Gunaydin kizlar derdim tabiki kayinvalidem Allah a sukur o bisey yapmadigi surece skntm yok. Konum soyle 2 senelik evliyim biz esimle sozluyken ikimizde okuyoduk dugun 6 sene sonra diye konusulmustu o yuzden ceyiz islerini fazlasiyla agirdan aliyodum sonra esim ani bi kararla evlenmek istedi zamanin fazla oldugunu soyleyerek ve biz o iki ay icerisinde ev duzduk ceyiz yaptim ceyizimi eksiksiz yaptigimi dusunuyorum sadece ince islere fazla giremedim yok dantelli havlulariydi kurdele isleriydi aldim yine ama gunluk kullanima daha cok aldim zaten adetlerde ceyiz sermek diye biseyleri yokmus herneyse evim duzuldu kayinvalidem hic yardim etmedi agzindan bisey cikmadi nolduysa ben simdilerde duyuyorum kayinvalidemin kardesinin oglu evleniyo 3 senedir nisanli kiza soyledigi sey aynen su ben dilaranin evindeki gibi istemem hic ceyiz getirmemis sorun su ki bu kadin benim evimi nerden gordu hic gelmedi aramadi sormadi e kayinvalidem deseniz evimi gezmedi anladigim kadariyla bi kurnazlik yapip biz ciktiktan sonra gizlice akrabalarini getirmis simdi size sorum kizlar bu durumu yuzune vurmalimiyim yoksa uzerinden zaman gecti diye bosvermelimiyim icten ice sinirleniyorum o ayri bi konu
Son düzenleme: