Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

IMG_20150409_222257-1.webp Buda kuruduktan sonra ki hali

Oooooo resimleri karsilastirinca bende yeni farkettim epey uzatmisim ya :)))))) masallah masallah

cumartesi ve bugün aynı bakımlarıma dvm ediyorum diplere hande polat yağ bakımı boylara hindistan cevizi yağı.bugun hindistan cevizi yağım bittiği için dax kullandım

wiseminpost: 40495609 .!.:
şimdi gördüm mesajını 3 seneye yakın uzattım (aylık 1 cm felan uzuyo işte)ama senin 1 -1 buçuk senede uzar böyle giderse:21:
Insallah canim cok emek veriyorum ve duzenli yapiyorum umarim karsiligini alirim

evet kuzum senide beklerim :) gerçi senin fazla ihtiyacın yok gibi :)
Aşkolsun, olmaz mı hiç, ben hala katları aynı boya getirmeye çalışıyorum haliyle uzatıp uzatıp kesiyorum.Şöyle son 3-4 cm bir şey kaldı aslında ama bu sefer uçlar sağlıklı göründüğü için kesmeye kıyamadım :KK48:

aman kesme kesme canım valla dayanamıyorum artık kesilen saçlara :(((

bugünkü bakımım diplere hande polat yağ akımı boylara zeytinyağı

Bugunku bakimim bir cay kasigi daxla hande polqt sac bakim yqgini karistirdim boylara ise zeytinyagi

[QUO"KilicBaligi, post: 40641217, member: 43904"]Çok çok iyi görünüyor, epey uzadı saçların.

Bu arada ben Hande Polat bakım yağını henüz bir defa uygulayabildim, yine saldım anlayacağın.[/QUOTE]
Ayy cok sagol kuzum en son 14 martta kestirdim ondan sonra 2 defa kendim sari yerlerden gelisiguzel kestim o gun den beri yaklasik 4-4.5 cm uzama var duzenli yap kuzum ya Ben haftada 3 gun yapiyorum az kaldi sisemde biteck za ten sende iki gun yap bu Armada soylemedim demi artego easy care keratin dolgusu aldim bugun yapabilirmiyim bilmiyom aka bu hafta uygulayip sonuclari sana soylerim

Ayy cok sagol kuzum en son 14 martta kestirdim ondan sonra 2 defa kendim sari yerlerden gelisiguzel kestim o gun den beri yaklasik 4-4.5 cm uzama var duzenli yap kuzum ya Ben haftada 3 gun yapiyorum az kaldi sisemde biteck za ten sende iki gun yap bu Armada soylemedim demi artego easy care keratin dolgusu aldim bugun yapabilirmiyim bilmiyom aka bu hafta uygulayip sonuclari sana soylerim

Vaktim olmuyor ki kuzum, yani yıkamaya vakit var ama bekletmek için vakit yok nihayet bu gün yapmayı başardım hatta akşam sürdüm yarın yıkayacağım...

40 günde bu kadar uzama olması muazzam :KK9::KK9::KK9:

Artago Easy Care dün gözüme çarptı müthiş bir indirimdeydi hatta acaba alsam mı dedim ama elimde Davines var şimdi durduk yere masraf yapma dedim, muhtemelen güzel bir etki sağlayacak, yorumunu büyük bir merakla bekliyorum.

Bu arada biran önce dene haber ver indirim bitmeden bakalım kuzum, zahmet olacak ama...

Son düzenleme:
Vaktim olmuyor ki kuzum, yani yıkamaya vakit var ama bekletmek için vakit yok nihayet bu gün yapmayı başardım hatta akşam sürdüm yarın yıkayacağım...

40 günde bu kadar uzama olması muazzam :KK9::KK9::KK9:

Artago Easy Care dün gözüme çarptı müthiş bir indirimdeydi hatta acaba alsam mı dedim ama elimde Davines var şimdi durduk yere masraf yapma dedim, muhtemelen güzel bir etki sağlayacak, yorumunu büyük bir merakla bekliyorum.

Bu arada biran önce dene haber ver indirim bitmeden bakalım kuzum, zahmet olacak ama...
evet canım bende o ındırımden faydalanarak baya birşey aldım :) bu akşam yapcam canım haber ederim sana

bakımlara devam diplere hande polat yağ bakımı boylara zeytinyağı

Back
X