Uzerinden zaman gecen konu

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Gunaydin kizlar derdim tabiki kayinvalidem Allah a sukur o bisey yapmadigi surece skntm yok. Konum soyle 2 senelik evliyim biz esimle sozluyken ikimizde okuyoduk dugun 6 sene sonra diye konusulmustu o yuzden ceyiz islerini fazlasiyla agirdan aliyodum sonra esim ani bi kararla evlenmek istedi zamanin fazla oldugunu soyleyerek ve biz o iki ay icerisinde ev duzduk ceyiz yaptim ceyizimi eksiksiz yaptigimi dusunuyorum sadece ince islere fazla giremedim yok dantelli havlulariydi kurdele isleriydi aldim yine ama gunluk kullanima daha cok aldim zaten adetlerde ceyiz sermek diye biseyleri yokmus herneyse evim duzuldu kayinvalidem hic yardim etmedi agzindan bisey cikmadi nolduysa ben simdilerde duyuyorum kayinvalidemin kardesinin oglu evleniyo 3 senedir nisanli kiza soyledigi sey aynen su ben dilaranin evindeki gibi istemem hic ceyiz getirmemis sorun su ki bu kadin benim evimi nerden gordu hic gelmedi aramadi sormadi e kayinvalidem deseniz evimi gezmedi anladigim kadariyla bi kurnazlik yapip biz ciktiktan sonra gizlice akrabalarini getirmis simdi size sorum kizlar bu durumu yuzune vurmalimiyim yoksa uzerinden zaman gecti diye bosvermelimiyim icten ice sinirleniyorum o ayri bi konu

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar derdim tabiki kayinvalidem Allah a sukur o bisey yapmadigi surece skntm yok. Konum soyle 2 bucuk senelik evliyim biz esimle sozluyken ikimizde okuyoduk dugun 6 sene sonra diye konusulmustu o yuzden ceyiz islerini fazlasiyla agirdan aliyodum sonra esim ani bi kararla evlenmek istedi zamanin fazla oldugunu soyleyerek ve biz o iki ay icerisinde ev duzduk ceyiz yaptim ceyizimi eksiksiz yaptigimi dusunuyorum sadece ince islere fazla giremedim yok dantelli havlulariydi kurdele isleriydi aldim yine ama gunluk kullanima daha cok aldim zaten adetlerde ceyiz sermek diye biseyleri yokmus herneyse evim duzuldu kayinvalidem hic yardim etmedi agzindan bisey cikmadi nolduysa ben simdilerde duyuyorum kayinvalidemin kardesinin oglu evleniyo 3 senedir nisanli kiza soyledigi sey aynen su ben dilaranin evindeki gibi istemem hic ceyiz getirmemis sorun su ki bu kadin benim evimi nerden gordu hic gelmedi aramadi sormadi e kayinvalidem deseniz evimi gezmedi anladigim kadariyla bi kurnazlik yapip biz ciktiktan sonra gizlice akrabalarini getirmis simdi size sorum kizlar bu durumu yuzune vurmalimiyim yoksa uzerinden zaman gecti diye bosvermelimiyim icten ice sinirleniyorum o ayri bi konu
yani eskiymiş olay öncelikle şu bana kv deden laf taşıyan insanı, hayatımdan çıkarırdım yada sustururdum hala devam ediyorsa! sonrada uygun bir anda laf sokardım..........

yani eskiymiş olay öncelikle şu bana kv deden laf taşıyan insanı, hayatımdan çıkarırdım yada sustururdum hala devam ediyorsa! sonrada uygun bir anda laf sokardım..........
Malesef sulalenin huyu bu herkes birbirine laf tasir ama canim cicimlerdir

boşveeeeer,
benim babannem derdi ki; "benim evime eksik aramaya gelen gelmesin, benim gelinlerim çalışıyor, bu kadarı oluyor."

eksiğin olsa bile tamam göstermek isteyen gösterir, yoksa kuş sütü eksik olmayan sofralara laf edeni de görüyoruz.

boşver hiç takılıp can sıktığına değmez.

Aman boşver
Herkes kendine yakışanı yapar
Yüzüne vursan ne değişecek artık

ya bir de benim çeyizimi görse senin kv hüngür hüngür ağlarmış demek.
ya bu konularda benim kv ye çok üzülüyorum ya,
yazık kadıncağız her şey içinde kaldıysa demek...

Gunaydin kizlar derdim tabiki kayinvalidem Allah a sukur o bisey yapmadigi surece skntm yok. Konum soyle 2 bucuk senelik evliyim biz esimle sozluyken ikimizde okuyoduk dugun 6 sene sonra diye konusulmustu o yuzden ceyiz islerini fazlasiyla agirdan aliyodum sonra esim ani bi kararla evlenmek istedi zamanin fazla oldugunu soyleyerek ve biz o iki ay icerisinde ev duzduk ceyiz yaptim ceyizimi eksiksiz yaptigimi dusunuyorum sadece ince islere fazla giremedim yok dantelli havlulariydi kurdele isleriydi aldim yine ama gunluk kullanima daha cok aldim zaten adetlerde ceyiz sermek diye biseyleri yokmus herneyse evim duzuldu kayinvalidem hic yardim etmedi agzindan bisey cikmadi nolduysa ben simdilerde duyuyorum kayinvalidemin kardesinin oglu evleniyo 3 senedir nisanli kiza soyledigi sey aynen su ben dilaranin evindeki gibi istemem hic ceyiz getirmemis sorun su ki bu kadin benim evimi nerden gordu hic gelmedi aramadi sormadi e kayinvalidem deseniz evimi gezmedi anladigim kadariyla bi kurnazlik yapip biz ciktiktan sonra gizlice akrabalarini getirmis simdi size sorum kizlar bu durumu yuzune vurmalimiyim yoksa uzerinden zaman gecti diye bosvermelimiyim icten ice sinirleniyorum o ayri bi konu

Hiç irdelemeyin,bırakın öyle kalsın
Madem sizin eşyalarınız ve çeyiniz gibi istemiyorlarmış daha iysini alsınlar yapsınlar
KOnu zaman aşımına uğramış ,ne canınızı sıkıp canınızdan olacaksınız
Bırakın onlar söylesin dursun arkanızdan millete laf lazım

Malesef sulalenin huyu bu herkes birbirine laf tasir ama canim cicimlerdir

Laf getirmesinler canım kesin bir dille uyar. Olmaz öyle. Sülalenin huyu dersen, bu huy ilerleyen zamanlarda başına bela olur, sana da bulaşır, normalleştirirler seni aralarında, laf getiren, laf da götürür. Bir dersen on katar, 11 olarak götürürler. Sonra an gelir, söylemediğin şeylerin de hesabını vermeye çalışırken bulursun kendini.

Önce bunu hallet, "Konuşmayın benim yanımda" de.
Çeyiz olayına dönersek de, salla geç. Unutma, ama salla ;)

Sen nerden cikardin benim az ceyizim oldugunu diye sor bence kayinvalidene. Bakalim affallicak mi

Çeyiz işinden hiç anlamam,anlayanın da ne anladığını anlamam.Kaynanaya mı gidiyor bu çeyiz denen şey.
Çook cahilim böyle konularda evet ,yüzüme vurabilirsiniz :KK14:
Ben gibi manyak ve gelenek görenek karşıtı bir gelini iyi ki olmamış ,intihar etmek isterdi :KK53:
Ayrıca ona ne senin evinin yorganından,püsüründen yav.
Ti Allam

ya bir de onları koyacak yer arıyorsun.
benim çeyizimde de bir sürü yorgan var, otel açacağım sanki, birazını dağıttım, hala bir yüklük yorgan stoğum var.
Bir hadi iki tane yorgan olsa yeter bence. Bazanin alina sigacak kadar ceyiz olsun:)) benim bi tane yorganim vardi kv vermisti. Bigun ona sinirlenip parcaladim attim cope yorgansiz da yasaniyor yani:))))
Hele patik gelirse evime direkt cope:))))

Back
X