Uzerime iftira atmislar, birde dava acmislar bana

Jolyss

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
3.712
2.367
333
Merhaba arkadaslar,

Hani ben eski bi arkadas musvettesi tatile gitmistim, saldiriya ugramistim vs.. Bugun dava acilmis, sahizi tanimiyorum sanik olarak gozukuyo, bende musteki olarak gozukuyorum.. saka gibi.. KONUYU DUZENLENDIM ARKADASLAR BILGILERINIZE

Son düzenleme:
Eski konunuzu hatirlayamadik. Link ekleseydiniz keske. Gecmis olsun.

Canım ben sürekli burayı takip etmeye çalışıyorum ama 1 günde onlarca başlık açılıyor. .. Herkesin kendine göre derdi var, nasıl hatırlasin insanlar, keşke bi özet gecseydin.

Merhaba arkadaslar,

Hani ben eski bi arkadasla tatile gitmistim, saldiriya ugramistim vs.. Bugun dava acilmis bana, acan sahizi tanimiyorum.. saka gibi.. eski konumu okuyan biliyordur.. Vallahi bu hayre alamet degil .. ortada hic bir sucum yokken acilmis olan bir dava.. yapmis olduklari pislikleri uzerime yuklediler.. Avukatlardan yardim bekliyorum...
Ben hatırlıyorum konunuzu.. Peki hangı gerekceyle dava acılmış sebep nedır?

Ben hatırlıyorum konunuzu.. Peki hangı gerekceyle dava acılmış sebep nedır?
Cnm 2918 Sayılı Yasaya Muhalefet - 2918 SAYILI TRAFIK KANUNU
Trafik kazası sonucu yaralanan ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan kazazedelerin, kanuna Gore tedavi için ücret ödememesi gerektiği belirtildi. Bu sekilde bir kanun

Ay kafayi yicem ... kendilerinin yapmis olduklari pislikleri benim uzerime yuklediler inanamiyorum... guya ben birini yaralamisim arabayla Tovbe Estafurullah sahsi bile tanimiyorum..

Acılmış olan davada kanıt olarak ne sunacaklar? Yanı onune gelen ıftıra atsn o zmn.. Bır goruntu sart arac kıramı senın uzerınemı kıralandı hıcmı o gun bır mobeseden gecmedı .. Sen degılsen ıftoraysa elle tutulur bır kanıt olmadan dava ilerlemez bnc

Ay kafayi yicem ... kendilerinin yapmis olduklari pislikleri benim uzerime yuklediler inanamiyorum... guya ben birini yaralamisim arabayla Tovbe Estafurullah sahsi bile tanimiyorum..
Geçmiş olsun e devletten mi gördün canım öncesinde de hiç ifadeye falan çağırmadilar mi.

Cnm 2918 Sayılı Yasaya Muhalefet - 2918 SAYILI TRAFIK KANUNU
Trafik kazası sonucu yaralanan ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan kazazedelerin, kanuna Gore tedavi için ücret ödememesi gerektiği belirtildi. Bu sekilde bir kanun

Bu sana gelen tebligatta mi yaziyor? Brnim telefonum calinmisti dava ettim tebligatta hirsizlik yaziyordu dava konusuna. Normal vatandasa kanun yollayacaklarini sanmıyorum.

Acılmış olan davada kanıt olarak ne sunacaklar? Yanı onune gelen ıftıra atsn o zmn.. Bır goruntu sart arac kıramı senın uzerınemı kıralandı hıcmı o gun bır mobeseden gecmedı .. Sen degılsen ıftoraysa elle tutulur bır kanıt olmadan dava ilerlemez bnc
Araba kiralamistik ortak ama arabayi kendisi teslim etmisti ben degil.. Sahizi bile tanimiyorum gulermisin aglarmisin.. Birde ben orayi terk ettikten bir ay sonra acilmis ... Saka gibi ..

Sana dava acilirsa ikamet ettigin adrese tebligat gelir. Yanlis biseye bakiyor olabilir misin?[/QUO

Ah cnm keske yanlis biseye bakmis olsam... kendi e devlet sifremle girdim tc numaramla filan.. sahizi bile tanimiyorum sakami bu !!! dusunsenize hic bisey yapmayip hakkinizda dava aciliyo .. birde durusma gunu verilmis gulermisin, aglarmisin ..

Sana dava acilirsa ikamet ettigin adrese tebligat gelir. Yanlis biseye bakiyor olabilir misin?
Ah cnm keske yanlis biseye bakmis olsam... kendi e devlet sifremle girdim tc numaramla filan.. sahizi bile tanimiyorum sakami bu !!! dusunsenize hic bisey yapmayip hakkinizda dava aciliyo .. birde durusma gunu verilmis gulermisin, aglarmisin ..

Back
X