uzayınca süpürge gibi olan saçlarım

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
148
kızlar ya saçımı belime kadar uzatayım diyorum uçlarından kestiriyorum canlansın diye birazcık uzasın kupkuru oluyor,cansız görünüyor . halbuki saçlarımı kurutmam bile, fön,maşa,düzleştirici değmemiştir saçıma. sizden isteğim bana bişeyler önerin saçımı onaracak artık kestirmek istemyorum ya nooluur:51:

Fon cekmek, ya da ona sekil vermek sacinizin parlakligini ortaya cikartir...
Zarar gormesinden korkuyorsaniz da, kuru oldugundan yuzde yuz emin olun, seramik sac sekillendiriciler kullanin, kullanmadan once koruyucu serum uygulayin, hem saciniz kolay kolay zarar gormez hem de sacinizin isiltisi, sagligi cikar ortaya...
Yika, kurut, ortada sadece kupkuru saclar olur, bu arada sampuandan sonra sac kremi de uygulamak sacinizi hem yumusacik yapar, hem de kolay sekil almasini saglar...
Umarim ise yararlar:)

Bende ayni dertten muzdaribim sacima zararli bisey uygulamadigim halde cok cansiz kurular. nette arastirdigim kadariyla sacin nemsiz olmasindanmis bugun yine arastirirken gliserinin saci nemlendirdigini okudum yarin alip denicem insallah. Gerci bende eminim baska sorunlar da vardir

kızlar ya saçımı belime kadar uzatayım diyorum uçlarından kestiriyorum canlansın diye birazcık uzasın kupkuru oluyor,cansız görünüyor . halbuki saçlarımı kurutmam bile, fön,maşa,düzleştirici değmemiştir saçıma. sizden isteğim bana bişeyler önerin saçımı onaracak artık kestirmek istemyorum ya nooluur:51:

Sac bolumunu oku canim oradan daha cok bilgiye ulasabilirsin. "Saclarimi uzatiyorum(resimlerle anlatiyorum) benim bolumumdende bakabilirsin. Butun bilgiler var o bolumde :)

Keratin maskesi yapin sacinizi strec film ile sarip fön tutun isi verin.. Bekletebildiginiz kadar bekletin.. Ardindan Bonacure yoğun yumusatici maskesini uygulayıp en son da serum ornegin milkshake serumu surun mis gibi saçlar:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haftada en az bir kere...saçlarına diplere değmeyecek şekilde... mayonez sür, 2 saat beklet, yıka... yumuşacık olur:52:

öncelikle belinize kadar niye uzatıyorsunuz ki :) saçlar uzadıkça cansızlaşıyor. uçlarından sürekli kırıklarını aldırmak, saç diplerine hint yağı ,saç uçlarına hindistan cevizi yağı ile bakım yapmak bende en işe yarayan şeyler. bir de doğal hatta mümkünse organik ve silikonsuz şampuan kullanmak ;)

Back
X