- 22 Eylül 2017
- 461
- 113
- 18
- 25
- Konu Sahibi Tamamdrdik
-
Duygu durum bozukluğu ne peki bende bozuk olan anlasam? Neden bu kadar acayip biriyim. Ortaokulda da böyleydim aslında çok heyecanlıydım mimiklerim aşırıydı ne tuhaf kız derlerdi. Nereye başvurmalıyımAsosyal kişilik bozukluğu, sosyal fobi veya bir duygu-durum bozukluğu olabilir sende. Bir psikologla görüşmeyi düşünmez misin? Sana bu eleştirileri yönelten babansa, bulduğun çözüme de destek çıkması gerekir.
Kişilik bozukluğu ne demek benim durumumun sebebi ne olabilir. Orta okulda da sadece bir arkadaşım olurdu ona aitmiş gibi hep o olsun isterdim sosyal olmazdım soğuktum çok sevsem bileBaban ile bi durumu Paylaş sosyal çevrenin oluşmuş olması lazım normalde ama bu kişilik bozukluğu olabilir yani uzaylı değilsin .
Ergenlik miBir de @ezikkiz96 vardı. Ona da annesi takmıştı. Çok benzer yönleriniz var.
Kaç kere söylendi ergenlikten bunlar diye
Çizgili neden oldu anlamadim bende yazarken öyleydi keşke kurtulabilsem 4 yıldır böyleyim. Hiç arkadaşım olmadı diyemem oldu. Ama hep güldüler altttan laf soktular kendilerini bişey sandılar hep ben anlamıyorum sankikeşke konunuzu düzenleseniz zira tamamiyle altı çizili olunca zor okunuyor
bu durum inşallah geçicidir destek alarak çözülür belki..
Nasıl ki guatr yüzünden endokrin uzmanına gidiyorsun, ruh sağlığın bozulduğunda da psikiyatriye gideceksin. Devlette bu hizmet var. Yok benim ruhum hasta değil, beyin fonksiyonlarım yerinde, ilaca değil sadece birinin bana yol göstermesine ihtiyacım var diyorsan da bir terapiste gidebilirsin. Terapi uzun bir yolculuk gibidir ve sana pahalıya patlar, aklında olsun.Duygu durum bozukluğu ne peki bende bozuk olan anlasam? Neden bu kadar acayip biriyim. Ortaokulda da böyleydim aslında çok heyecanlıydım mimiklerim aşırıydı ne tuhaf kız derlerdi. Nereye başvurmalıyım
Terapiye gidemem o kadar parayı ödeyememNasıl ki guatr yüzünden endokrin uzmanına gidiyorsun, ruh sağlığın bozulduğunda da psikiyatriye gideceksin. Devlette bu hizmet var. Yok benim ruhum hasta değil, beyin fonksiyonlarım yerinde, ilaca değil sadece birinin bana yol göstermesine ihtiyacım var diyorsan da bir terapiste gidebilirsin. Terapi uzun bir yolculuk gibidir ve sana pahalıya patlar, aklında olsun.
O zaman kendi kendinin terapisti olacaksın. Meraklı mısın psikolojiye? Bol bol okuyarak öğrenebilirsin bir şeyler. Öğrendikçe kendini analiz etmeye başlarsın. Sorunların kaynağını fark ettikçe çözüm bulman kolaylaşır. Tıkandığın yerler olursa da arada birkaç seans uzman desteği alabilirsin.Terapiye gidemem o kadar parayı ödeyemem
Psikiyatri den de ilaç içip cesaret hapı sevimli olma hapı olmadığına göre gerek yok
Yaş 18. Ergenlik değil ya anlamıyormusunuz. Herkes bu yaştan geçiyor ben gibi olan az. Utanıyorum kendimden o ortaokulda biraz olsa daha şımarık bir çocuktum eski arkadaşlarım görünce yerin dibine giriyorum salak olmuş der gibi bakıyorlarBasligi gorunce kesin yine basarisiz bir dolgu silikon botox vakasi acep nasil carpildi diye geldim
Ergenius cikti
Kuzum az sabir gecer gecio zamanla karakter huy hatlar sac cilt hepsi oturuyor sen simdilik derslere odaklan sonrasi corap sokugu gibi gelir sen simdi olmayanida olmus gibi alirsin oyle hissedersin babana deki az sus 3-4 sene kadar sonra seapariz bu konuyu
Evleneceğim zaman ne olucak düğünüme gelen bir arkadaşım Bile olmuycaak ne kadar rezil bir durum herkes bana gülecek. Kendinizi anlıyor gibi hissediyorsunuz maalesef yanılıyorsunuzYaş 18. Ergenlik değil ya anlamıyormusunuz. Herkes bu yaştan geçiyor ben gibi olan az. Utanıyorum kendimden o ortaokulda biraz olsa daha şımarık bir çocuktum eski arkadaşlarım görünce yerin dibine giriyorum salak olmuş der gibi bakıyorlar
inandırıcı gelmiyor ya siz değişmiş olabilirsiniz de ben. Bu yaşa kadar hiç değişmedim lisede değişemeyen daha nasıl değişsin. Bir kız arkadaşım var diyor ki benim yine kendime biraz özgüvenim var senin hiç Yok demişti zaten o aşmış sevdiğim çoçuğa yapişıyordu. Biriyle tanışıyor o arkadaşım anlaşıyor hemen bide bana diyor ki o da sevdi beni şu da sevdi beni herkesle anlaştım yine falanvalla butun akrabalarım soğuk nevale derlerdi...annem bu kız ne yapacak evde kalacak derdi.arkadaslarım hiç bir guruba almazdı.halıyle uzulur ağlardım.....simdik..evliyim..cok sukur hemde cok mutluyum..ınsanların saygı duyduğu mesleğim var ve cok seviliyorum..ıletişimim cok ıyı olduğu soylenıyor...ve cok arkadaş çevrem var..hatta biraz daraltmak ıstıyorum:))))uzulme kendin ol..ınsnaları takma..bol kıtap oku..birşeyler başarmaya odaklan...kımse senden cok cok ustun değil..
Anlıyoruz, anladıkları için yazıyor üyeler, yaşadığınız şey ergenliğin bir evresi, lise de değişmeyen daha nasıl değişsin diyorsunuz da, ortaokulda az da olsa şımarıktım demişsiniz, demek ki değişebiliyorsunuz, daha da değişeceksiniz, hayat görüşünüz, insanlara bakış açınız değişecek gelişecek.Yaş 18. Ergenlik değil ya anlamıyormusunuz. Herkes bu yaştan geçiyor ben gibi olan az. Utanıyorum kendimden o ortaokulda biraz olsa daha şımarık bir çocuktum eski arkadaşlarım görünce yerin dibine giriyorum salak olmuş der gibi bakıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?