Redist keratin yağı aldım canım . 21.5 tl n11 den kargo da ücretsiz:)) birde kardeşime redist fön suyu aldım onun saçları aşırı gür ve uzun . Ama zerre kadar kıymetini bilmiyo hatır hutur tarıyor dön çekiyor. Ben acıyorum o saçlara :₺) redist yağı sonradan hatırladım saçı ağırlaştırıyor ama mis gibi kokuyor:) sırf kokusu için 20 tl verilir dedim . En son aldığım 1 yıla yakın dayanmıştı. Ben saçıma sakinleştirici yağ sürmeden düzleştirme yapamıyorum kabarıyor cadı gibi oluyorum. Panten muciZe serum var saç yağı 10.95 tl gibi bi fiyatı var . O uyduruk yağ fön öncesinde resmen muciZe yaratıyor uçlarda şaka gibi . Ne ağırlaştırma ne başka birşey . O yağı ilk bim de keşfetmiştim 4 tl gibi bi fiyata sepete koymuşlar kalanları neyse bi alayım demiştim . O zamandan beri düzenli aldığım tek yağ. 1.5 yıldır kullanıyorum düzleştirme yaptığımda. Bende vücut kremi çok fazla alıyorum veya duş yağı. Yves rocher den alıyorum parabensiz diye. Tabii çok çok kalitelileri var ams zorlamıyorum kendimi:)) ama yves rocher in saç kremi ve şampuanlarını beğenmedim. Bu konuda hc care şampuan ve otacı yı tek geçerim . Hc 75 tl 750 gr . Ama iki kere yıkamam gerekiyor ilkinde köpürmüyor. Birde hc nin saç açıcı spreyini beğendim tria diye 10 tl idi. Ama bi sprey için de kargo peşinde koşamam yazık bana :) zaten kargo beklemek ölüm birde hiç denk gelemiyorum o kargoya . Git kargo ara . O kadar koşturmasam sonra cidden keyif kalmıyo :)bu saç çok enterasan bazen yüz tl lik ürün iyi gelmezken bazen de 5 tl ilk ürün i gelebiliyor. Ama diplerime kimyasallı yağ şampuan şunu bunu sürmüyorum . Uçlara uçlara. Uçlardaki boya kalıntıları beni bi yumuşatıcı ürün kullanmaya itiyor