- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
Ne kadar surede uzattin canimewt 5parmak daha uzasın bırakıcam şu an belime 5 parmak kadar var :)
Eki Görüntüle 1487914 buda önceki hali(nasıl kıymışım saçlarıma :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar surede uzattin canimewt 5parmak daha uzasın bırakıcam şu an belime 5 parmak kadar var :)
Eki Görüntüle 1487914 buda önceki hali(nasıl kıymışım saçlarıma :)
Amanın senin başlığın varmış ben daha yeni görüyorumOooooo resimleri karsilastirinca bende yeni farkettim epey uzatmisim ya :)))))) masallah masallah
evet kuzum senide beklerim :) gerçi senin fazla ihtiyacın yok gibi :)Amanın senin başlığın varmış ben daha yeni görüyorum
Hızlı ve sağlıklı uzuyor canım, maşallah...
Ne kadar surede uzattin canim
Insallah canim cok emek veriyorum ve duzenli yapiyorum umarim karsiligini alirimwiseminpost: 40495609 .!.:şimdi gördüm mesajını 3 seneye yakın uzattım (aylık 1 cm felan uzuyo işte)ama senin 1 -1 buçuk senede uzar böyle giderse![]()
Aşkolsun, olmaz mı hiç, ben hala katları aynı boya getirmeye çalışıyorum haliyle uzatıp uzatıp kesiyorum.Şöyle son 3-4 cm bir şey kaldı aslında ama bu sefer uçlar sağlıklı göründüğü için kesmeye kıyamadımevet kuzum senide beklerim :) gerçi senin fazla ihtiyacın yok gibi :)
Çok çok iyi görünüyor, epey uzadı saçların.
Ayy cok sagol kuzum en son 14 martta kestirdim ondan sonra 2 defa kendim sari yerlerden gelisiguzel kestim o gun den beri yaklasik 4-4.5 cm uzama var duzenli yap kuzum ya Ben haftada 3 gun yapiyorum az kaldi sisemde biteck za ten sende iki gun yap bu Armada soylemedim demi artego easy care keratin dolgusu aldim bugun yapabilirmiyim bilmiyom aka bu hafta uygulayip sonuclari sana soylerim
evet canım bende o ındırımden faydalanarak baya birşey aldım :) bu akşam yapcam canım haber ederim sanaVaktim olmuyor ki kuzum, yani yıkamaya vakit var ama bekletmek için vakit yok nihayet bu gün yapmayı başardım hatta akşam sürdüm yarın yıkayacağım...
40 günde bu kadar uzama olması muazzam
Artago Easy Care dün gözüme çarptı müthiş bir indirimdeydi hatta acaba alsam mı dedim ama elimde Davines var şimdi durduk yere masraf yapma dedim, muhtemelen güzel bir etki sağlayacak, yorumunu büyük bir merakla bekliyorum.
Bu arada biran önce dene haber ver indirim bitmeden bakalım kuzum, zahmet olacak ama...
Bekliyorum kuzum :)evet canım bende o ındırımden faydalanarak baya birşey aldım :) bu akşam yapcam canım haber ederim sana