- Konu Sahibi sevdabuzer
- #1.741
Kizlar ben bugun sacimi kestirdigim kuafore gittim kirik durumum ne diye sordum cok kirigin yok dedi 1 ay sonra gel aliyim cok az dedi. sunlari soylucem uzatmak icinn sunu bunu kullaniyorum yapiyorum dedim. Onlarin hepsi yalan dedi sac diplerine hicbisey kullanma surme dedi zaten sac diplerindeki kendi yagina denk olmaz hicbisey dedi. Sadece sacini nemli tutmaya bak dedi o kullandiklarini da sac boyuna uclarina sur dedi. Sordum yapabilecegim baska bisey var mi diye uzamasini hizlandirmak icin insam dogasi uzerine ne kadar cikabilir ki dedi. Sen duzenli olarak sac kiriklarini al fazla isi kullanma ve nemli tutumaya bak dedi. Sampuan dalin kullandigimi icine bireer kapak yag koydugumu soyledim onu onayladi dalini ve icindeki yaglari. Bana mantikli geldi acikcasi sizce![]()
her kuaför ayrı bir şey söylüyor ama bakımın faydalı olduğu bariz gerçek. zaten çok fazla uzattığını söyleyenler yalan söylüyorlar ama yağlar ve bir takım doğal otlar besleyip uzamasına yardımcı oluyor. mesela ben dax'ın çok faydasını gördüm.