gibi, ben de dedim bu kadar manyak biriyle niye takılıyorsun, hemen savunmaya geçti ama biz çok yakınız üniye beraber başladık beraber büyüdük gibi falan filan. Ben de sustum sonra ne diyeyim
Canım kusura bakma ama biraz dengesiz bu kız
zaten ona sorsak beyaz olmayı istemiyo esmer olmayı istiyo ama alttan alttan övünüyor, ekşideki beyaz ten başlığı gibi oldu :)Beyazım diye hava attığında, internette bi söz okudum komik geldi diye şu sözü paylaş;
Kahve karadır beyler içer
Kar beyazdır itler s.çar
diye. Sonra tahminimce beyazlığıyla övünmez.
bu o kadar değil ama egoistlikte baya ileri seviyede. Ben de sinir oluyorum artık.Benımde senın arkadasın gıbı arkadasım var, yanı bazen oyle bunalıyorum kı yanında ınsan bıraz olsun mutavazı olmaz mı konuslarda asla bız kullanmaz, hep ben guzelım ben şöyleyım mesela bırseyı beraber basarırdık bız basardık demezdı ben derdı o yuzden ne sevgılısı var dogru duzgun cunku kımse cekemez ınsanlarıda asagılıyor ne de arkadasları varsada ıkı ucu gecmez onlarda zıbıdı gıbı demem o kı gorusme samımı olma yada merhabamı merhaba artık oyle yapıyorum sahsen cunku ıcımden gelmıyor.
Mantıklı aslında, uzun süredir görüşemedik yine mesaj atıyo sürekli özledim buluşalım falan diye. Sadece bir gün müsaitmiş ama sonraki2 hafta bir arkdaşında diğer iki hafta da bir arkadaşında kalacak. Zaten 1 aya okul açılıyor. Bu yazı beraber geçirecektik planlamıştık bana gelince işi var ama bana sürekli şikayet ettiği arkadaşlarıyla gezip tozuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?